- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #1.661
özlemcim kartınızzzz daaa çokkkkk şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abisis, Saadet cok begendim miniklerinizin cicilerini ,iyi günler de kullnasinlar...
Özlemcim bebis kartin hosuma gitti canim...güzel bir hatira olcak,biz daha secemedik..
abisiscim çok güzeller güle güle kullanın cicim
özlemcim karınıza bayıldımmmm bebişinin resmiyle daha da güzel olucak bitmiş halinide gösterirsin dimi a.s.
sado kıs ne ii komuşuların var he maşallahhhhh benimkiler karnıma bakıp bakıp bişe bile demiyolar öküzlerrrr çok güzelmiş tulumu güle güle giysin prensesimizz
Özlemcimmm çok güzel bebek kartııı sağlıkla doğsun oğlucuğun ve dağıt inşallahh...
özlemcim kartınızzzz daaa çokkkkk şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
abisiscim çok güzeller güle güle kullanın cicim
özlemcim karınıza bayıldımmmm bebişinin resmiyle daha da güzel olucak bitmiş halinide gösterirsin dimi a.s.
sado kıs ne ii komuşuların var he maşallahhhhh benimkiler karnıma bakıp bakıp bişe bile demiyolar öküzlerrrr çok güzelmiş tulumu güle güle giysin prensesimizz
Abisis, Saadet cok begendim miniklerinizin cicilerini ,iyi günler de kullnasinlar...
Özlemcim bebis kartin hosuma gitti canim...güzel bir hatira olcak,biz daha secemedik..
buda oglumuzun dogum karti...
bebisimin dogdugunda icine esimin ve benim bebegimiz hakkindaki duygularimiz,
boyu kilosu cinsiyeti ve adi soyadi bastirilicak.. ve arkadaslarimiza akrabalarimiza postalanacak(burda herkes yapar)
o bebek resmi ornektir dogdugunda bizim bebegimizin resmi koyulacak icine..
umarim begenirsiniz...
bebek resminin ciktigi kartin icine yazilacakk..
canmcim at ozelime adresini...daha once haziran annelerinde soylemistimözlemcim kartınız nekadar güzel bizede göndercen mi kart :)
tskler canmbütün kızlar hepinizi tek tek saymayacağım
allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin
özlemcim çok hoş fikir ya ne güzel bebişin fotosu hatıra kalır işte bu vesileyle
leylekte çok hoş bir fikirdi
geçenlerde bebek odası için bir kapı süsü gördüm leylekli aklıma sen geldin
alıp kapıya asayım dedim çok büyüktü abartılı olacak bizim burda diye vaz geçtim
abisis, alhan ,saadet güle güle kullansın yavrularınız cicilerini hepsi çok
güzeller...özlem çok hoş olmuş kartınız herkeste bebeğinin bi fotosu olur ne güzel hatıra...
abisis, alhan ,saadet güle güle kullansın yavrularınız cicilerini hepsi çok
güzeller...özlem çok hoş olmuş kartınız herkeste bebeğinin bi fotosu olur ne güzel hatıra...