• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

ıyı geceler kızlar bunlarda benım minik pıtırcığımın cicileri...

Eklentiler

• $DSC07189 [800x600].JPG
    $DSC07189 [800x600].JPG
    74,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $DSC07187 [800x600].JPG
    $DSC07187 [800x600].JPG
    73,4 KB · Görüntüleme: 62
  • $DSC07185 [800x600].JPG
    $DSC07185 [800x600].JPG
    55,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $DSC07190 [800x600].JPG
    $DSC07190 [800x600].JPG
    69,9 KB · Görüntüleme: 39
  • $DSC07193 [800x600].JPG
    $DSC07193 [800x600].JPG
    69,2 KB · Görüntüleme: 46
abisiscim çok güzeller güle güle kullanın cicim

özlemcim karınıza bayıldımmmm bebişinin resmiyle daha da güzel olucak bitmiş halinide gösterirsin dimi a.s.

sado kıs ne ii komuşuların var he maşallahhhhh benimkiler karnıma bakıp bakıp bişe bile demiyolar öküzlerrrr çok güzelmiş tulumu güle güle giysin prensesimizz

Abisis, Saadet cok begendim miniklerinizin cicilerini ,iyi günler de kullnasinlar...

Özlemcim bebis kartin hosuma gitti canim...güzel bir hatira olcak,biz daha secemedik..

Abisis, Saadet cok begendim miniklerinizin cicilerini ,iyi günler de kullnasinlar...

Özlemcim bebis kartin hosuma gitti canim...güzel bir hatira olcak,biz daha secemedik..

özlemcim karınıza bayıldımmmm bebişinin resmiyle daha da güzel olucak bitmiş halinide gösterirsin dimi a.s.

sado kıs ne ii komuşuların var he maşallahhhhh benimkiler karnıma bakıp bakıp bişe bile demiyolar öküzlerrrr çok güzelmiş tulumu güle güle giysin prensesimizz

Özlemcimmm çok güzel bebek kartııı sağlıkla doğsun oğlucuğun ve dağıt inşallahh...

özlemcim kartınızzzz daaa çokkkkk şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cok tskler canlarim beyenmenize cooook sevindimm...
nidacim matbaa dan getirmis esim 4 katalok bu yilin modelleri hakikatten cook guzellr espirili olanlarda var..a.s.a.s.a.s.
semoscum adresini at ozelime canim bitmis halini evinde gorursun..oglusun buyuyuncede bu senin arkadasin dersinn..aranizda 1 gun var...sırnaşık şey

abisis seninde bebisin guzel gunlerde kullansin cicilerini

tşkür ederizzzz arkadaşlarım ve kızımın arkadaşlarııı
semoşummmm sağolsunlarrrr işteee
kaydirigubbakcemile3
senn komşularr doğumundan sonra değişcekk sanırımmmm delikafadulden

buda oglumuzun dogum karti...
bebisimin dogdugunda icine esimin ve benim bebegimiz hakkindaki duygularimiz,
boyu kilosu cinsiyeti ve adi soyadi bastirilicak.. ve arkadaslarimiza akrabalarimiza postalanacak(burda herkes yapar)
o bebek resmi ornektir dogdugunda bizim bebegimizin resmi koyulacak icine..
umarim begenirsiniz...
dsc00476kpt.jpg

bebek resminin ciktigi kartin icine yazilacakk..
dsc00477p.jpg

cok hos bi fikir

bütün kızlar hepinizi tek tek saymayacağım
allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin

özlemcim çok hoş fikir ya ne güzel bebişin fotosu hatıra kalır işte bu vesileyle
leylekte çok hoş bir fikirdi
geçenlerde bebek odası için bir kapı süsü gördüm leylekli aklıma sen geldin
alıp kapıya asayım dedim çok büyüktü abartılı olacak bizim burda diye vaz geçtim

abisis, alhan ,saadet güle güle kullansın yavrularınız cicilerini hepsi çok
güzeller...özlem çok hoş olmuş kartınız herkeste bebeğinin bi fotosu olur ne güzel hatıra...

özlemcim kartınız nekadar güzel bizede göndercen mi kart :)
canmcim at ozelime adresini...daha once haziran annelerinde soylemistim
bütün kızlar hepinizi tek tek saymayacağım
allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin

özlemcim çok hoş fikir ya ne güzel bebişin fotosu hatıra kalır işte bu vesileyle
leylekte çok hoş bir fikirdi
geçenlerde bebek odası için bir kapı süsü gördüm leylekli aklıma sen geldin
alıp kapıya asayım dedim çok büyüktü abartılı olacak bizim burda diye vaz geçtim
tskler canm
leylek fikrini bende hep sevmisimdir...
bu hafta leylegimizide alicaz ins...
leylek gorunce akliniza ben geleyim heppsırnaşık şey

abisis, alhan ,saadet güle güle kullansın yavrularınız cicilerini hepsi çok
güzeller...özlem çok hoş olmuş kartınız herkeste bebeğinin bi fotosu olur ne güzel hatıra...

tskler canm
kartimizi begenmenize cok sevindik kizlara.s.

sadoşş abisis ve alhancımmm cicileriniz hayırlı olsun canlarım hayırlı günlerde giysinler kullansınlar inşallah hepside çok şekeeeer:ecrin_bebek:
özloşum kart çok tatlı olmuşş canım yaaa merakla bekliyoruz son halini canımm bizede hatıra olmuş olur hayırlı olsun minikkuşşş

4550.jpg
[/url][/IMG]
bubizim bambu beşigimiz kızlar örtümüz nasıl olmuş ilave bişeyler daha yapmak istiyorum fikrinizi söylerseniz sevinirim
4578.jpg
[/url][/IMG]
bunlarda duvar stikırlarımız babamız bu gün almış hayvanat bahçesine çevirecek odayı kararlı
4594.jpg
[/url][/IMG]
buda nacizane şeker sepetimiz
4598.jpg
[/url][/IMG]
buda altın yastıgımız
4600.jpg
[/url][/IMG]
buda oglumuzun odasının tülü
4604.jpg
[/url][/IMG]
ve şimdilik son olarakta birtürlü bitmek bilmeyen ip yetmeyen bitmesi çile olan battaniyemizin 4 te biri tamamının resmini çekmeyi başaramadım okadar büyük yapmışımki üşüdügüm zaman oglumdan isticem battaniyesini tabi veirse . ama askere gidene kadar çok rahat kullanabilirkaydirigubbakcemile3

cnm çok şeker hepsidee bambu beşiğinizin alt tarafı tam gözükmüyoo ama yarım olmuş sanırım fotooo
ama ynede gördüğüm kadarıyla çok cici fıstıkkk
hepsideee
hanii şekerlerrrr havvacımmm sepetin içi boşşş yedin mi hepsinii yoksaaa
delikafadulden

Back