• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

menzil gülü maşallah ne güzel bir sürü hediye gelmiş güle güle kullansın kuzun...
özlemcim senin aldıklarında çok güzel ayakkabılara bayıldım seninde oğluşun güle güle kullnasın hepsini ama o şişe ne anlamadım???:)

menzil gülü maşallah ne güzel bir sürü hediye gelmiş güle güle kullansın kuzun...
özlemcim senin aldıklarında çok güzel ayakkabılara bayıldım seninde oğluşun güle güle kullnasın hepsini ama o şişe ne anlamadım???:)

o siseyi almamizi drumuz ve bebek bakicisi soyledi canm..
her ne kadar sicak bi ayda dogum yapsakta kafasinin yaninda bulunmasi gerekiyormus ici sicak su dolucak uzerinede o kilifi takilacak (bi yerini carparsa yanmasin diye kilif)
ilk on gun beyninin esneyip duzenli gelismesi icin bulunmasi gerekiyormus..bi cesit sicak su torbasi gibi diyelim..

o siseyi almamizi drumuz ve bebek bakicisi soyledi canm..
her ne kadar sicak bi ayda dogum yapsakta kafasinin yaninda bulunmasi gerekiyormus ici sicak su dolucak uzerinede o kilifi takilacak (bi yerini carparsa yanmasin diye kilif)
ilk on gun beyninin esneyip duzenli gelismesi icin bulunmasi gerekiyormus..bi cesit sicak su torbasi gibi diyelim..

hıımm anladım canım evet ne kadar sıcak ayda olsalarda dış ortam onlara anne karnı gb sıcak gelmicektir:CüvCüv:

Merhaba kızlarr,
bende haziranda nasipse anne olacağım minik kızımın yolunu gözlüyorum daha önce cicilerinin resimlerini eklemiştim buraya bazı arkadaşlar belki hatırlarlar.
Ben genelde başka topikte daha fazla online oluyorum arada da gelip sizin cicilerinize bakıyorum belki benim unuttuğum bir şey vardır diye.
Fakat bu gün gelme sebebim farklı. Bizim gibi haziran da doğum yapacak olan arkadaşımız menzil gülünden size haber getirdim. Normal şartlarda 2 haziranda doğum yapacaktı sezeryan ile fakat oğluşumuz daha fazla duramamış içerde ve dün dünyaya gelmiş bunun haberini vermek için geldim. Menzil gülü ve bebeğimiz iyilermiş sadece erken doğduğu için paşamız biraz minikmiş bizde onlara dua ediyoruz bir an önce toparlansınlar diye darısı sağlıkla bizlerin başına inşallah.

Evet canim burda heralde adet boyle.. Getiren bir getirmiyor, eli kolu dolu geliyor maasallah.. Evet bebegimizin bircok ihtiyacini karsiladilar sagolsunlar... Bu arada cok tesekkurler...

canım hayırlı haberini aldık
şok olduk ama ikinizinde iyi olduğuna sevindik
özellikle ben şok oldum çünkü ben sana göre 3 gün ilerideyim ve
korkum erken doğması
dr a göre problem olmazmış ama işte insanoğlu neyse

HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN
TEKRAR TEBRİKLERhihoyyythihoyyythihoyyyt:nazar::nazar::nazar:

ceren54 haber verdiğin için çok sağol menzil gülü adına çok sevindim sağ salim yavrusuna kavuşmuş darısı bizlern başına...slm larımızı iletiyoruz bi an önce minik bebeğinin resimlerini bekliyoruz:)

s5001176.jpg

Son düzenleme:
Back