• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

ay cok cicilerr yaaa .. bend eıkıncı bebegımın sekerlerını kendım yapıcam ılkınde fırsat olmadı
a.s. ilki küsmesin sonra annesi sana delikafadulden
saadet şekerler çok şeker olmuş gerçekten:)
mevlüte bizleri de çağırırsın artık...güle güle dağıtın inş..

evet hayatım bencede çok şeker olduu yaaa

senn kızının cicileride pek şeker iyi günlerde gysinnn yavrucakkk

saadetim bayıldım şekerlerine eline ve emeğine sağlık bende isretdim yapmak ama hiç örgü bilmem.artık hazır alcaz.ben de istiyorum bu şekerlerden napcaz :)

Saadetcim sekerler cok harikalar, ellerinize saglik canim..

Isilcim bebisinin cicilerini cok begendim ,iyi günlerde giysin prensesin...

saadetim bayıldım şekerlerine eline ve emeğine sağlık bende isretdim yapmak ama hiç örgü bilmem.artık hazır alcaz.ben de istiyorum bu şekerlerden napcaz :)

tşkür ediyoruz kızlarrr
cnm bende bilmiodm tığ işi öğrendimmm
ördükkk keşke daha önceden söleseydn öğretmeye çalışırdım sana

Didemcim çok güzel ihsoşun herşeyi, güle güle giysin , mışıl mışıl uyusun yatağında
gecelik takımlarında çok güzelmiş,
Benim biraz babanne işi oldu, çok acele aldık :(

sağol emoşumm kız bizde tam tersi çok geç aldık yaa ondan bölee olduudelikafadulden boşver ya zatenkaç gün giycez bende ucuz yollusundan aldım valla bişey olmaz

kız sadoş elinize sağlık kocişinle bacım çook tatlı olmuşlar güle güle dağıt canım benimm benimde az kaldı ama burda bitürlü elime alamıyom sen kaç tane yaptın tatlışş

ışılcım bebişinin cicileri hayırlı olsun kuşum güle güle kullansın inşallah minik

sağol emoşumm kız bizde tam tersi çok geç aldık yaa ondan bölee olduudelikafadulden boşver ya zatenkaç gün giycez bende ucuz yollusundan aldım valla bişey olmaz

kız sadoş elinize sağlık kocişinle bacım çook tatlı olmuşlar güle güle dağıt canım benimm benimde az kaldı ama burda bitürlü elime alamıyom sen kaç tane yaptın tatlışş

ışılcım bebişinin cicileri hayırlı olsun kuşum güle güle kullansın inşallah minik

tşkür ederiz didommm
75 tane yaptım bennn

1456.jpg
[/url][/IMG]

oglusumun yeni cicileri..annesi yine duramadidelikafadulden

dsc00433pex.jpg
dsc00434zeu.jpg

dsc00436c.jpg
dsc00438jjh.jpg

dsc00439tgf.jpg
dsc00440ywy.jpg

dsc00441k.jpg
dsc00442x.jpg

dsc00443h.jpg

buda bahsettigim kafasini sicak tutmak icin kullanacagimiz sicaksu sisesi(turkcesi)
yanindada kilifi
dsc00445d.jpg

Back