• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

özlemcim çok sekerler bende duydum şu kova olayını bebek yıkamak daha kolay oluyomuş ve daha az huzursuz oluyolarmış inşallah misler gibi yıkanır içinde annesiiii

özlemcim çok sekerler bende duydum şu kova olayını bebek yıkamak daha kolay oluyomuş ve daha az huzursuz oluyolarmış inşallah misler gibi yıkanır içinde annesiiii

evet canim..
kolay oluyormus bide omuzlarina kadar su oldugu icin usumuyormus
digerinde gobegi yada sirti hep acikta kaliyorya
bunda kovanin icinde oturuyoo yavrus
anne karni gibiymisa.s

saddetçim yatağnız çok güsel mışıl mışıl uyucak prensesin içinde
özlem canım sen ne orjinal şeyler buluyon öle çok beğendim güle güle bıcı bıcı yaptır oğlunaa...
menzil gülü zeyna ve diğer kıslar hepiniz cicilerini güle güle kullanın

özlem canım sen ne orjinal şeyler buluyon öle çok beğendim güle güle bıcı bıcı yaptır oğlunaa...

beğenmene sevindik cnmm
tşklerrrrrrrrr a.s.

saol teyzesiii
oglusum icin hep arastiriyorum teyzesi
herseyin iisi olsun istiyorummm
begenmene cook sevindikkka.s.

menzil gülü araba koltuğu çok güzelmiş , güle güle gezsin bebişin içinde

Tesekkurler arkadaslar...

Son düzenleme:
sibelcim
havvacım

burcucum
saadetcim
özlemcim hepsi birbirinden güzel inanın bayılıyorum buraya eklenen fotolara bakmaya :))a.s. emeğinize sağlık

Havvacım kızın sağlıkla uyusun inşallah odasında...Saadetçim çok cici bornoz takımı giyesim geldiiii....Özlemcim senin oğluşun küveti ve diğerleride çok tatlı ya tigerlı sağlıkla bıcı bıcı yapsın.....

Havvacım kızın sağlıkla uyusun inşallah odasında...Saadetçim çok cici bornoz takımı giyesim geldiiii....Özlemcim senin oğluşun küveti ve diğerleride çok tatlı ya tigerlı sağlıkla bıcı bıcı yapsın.....

tşkür ederiz teyzesiii giy canımmm
sanada çok yakışırrr kaydirigubbakcemile5

my.php
[/URL][/IMG]
[URL=http://img217.imageshack.us/my.php?image=chiccotriomaviv.jpg] [/URL]
bebek arabamız chicconun for me seti kızlar tavsiye oto koltuğuyla bebek arabası memlekette yazı orda geçirceğmiz için sadece ana kucağnı yollattık

Back