• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

Bu araba koltugumuz. Bir arkadasimiz verdi. Ben bebisimiz rahat etsin diye, uzerindeki bas ve vucut destegini aldim.

carseatk.jpg

sdsfd.jpg

gfhfg.jpg

Alindan olcum yapilan termometre. Ucu gumus ve bakterileri olduruyor. Daha alna bile degmeden saniyesinde olcum yapiyor.

termometree.jpg

termometre.jpg

Buda fenugreek (cemenotu) otundan yapilan kapsuller. Bunlari dogumdan sonra kullanmaya baslicam ins. Banada kibele arkadasimiz onerdi. Kendisinin arkadaslari kullaniyormus bunu ve sut iki katina cikiyormus. Sizde google'dan cemenotu yada ingilizce biliyorsaniz fenugreek yazip faydalarini okuyabilirsiniz. (Kullananlarin yorumlarini okumanizi tavsiye ederim.)

fenugreek.jpg

teşekkür ediyoruz saadet teyzesi.

canım çok şeker güle güle kullansın kızın.Sende ara renk şeçmişsin 2.ye niyet var anlaşılan.Dün bizde kardeşimle konuştuk yeşile karar verdik.iyi oldu seninkini gördüğüm fikir oldu.
çünkü ben takım almayacağım dolap ve şifonyeri marangoz yapacak.Dolabın 2 kapağını yatak yorganı koyacağız 2 kapakta oğluşumun olacak .biraz büyük bir şey olacak bizim dolap.planını çizdim renk seçeceğim.

havvacım çok çok güzel olmuş hemde renkler çok ferah kızımız sağlıkla huzurla mutlulukla büyüsün odasındaaa :nazar: :nazar:

saadet canım çok tatlı bornoz tk nız yeriz biz onu maşallah

zuzu iyi günlerde kullanın canım çok güzel olmuş odası pek şeker nazardan korusun allahım

menzil gülü sende iyi günlerde kullan araba koltuğunu iyi düşünmüşsün arkadaştan almakla zaten kısa bir süre kullanılıyor

zuzu iyi günlerde kullanın canım çok güzel olmuş odası pek şeker nazardan korusun allahım

menzil gülü sende iyi günlerde kullan araba koltuğunu iyi düşünmüşsün arkadaştan almakla zaten kısa bir süre kullanılıyor

tşkür ederiz teyzesiiii hihoyyyt

menzil gülü güle gğle kullansnnn oğlunnnn inşşş

zuzucum cok tatli yapmissin odasini canmm
ins saglikli mutlu buyutursun icinde
masallah odasina meleginin

Havvacım çok şeker olmuş gelinimin odası, Sende ayşen bebeden almamışmıydın bize uyku setini hediye verdiler, size vermediler mi????
Saadet bornoz takımlrı çok şekermiş, misler gibi yıkansın meleğin :)

zuzumurti bebisinin oda takimi cok guzel. Allah hayirlisi ile, saglikla bebisini icinde gormeni nasip etsin bu guzel odanin...

canım çok şeker güle güle kullansın kızın.Sende ara renk şeçmişsin 2.ye niyet var anlaşılan.Dün bizde kardeşimle konuştuk yeşile karar verdik.iyi oldu seninkini gördüğüm fikir oldu.
çünkü ben takım almayacağım dolap ve şifonyeri marangoz yapacak.Dolabın 2 kapağını yatak yorganı koyacağız 2 kapakta oğluşumun olacak .biraz büyük bir şey olacak bizim dolap.planını çizdim renk seçeceğim.

havvacım çok çok güzel olmuş hemde renkler çok ferah kızımız sağlıkla huzurla mutlulukla büyüsün odasındaaa :nazar: :nazar:

Havvcim bebisin odasi cok güzel olmus canim...
Kizlar aldiginiz herseyler cok güzelll...

IYi günlerde kullansin bebisler...

canlarım çokkkkk teşekkür ediyorum.hepimizizn kuzuları saglıcakla gelsin.

bizde oglusumuzun banyo takimini koyalimmm
oglumuzun kuvetiii
dsc00346lhd.jpg

buda oglumuzun icine oturacagi ilk aylarda kullanacagi kuveti
icinde kendini anne karninda hissediyormus..rahatlicakmiss bakcazzz
dsc00348mcu.jpg

bunlarda kovamiz,manikur setimiz,ve sampuan krem vs sepetimiz
dsc00349b.jpg

Özlemcim yerim ben oglusunu da küvetini de... Cok tattliiiii aldiklarin hayatim... Bugün etrafta görünmeyince sen, bu kiz kesin yaramazlik pesinde alis- veris yapiyordur dedim kendi kendime..IYi günlerde kullanin ins...a.s.

sadetcim güle güle kullasın prensesin yatagını

havvacım odası çok seker olmuş bayıldım ii günlerde kullnsın tatlı kızın

zezecim çok güzelmiş banyo seti güle güle kullansın oğlusun mis gibi koksun

teşekkür ederizz teyzesiiii a.s.

özlemcim çok modern oğluşunnn banyooo setiii güle güle yıkansınn içindeee yakışıklımızzz :emir_bebek: :nazar:

Özlemcim yerim ben oglusunu da küvetini de... Cok tattliiiii aldiklarin hayatim... Bugün etrafta görünmeyince sen, bu kiz kesin yaramazlik pesinde alis- veris yapiyordur dedim kendi kendime..IYi günlerde kullanin ins...a.s.

zeze85 aldıkların çok güzel bebısın gule gule kullansın :)

özlemcim neee tatlı bu aldıkların bakım lı bir oğlun olcak.güle güle kullansın oğluşumuz.

canim güle güle kullansin oglusun cok tatli lar

özlem çok zevklisin ne güzelmiş o banyo seti öyle
iyi günlerde kullanın annişi

teşekkür ederizz teyzesiiii a.s.

özlemcim çok modern oğluşunnn banyooo setiii güle güle yıkansınn içindeee yakışıklımızzz :emir_bebek: :nazar:

cok tskr ederiz teyzeleri
oglusumu icindede gorursunuz insss
hepinize ayri ayri tsklera.s.a.s.a.s.

Back