- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.361
teşekkür ediyoruz saadet teyzesi.
saadet canım çok tatlı bornoz tk nız yeriz biz onu maşallah
zuzu iyi günlerde kullanın canım çok güzel olmuş odası pek şeker nazardan korusun allahım
menzil gülü sende iyi günlerde kullan araba koltuğunu iyi düşünmüşsün arkadaştan almakla zaten kısa bir süre kullanılıyor
menzil gülü canım oğluşun güle güle kullansınnn şu otuda bi araştıralım bakalımm
menzil gülü sende iyi günlerde kullan araba koltuğunu iyi düşünmüşsün arkadaştan almakla zaten kısa bir süre kullanılıyor
menzil gülü güle gğle kullansnnn oğlunnnn inşşş
zuzucum cok tatli yapmissin odasini canmm
ins saglikli mutlu buyutursun icinde
masallah odasina meleginin
Havvacım çok şeker olmuş gelinimin odası, Sende ayşen bebeden almamışmıydın bize uyku setini hediye verdiler, size vermediler mi????
Saadet bornoz takımlrı çok şekermiş, misler gibi yıkansın meleğin :)
zuzumurti bebisinin oda takimi cok guzel. Allah hayirlisi ile, saglikla bebisini icinde gormeni nasip etsin bu guzel odanin...
canım çok şeker güle güle kullansın kızın.Sende ara renk şeçmişsin 2.ye niyet var anlaşılan.Dün bizde kardeşimle konuştuk yeşile karar verdik.iyi oldu seninkini gördüğüm fikir oldu.
çünkü ben takım almayacağım dolap ve şifonyeri marangoz yapacak.Dolabın 2 kapağını yatak yorganı koyacağız 2 kapakta oğluşumun olacak .biraz büyük bir şey olacak bizim dolap.planını çizdim renk seçeceğim.
havvacım çok çok güzel olmuş hemde renkler çok ferah kızımız sağlıkla huzurla mutlulukla büyüsün odasındaaa
saadet canım çok tatlı bornoz tk nız yeriz biz onu maşallah
zuzu iyi günlerde kullanın canım çok güzel olmuş odası pek şeker nazardan korusun allahım
Havvcim bebisin odasi cok güzel olmus canim...
Kizlar aldiginiz herseyler cok güzelll...
IYi günlerde kullansin bebisler...
sadetcim güle güle kullasın prensesin yatagını
havvacım odası çok seker olmuş bayıldım ii günlerde kullnsın tatlı kızın
zezecim çok güzelmiş banyo seti güle güle kullansın oğlusun mis gibi koksun
Özlemcim yerim ben oglusunu da küvetini de... Cok tattliiiii aldiklarin hayatim... Bugün etrafta görünmeyince sen, bu kiz kesin yaramazlik pesinde alis- veris yapiyordur dedim kendi kendime..IYi günlerde kullanin ins...a.s.
zeze85 aldıkların çok güzel bebısın gule gule kullansın :)
özlemcim neee tatlı bu aldıkların bakım lı bir oğlun olcak.güle güle kullansın oğluşumuz.
canim güle güle kullansin oglusun cok tatli lar
özlem çok zevklisin ne güzelmiş o banyo seti öyle
iyi günlerde kullanın annişi
sadetcim güle güle kullasın prensesin yatagını
havvacım odası çok seker olmuş bayıldım ii günlerde kullnsın tatlı kızın
zezecim çok güzelmiş banyo seti güle güle kullansın oğlusun mis gibi koksun
teşekkür ederizz teyzesiiii a.s.
özlemcim çok modern oğluşunnn banyooo setiii güle güle yıkansınn içindeee yakışıklımızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?