Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

kızz sadoooşşş çook tatlııı yaaaa benim minnoşumun yatağına benziyoo yaaa bizde inşallah cumartesi görcez cicilerimiziii orda alır alır eklerim artık size canım benim Allahım o küvette misler gibi yıkansın soraa annesi bakımını yapııpp cici yatağına yatırsın minnoşunu inşallah sadoşumm güle güle kullanın kuzucuk
siboşum cicilerini hayırlı günlerde giysin minikkuşun tatlışımm

Saadetçim çok güzel kızın sağlıkla lkullansın....

kız saadet negüzel bebeşimizin yatakı rengide çok uyumlu.güle güle yatsın kızızmız.

sibelcim elifin pijaması da varmış ne tatlılar.güle güle giysin saglıcakla

arnica 175tl cnm

papatyacim gule gule uyusun minik kuzun annesi...
icindede fotolarini goruruz ins
annesi cook guzel bi yatak almis minik prensese
sende gule gule kullan canim
zeynocum senin minik kuzunda gule gule giysin

zeynocum iyi günerde giysin bebişin cicilerini.
papatyacım cok şirin yatagınız iyi günlerde kullanın.

çok sağolun kızlarrrrr
beğenmenizeee çookkkkkkkkkkkkkkk sevindikkkk
evet didocummm sendee al al oğluşun cicilerini ekle sonraaa cnmmm kaydirigubbakcemile5

kız sado ben onun terliklerini yiriiimmm yaaa koymayın şunları şuraya kardeşim yaa doğurasım geliyoooo haaaa iyi günlerde kurulansın annesiiiiiii

anammmmmmm terlikleri de varmış zillinin annesi temiz bakcak ona herşeyini aldı şimdidennnnnn güle güle kullansın minnoşunn

Papatya ve zeyno aldiklarinizi hayirlisi ile bebislerinize giydirmeniz, kullanmaniz nasip olur insallah...

kız sado ben onun terliklerini yiriiimmm yaaa koymayın şunları şuraya kardeşim yaa doğurasım geliyoooo haaaa iyi günlerde kurulansın annesiiiiiii

amanda aman yesinler onun bornozonu.en çokta terliklere bayıldım.

anammmmmmm terlikleri de varmış zillinin annesi temiz bakcak ona herşeyini aldı şimdidennnnnn güle güle kullansın minnoşunn

tşekkür ederiizzz teyzeleriii
evet bzde bayıldık terliğineeee hihoyyyt

zuzucum cok tatli yapmissin odasini canmm
ins saglikli mutlu buyutursun icinde
masallah odasina meleginin

Havvacım çok şeker olmuş gelinimin odası, Sende ayşen bebeden almamışmıydın bize uyku setini hediye verdiler, size vermediler mi????
Saadet bornoz takımlrı çok şekermiş, misler gibi yıkansın meleğin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…