Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

prensesimize babamızla aldığımız cicisii :ecrin_bebek:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG][/IMG][/IMG]
[/url][/IMG]

kızlar yoruldum yarın yükleim kalanını

Son düzenleme:
şekerkız güle güle uyusun meleğin yatağında civcivide çok tatlı..
saadet,naren aldığınız ciciler çok tatlı sağlıkla giysin yavrularınız...
kızlar bu arada bişey danışmak istiyorum ben yatağına cibinlik istemedim çünkü camın önüne koyduk yatağını tülü kapatır abartı olur diye düşündüm sizce yaptırsammı???

tesekkür ederim ışılcım bence almalısın ya cibinlik cünkü yazın sivrisinek falan cok oluyor ya bebişin rahatsız our

saadetciimm gule gule kullansin minik prenses..saglicakla giydir

saadetim güle güle giysin kuzun cok şeker hepsi bayıldım :))

çok tşkür ederiz kızlarrr
narencim sizin cicilerde harika bayıldımmm
ışılcm bencede almalısınn rahat olurrrr

ışılcım bende istemiyordum oğlumun karizması bozulmasın diye ama yaz bebekleri olcak, 24saat başında bekleyemeyiz, ısırmasın sivrisinekler kuzucukları :)
Saadetçim ,Işılcım teşekkürler sizede,
Saadet bayıldım senin aldığına , Yusuf Kayra biraz büyüsün bende kız yapıcam :)))
Narencim külotları bile var prensesin , güle güle giysin hepinizin bebişleri

saadet çok tatlıymış tulum ben böle yazlık tulumlara baktım çok heyecanlandım ama almadım oğlum bii doğsun durumuna göre alıcammm

narenimmm kıssss b nasıl iş gelinimin donları ortada aaaaaaaaaaa ama olmazkii böle şeyyyyy oğlumunda sabrı bi yere kadarrrrrr

kıs ne güzel şeyler almışsınnnn maşallah allah güle güle kullanmaı nasip etsinnnnnn

emelcim güle güle yatsın oğlusun. sadetcim narencim güle güle giysin prensesleriniz inş. çok tatlılar

emel çok güzelmiş yatağnız güle güle kukkan canım..
saadet naren sizin kızların cicileride yakıyoo güle güle kullanın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…