• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

emelim iyi günlerde yatsın minikkuş canımbenim
sadoş ve naren ben o minnacık kıyafetleri ıssırırımmmmmm anlaşıldımıııı bidaha koyduğunuz cicilere dikkat edin yoksa kötü oluuyyyyykaydirigubbakcemile

ışılcım bende istemiyordum oğlumun karizması bozulmasın diye ama yaz bebekleri olcak, 24saat başında bekleyemeyiz, ısırmasın sivrisinekler kuzucukları :)
Saadetçim ,Işılcım teşekkürler sizede,
Saadet bayıldım senin aldığına , Yusuf Kayra biraz büyüsün bende kız yapıcam :)))
Narencim külotları bile var prensesin , güle güle giysin hepinizin bebişleri

saadet çok tatlıymış tulum ben böle yazlık tulumlara baktım çok heyecanlandım ama almadım oğlum bii doğsun durumuna göre alıcammm

narenimmm kıssss b nasıl iş gelinimin donları ortada aaaaaaaaaaa ama olmazkii böle şeyyyyy oğlumunda sabrı bi yere kadarrrrrr

kıs ne güzel şeyler almışsınnnn maşallah allah güle güle kullanmaı nasip etsinnnnnn

emelcim güle güle yatsın oğlusun. sadetcim narencim güle güle giysin prensesleriniz inş. çok tatlılar

emel çok güzelmiş yatağnız güle güle kukkan canım..
saadet naren sizin kızların cicileride yakıyoo güle güle kullanın tatlım

Saadetçim,Narencim prensesleriniz sağlıkla giysin inşallahhhh...

emelim iyi günlerde yatsın minikkuş canımbenim
sadoş ve naren ben o minnacık kıyafetleri ıssırırımmmmmm anlaşıldımıııı bidaha koyduğunuz cicilere dikkat edin yoksa kötü oluuyyyyykaydirigubbakcemile

hepinize prensesimle tşkür ediyoruz kızlar
bi bakın istersenz erkekler içinde mavisi ve aslan desenli olanıda vardı oda çok şekerdiii
alın oğlucuklarınızaaa delikafadulden

kızlar bizim evin bütün camlarında ve balkon kapısında sineklik var birazda o yüzden istemedim...
yani cibinlik alırsam sadece görüntü açısından alıcaktım...

narencim.saadetcim aldıklarınız çok şeker.kız çocuk kıyafetleri uçmuş zaten yok yok yerim ben onları.emelcim beşiğiniz hayırlı olsun oğluşun içinde huzurlu mutlu uyusun.

aylincim zehracım cok tesekkür ederim a.s.

sibelcim kilotlara bayıldım ondan aldım yoksa erken cidden 2 yasında giyer herhalde :))

güle güle gysn gamzeli
oğluşunnn
sepetle şekeri kendin mi yaptınnn
onlarda cici
şekeri tam seçemedim ama

Back