• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

aldiklariniz cok guzel arkadaslar, ama icine girecek olanlar kadar degil, sizleri ve bebislerinizi optum, guzel gunlerde kullanin insallah

evet kizlar iste sigorta sirketinin yolladigi koli ve icindekiler
dsc00297r.jpg

ilkk ben yaziim özlemciimm..
güle gülee kullanmaak nasip olsun, bizim sigortalarada örnek olsun inşallahh:.

Son düzenleme:
saolun canmlarimmm..
darisi trdeki sigortalara diyelimmm
buradan agis e de bi cicek vereyima.s.a.s.a.s.

anaaaa negüzel kız özloş bezciğini bile koymuşlar minikkuşunnn yerim ben onlarıı güle güle çiş yapsın içine annesiiiidelikafaduldeninşallah hayırlı olsun hepside canımmm

anaaaa negüzel kız özloş bezciğini bile koymuşlar minikkuşunnn yerim ben onlarıı güle güle çiş yapsın içine annesiiiidelikafaduldeninşallah hayırlı olsun hepside canımmm

yanlizca ona deil didosum banada bezcik koymuslar:utangac::roflol:
yataga sermek icin plastik,eldivenler,ilaclar,bant,pamuk..kisacasi evde dogurursam diye hersey koyulmushihoyyyt

zeze güle güle kullanın inş..
bu arada bizim odamız dün geldi yerlerştirdik ama halı ve perde de geldikten sonra resimlerini çekip koyucam arkadaşlar meleğimin içinde uyuyacağı günleri bekliyorum sabırsızlıkla:)

yaaaa bizim sigorta da yolmak için yer arar özlemcim kaşıkla verdiğini kepceyle geri alırrr
vallahi çok özendim biz de görürmüyüz böle şeyler acaba :uhm:
güle güle kullan
tatlım hayırlı dogumlar olsun:))
sanada koymaları ilginç ve cok düşünceli bir davranış :))

allahım yesinelr onun elbiselerine kıs ayşecik sen bunu kendin gibi süslü yapcen heeeeeee allah güle güle kullanıp giydirmeyi nasip etsin çok cicilerrr

Back