• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

çok sagol ayşecim kktc de waikiki varsa ordan aldım canım.sen iste yeter ki alayım canım sanada

aylincim ne hamaratsınn kız ne güzel örmüşşün öyle gülegülegiysin kuzun

zuzumurticim şimdi tickerındaki resmi görünce yazmadan gecemedim.bu resmi ben hamileyken bilgisayarın masaüstü yapmıstım.hani en cok kime bakarsan ona benzermiş ya kaydirigubbakcemile3 hakikaten kızım buna benzedi.gören herkes hayret etti kaydirigubbakcemile3 bizim ailede renkli gözlü yoktur kızımın gözleri cakır cıktı kaydirigubbakcemile3 hatta yanakları ve dudakları bile aynı.inşallah senin kızında bu bebiş gibi güzel bir bebek olur kaydirigubbakcemile5

yarim senin güzel kızını maşallah gerçekten benziyo.bak dedin ya ben daha çok bakarım şimdi.öptük dünya tatlısı kızını

aylinciimm ne hamaratsınız siz böyle anacım maşallah yaa acayip tatlı olmuş ördüklerin canım
zuzucuumm çook tatlı şeyler almışın canımbenim minikine
Allahım ikinizede hayırlı günlerde giydirmek nasipetsin canlarım benim

zuzucum güle güle giydir meleğine aldıklarını ... çok tatlılar gerçekten ..
kız kıyafetlerini görünce imreniyorum :)))))))) kızlar için çok tatlı şeyler var .. güzel günlerde giydir canım ..

aylincim ördüklerin çok güzel güle güle giysin minik tosbaan

zuzu kıs ne tatlılarrrr yaaaa kıs cicileri daha da cici vallahiii tulumlara bayıldımmmmm hele o minik etek yokmuu yesinler onun poposunu yawwwwww güle güle giysin minişinnn

3752.jpg
[/url][/IMG]

amanda aman yerim onun eteğini çok tatlı eşim görmesin bunları.kız kayafetlerini yada şeker giyinmiş bir kız görünce benimde bir kızım olsaydı deyip duruyor.

vıyyy pek tatlı kıızzz mendilinden bende almıştım malum burda bitek mendilini buldumkaydirigubbakcemile3 Allahım misler gibi kokutsun minikkuşunu annesiii

papatya mis gibi koksun kızımızzzzz en bakımlı seninki olcak heralde ilk bakım malzemesi ona alınmışşşşşş

amanda amannn
iyiki dogdun setini gule gule kullansin misler gibi koksun prensess

vıyyy pek tatlı kıızzz mendilinden bende almıştım malum burda bitek mendilini buldumkaydirigubbakcemile3 Allahım misler gibi kokutsun minikkuşunu annesiii

papatya mis gibi koksun kızımızzzzz en bakımlı seninki olcak heralde ilk bakım malzemesi ona alınmışşşşşş

zuzumurti çok tatlı aldıkların pembiş eteğe bayıldım mutlu günlerde giysin kızın,papatyaa senin minişinde güle güüle sürünsün ...

tşkür ederzzzz kızlarrrrrr
mis gibi kokcak kızımmmm inşşş bi doğsadaaa allahın izniyle :nazar: :nazar:

zuzu kıs ne tatlılarrrr yaaaa kıs cicileri daha da cici vallahiii tulumlara bayıldımmmmm hele o minik etek yokmuu yesinler onun poposunu yawwwwww güle güle giysin minişinnn

amanda aman yerim onun eteğini çok tatlı eşim görmesin bunları.kız kayafetlerini yada şeker giyinmiş bir kız görünce benimde bir kızım olsaydı deyip duruyor.

Zuzcum harika seyler bunlar..Güle güle giysin minik kusun :))

zuzu..canım çok güzel aldıkların..iyi günlerde giysin tatlı kızın..

aylinciimm ne hamaratsınız siz böyle anacım maşallah yaa acayip tatlı olmuş ördüklerin canım

zuzucum güle güle giydir meleğine aldıklarını ... çok tatlılar gerçekten ..
kız kıyafetlerini görünce imreniyorum :)))))))) kızlar için çok tatlı şeyler var .. güzel günlerde giydir canım ..

canlarım çok sagolun teyzeleri.

çok sagol ayşecim kktc de waikiki varsa ordan aldım canım.sen iste yeter ki alayım canım sanada

aylincim ne hamaratsınn kız ne güzel örmüşşün öyle gülegülegiysin kuzun

zuzucuuum çok teşekkür canım, senin kıyafetlerinede bayıldım, etek süpermişş.
güle güle giyinsiin kuzun:)

didoşuum teşekkürleeerr:)

semoşum saolasın canım..

saadetçiiim misler gibi koksuuun güzel kızııınn, güle güle kullaan canım.. :emir_bebek:

saadetcim yerim bakım setini ya ne güzel kokar sürününce güle güle kullanın.

zuzucuuum çok teşekkür canım, senin kıyafetlerinede bayıldım, etek süpermişş.
güle güle giyinsiin kuzun:)

didoşuum teşekkürleeerr:)

semoşum saolasın canım..

saadetçiiim misler gibi koksuuun güzel kızııınn, güle güle kullaan canım.. :emir_bebek:

inş canlarım tşkür ederizzzzzzzz a.s.

Back