- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
benim evlenmeden bebişime yaptığım battaniyelerim var ama annemde annem vermedi bana evlenirken:-( şimdi verir herhalde haftaya gidicem alırım koyarım bende fotolarını
papatyacim bebisinin yelegi cok tatli, Allah bebisinin uzerinde gormeni nasip etsin.
ayy siz basladınızmı hazırlıklara benim ahtım var 8 aya kadar batik bile almıycam yelek cok güzel papatya ellerine saglık
ay canm kıyafetin cok ama coooooooook tatlı bende istiyorum bundan ama nasıl yapılacagını anlamadım bulabilir miyim acaba örneğini inşallah giydirirsin bebişine ya gercekten cok tatlı inan bayıldım
menzıl canım 7 haftanın ıcıne okadar seyı nasıl sıgdırdın kız?hepsı çok guzel seyler masallah bebısınede cok yakısır emınım.bende cınsıyetını ögrendıkten sonra baslamayı düşünuyordum ama bende cok heveslendım şimdiiii
papatyacigim hakikaten cok guzelmis takimin. Maasallah cok iyi tutmussunuz bunca zaman, yeni gibi gorunuyor.
ne kadar güzel canım bu kıyafetler yepizyeni gibi İNŞALLAH BEBEĞİNE ALLAH IM SAĞLICAKLA GİDİRMENİ NASİPEYLER HEPİNİZE........:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?