Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

Aysecikyunuscuk canim hepsi cok hos.. Isledigin yatak ortusu bir harika.. Aldiklarinida yavruna hayirlisi ile giydirmen nasip olur insallah...

tesekkür edrim cnm burda mı gitmiştin kursa bu bitsin 1 örtü daha bi de battaniye yapıcam onlarında modeli öok güzel yetiştirebilirsem kurdela işinden cantada yapıcam. evet cnm hastane çıkısı aynen bende öyle nasıl süslicem onu zaten çok severim toka takıp takıştırmayı

papatyacım ya süpersin battaniyen harika olmuş gerçekten güzel günlerde kullansın bebişin

zeze çüçük oğluşuna çok yakışacaklar çok tatlılar

ayşecim ya bittim bittim çok süperler bunlar bende daha bornoz takımı,1kalın battaniye,2 penye battaniye alıcam onları almadım onlar kaldı seninkiler çok güzel:lepi:

canımya buna bayıldım ben biliyorum sen kıbrıstasın ama belki markasını söylersen netten yada burdan bulabilirim çok tatlıymış ,delikafaduldendelikafadulden kızımda çok beğendi:ecrin_bebek:

bide içinde neler var canım öğrenebilirmiyim

Son düzenleme:
cnm bebellove markası türkiyede çok rahat bulursun hemde daha ucuza alırsın burası pahalı bi yer annecim kayınvalidem aldılar bi sürü ama bende hevesleniyorum aldım bişeyler

ayşe ewt canım kıbrısda kursa gittim ama sen baya öğrenmişin ben ayakkabı çantası bi kaç örtü işlemekten başka bişi yapmadımm

aboooo giz ayşecik hay maşallah diyorum başkada bişey demiyorum one ya hakkaten senmi işledin onu valla helal olsun bacım becerikli kadının hali başka oluyomuş demek eline sağlık canım benim aşırı şekilde tatlı hepside sağlıklı günlerde kullansın minişin inşallah

[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG] annişler bu da benim oğluşumun yastık,kırlent,güneşlik(fakat görünmüyor-tahayyül edin)abajur ve avize takımı dantelden.pek maharatli değilim ama tasarım bana ait.arada bir tutar öyle fikir olsun diye sizlere sunuyorum.Bebişlerinizle sizlere uzun ömürler.

Son düzenleme:
cnm evet eh birazcık becerikli bi hatunum bide kıbrısta öğretmenlik hayal oldu bende ev hanımı moduna aldım kendimikaydirigubbakcemile3 el işi kurslar falan Türkiyeye dönene kadar böle

ayşeciim ellerine sağlık çok güzel omuş yatak örtüsü, cicileride çok güzeeel güle güle kullansın bebeğin...

daha varmı tatlım alışveriş olayını bitirmişsin sen hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın hepsini

Saadetçim güle güle kullansın nazlı kızın doğuncada battaniyesiyle kapatmasın yüzünüüüü delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
nilaydan aldım zaten cnm örneğiniii sağolsunn vermişttiii bende yaptımmm tşkürler bu arada senn oğluşunda güle güle kullansınn
yapıyorum cnm btnce ekliycemmm
papatyacım ya süpersin battaniyen harika olmuş gerçekten güzel günlerde kullansın bebişin
tşkür edriz cnmmm inş. prensesim sağlıklıca doğardaa kullanırımmm
ayşecikk hepsi çok gzlll bayıldımm yatak örtüsünedeee güle güle kullansın miniğinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…