Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

kızlar çok tatlılarr hepsi yaa canlarım benim Allah güle güle günlerde giymek nasip etsin yavrulara inşallah

tsk ler teyzeleri
ay ne güzel kızımın 2 teyzesi vardı şimdi bir sürü oldu tabi bir de yeğen sayısı 2den fazlalaştı

inşallah bundan sonrada bunları giymiş halde fotoğraflarını çekeriz:ecrin_bebek:

Zuzucum , cicozum teşekküler hihoyyyt
bir ara diğer aldıklarımı da eklerim, benim bitti gibi bişey zaten,
çantamı hazırlıcaz bugün

bu da yatak koruması ama pek sığmadı fotoya

annem mart 26 da gelecek o zaman yatağı kurarsak üzerinde bir foto daha çeker öyle koyarım topiğe daha iyi olur

arkadaki de zeynomun barbie li yatağı
ikisi aynı odada yatacak 5-6 ay sonra nasıl olacaksa görcez bakalım

Son düzenleme:
benim prensesime ördüğümm papatyalı battaniyemizzz (bu arada papatyaları daha çok yapayım mı yeterli mi kızlarrr fikirlerinizi bekliyorum)

[/IMG]

ay saadet çok şeker olmuş ellerine sağlık kuzucum biraz daha yap bence de papatya daaha ii olurrrrr

bende eklerim bi bitse biraz büyük oluyo da

ay saadet çok şeker olmuş ellerine sağlık kuzucum biraz daha yap bence de papatya daaha ii olurrrrr

bende eklerim bi bitse biraz büyük oluyo da

çok sevndik beğenmene cnmm tmmm o zmnnn biraz daha yapımmm cnm papatya diker eklerm tekrardannn senmi kırcam hihoyyyt

benim prensesime ördüğümm papatyalı battaniyemizzz (bu arada papatyaları daha çok yapayım mı yeterli mi kızlarrr fikirlerinizi bekliyorum)

[/IMG]

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş...
benimkinin sarısı olmuş anlattığımın aynısını yapmışsın papatyalar süper durmuş güle güle kullansın güzel kızın...

saadetim eline sağlık çok tatlı olmuş bencede papatyalar biradaha olmalı ve altınada astar yada şu parlak kumaşlar varya adını unuttum onlardanda dikebilirsin hem daha kalın olur

ay cok guzel olmus
bıraz daha buyutebılırsın
daha ıyı goruneceklerdır
tşkür büyütme değilde aynı boy braz daha yapcam papatyaa
cok guzel olmus papatyacim tebriklerrrr..
sğl cnm
Eline saglik Saadetcim ,cok beceriklisin masallah

saadetcim battaniye çok güzel olmuş prensesin güle güle kullansın

papatya maaşallah canım çok güzel
iyi günlerde kullansın
tşkür ederim kızlar beğenmenize çok sevindik hihoyyyt
canım ellerine sağlık çok güzel olmuş...
benimkinin sarısı olmuş anlattığımın aynısını yapmışsın papatyalar süper durmuş güle güle kullansın güzel kızın...
sğl cnm diğer topikte sana yazıp eşekkür ettim zaten iyiki vermişin bana bu örneği a.s.
saadetim eline sağlık çok tatlı olmuş bencede papatyalar biradaha olmalı ve altınada astar yada şu parlak kumaşlar varya adını unuttum onlardanda dikebilirsin hem daha kalın olur

tmm cnm biaz daha papatya yapcamm ve dikcem o halinide eklerimm evet cnm altına diktircem o kumaşlardan panzel miydi ne adııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…