- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
oglusum ve ben tskur ediyoruz hepinizeeeee...artik hediyede gelmeye basladi onlarida eklicemmmm bi ara
annesi yerim ben pantolonları
değmesin
hele ki içinde bir de onu düşününce yakışıklı prensi offfffffffff çok datlu yaaa
seda ben bunların ikisini de gördüm ama keşke netten almasaydın canım aynı kalite daha ucuza bulabbilirsin emin ol
canım ben netten sipariş veriyorum ama heryerede güvenmemek lazım benim alışveriş yaptığım3site var onlarda arkadaş tavsiyesiyle cesaret edebildim,teşekkür ederim kızlar:)
sedacım sipariş verdiğin ciciler çok hoş o çzigilinin kırmızını görmüştüm çok tatlı :)
güle güle giysin seninde bebişin..
bu arada netten hiç sipariş vermedim ben nasıl oluyor ücreti nereye ödüyoruz nekadar sürede geliyor???
çok sağol canımIsil ,SEda, Zeze güle güle giysin minikleriniz .Hepsi cok tatliiiii
inşallah güzel günlerde giysdiririz canımısıl, seda, zeze, hepsi çok güzerller nasılda yakısır güle güle giysinler
semacım ç.ok sağol sağlıkla inşallahzezecim çok tatlılar ya koca adam kıyaefti gibi güle güle giysin yakışıklımızzz
sedacım çok tatlılar güle güle kullansınlar inşallahhhh
ışılcım seninkiler de çok cici allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
aminnnnnnn:Saruboceq:Seda, isil ve zeze sizlerinkilerde coook guzeller.. Allahim saglikli gunlerde bebeklerinize giydirmenizi nasip etsin...
Cok heyecan yaptim bende sizinkileri gorunce, bizim cicilerimizde Turkiyede teyzesi yollucak insallah..Ama nasil yollucaklar bilemiyorum bir valiz dolusu esya ve yollama ucreti cook pahali, galiba bir bolumunu yollimalarini isticem her ne kadar hepsini gormeye can atsamda..
beyenmezmiyizzzz zevkli hatunnnn
hepsi cok guzel gule gule giysin minik kizimiz hepsi coook seker canm
saadet pembiş pembiş almışsın yine güle güle giysin kızçen :)
tesekkürler kizlarrr..
Papatya senin de kizin iyi günler de giysin...
nidacım papatyacım güle güle kullansınlar kızlarınızzzzz
papatyacim gule gule giysin yavrucugunnnn
saadet pembiş pembiş almışsın yine güle güle giysin kızçen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?