Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

gamzeli zeze aldıklarınız çok tatlı allah mutlu sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin:)
kızlar bu ara ben hep çıkarıp çıkarıp bakıorum aldığım şeylere onların içinde hayal ediorum çok deişik bi duygu yaa...Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

seda ben bunların ikisini de gördüm ama keşke netten almasaydın canım aynı kalite daha ucuza bulabbilirsin emin ol

evet canım haklısın ama görünce dayanamadım :dance:
bide burda 1kaç yerde sordum hastane çıkışları 35den başlıyor ama malı pek hoşuma gitmedi bende netten görmüşken sipariş verdim kalite olarak gerçekten çok iyi ama fiyat olarak neredeyse 2ye katladı :bbo:

canım ben netten sipariş veriyorum ama heryerede güvenmemek lazım benim alışveriş yaptığım3site var onlarda arkadaş tavsiyesiyle cesaret edebildim,
ürünü alıyorsun ,kredi kartı bilgilerini veriyorsun (adını soyadını,kart numaranı,kartın son kullanma tarihini bu kadar bilgiyle tehlikeli bir durum söz konusu değil çünkü bu bilgileri her mağazada veriyoruz yani kartın üzerinde yazan bilgiler) sonra sana kargo yapıyorlar
en çok 3iş gününde kapında
ürünü alıyorsun eline ulaştıktan sonra beğenirsen onay veriyorsun para karttan çekiliyor

Isil ,SEda, Zeze güle güle giysin minikleriniz .Hepsi cok tatliiiii
çok sağol canım

ısıl, seda, zeze, hepsi çok güzerller nasılda yakısır güle güle giysinler
inşallah güzel günlerde giysdiririz canım

semacım ç.ok sağol sağlıkla inşallah

aminnnnnnn:Saruboceq:
evet orası öyle canım ücret fazlaca tutar ama onlarda göndermeye çok heveslidirler şimdi gönderirler artık napalım yeğenleria.s

zeze gamze sizinkilerde çok güzeller ya
allah ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin

Son düzenleme:
Kizlarr,, bugün minik kizim icin biraz alis- veris yaptimm. Bakalim begenecek misiniz aldiklarimizi ...

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

Son düzenleme:
beyenmezmiyizzzz zevkli hatunnnn
hepsi cok guzel gule gule giysin minik kizimiz hepsi coook seker canm

nidacım fotoları yükledikten sonra linki kopyaladıgın yer varya onun üzerinde iclude details i boş bırakacaksın normal boyutlarda cıkar o zaman şimdi thumbnail olmuş

hepsinin üzerine tıklayıp büyütüp baktım cok ama coooook tatlılar güle güle giysin fıstıgın

bu arada isim düşündünüz mü canım

tesekkürler kizlarrr..

Papatya senin de kizin iyi günler de giysin...

nidacım papatyacım güle güle kullansınlar kızlarınızzzzz

papatyacim gule gule giysin yavrucugunnnn

saadet pembiş pembiş almışsın yine güle güle giysin kızçen :)

a.s. tşkür ederiz kızlarrr narencimmm çok pembesi yok diye pembe aldım ilk başta doktor erkek diee hep ortak renk almışdımya o bakımdan :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…