Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

çokkkk gzlllllllll zezecimmmmmm bayıldımmmm giyincee tam erkek olurrrr paşannnnnnnnn
erkek kıyafetleride çok tatlıııı vallaaaa
bunlar kaç ay arası cnm

çokkkk gzlllllllll zezecimmmmmm bayıldımmmm giyincee tam erkek olurrrr paşannnnnnnnn
erkek kıyafetleride çok tatlıııı vallaaaa
bunlar kaç ay arası cnm

tskler papatyacimmmm..
56 beden 50den baslio zaten..
ilk iki ay besikten cikmaz hep zibin falan giyer diye dusundum
zibinlari pijamalari 50 aliyorum digerlerini 56
resimde buyuk cikmis biraz yoksa hepsi el kadaryerimseniben

güle güle giysin inş. canım,güzel günlerde...
canım ne çok şey almışsın, badiler tulumlar falan.. 0-3 aylık mı bunlar yoksa yenidoğan cicileri mi

güle güle giysin inş. canım,güzel günlerde...
canım ne çok şey almışsın, badiler tulumlar falan.. 0-3 aylık mı bunlar yoksa yenidoğan cicileri mi

yeni doğan 3 takım var gerisi 0-3 ay 3 tanede 3-6 ay var karışık yani artık 3-6 ay alıyorum çünkü arkadaşım yeni doğanı bir hafta ancak giydirebildi

Seda, isil ve zeze sizlerinkilerde coook guzeller.. Allahim saglikli gunlerde bebeklerinize giydirmenizi nasip etsin...

Cok heyecan yaptim bende sizinkileri gorunce, bizim cicilerimizde Turkiyede teyzesi yollucak insallah..Ama nasil yollucaklar bilemiyorum bir valiz dolusu esya ve yollama ucreti cook pahali, galiba bir bolumunu yollimalarini isticem her ne kadar hepsini gormeye can atsamda..

arkadaslar hepinizin aldiklari cok guzel, gule gule giydirin,
zeze ozellikle de senin aldiklarini cok begendim, erkek bebek kiyafetleri de guzel olabiliyormus demek, ben ogluma aldim bi suru kiyafet ama seninkiler daha bi guzel geldi, bi ara ben de eklerim resimeri teyzeleri egeminkileri

canim cok tskler... bende hep kiz kiyafetlerine bakar erkek kiyafetlerine bakmazdim eskiden aslinda guzeller varmis arayinca..
senin aldiklarinda cok guzeldir eminim ekle bizde bakalim canimma.s.

oglusum ve ben tskur ediyoruz hepinizeeeee...artik hediyede gelmeye basladi onlarida eklicemmmm bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…