Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

nidacım..güle güle giysin canım kızımız..çok yakışacak eminim.. :)
buarada kızlar nida ve zeze h&m yıkılıyo valla..niye türkiyede yok ki..:1no2:

canim takimi renkli bayaa yanlis anlamadiysam...
duvar kagidida renkli olursa bogar gibi geliyor benceee...
sade bir renge boyatabilirsin duvarini krem sampanya rengi gibi
boylece bebegin mobilyasi daha sevimli durur goz yormaz..
ben takimi beyaz duvari duvar kagidiyla renklendirmeyi dusunuyorum.. yani bi tarafi digerinin tam zitti olsun benceee..
yinede sen bilirsin..umarim cook guzel olur

evet haklısın arkadaşım sanırım krem olsa daha ii olur peki sim katsakmı sade mi olsa???
bu arada mobilyamız fıstık yeşili krem perde halı aksesuarlar da fıstıkyeşili pembe olucak ...

nidacım..güle güle giysin canım kızımız..çok yakışacak eminim.. :)
buarada kızlar nida ve zeze h&m yıkılıyo valla..niye türkiyede yok ki..:1no2:

Tesekkürler canim...a.s.
H&M Tr de de cidden olmali..Harika bir magaza, Zeze`nin dedigin gibi hem ekonomik hem de bebis kiyafetleri cok sirinnnn a.s.

evet haklısın arkadaşım sanırım krem olsa daha ii olur peki sim katsakmı sade mi olsa???
bu arada mobilyamız fıstık yeşili krem perde halı aksesuarlar da fıstıkyeşili pembe olucak ...

simi sen bilirsin canm ama ben sim sevmiyorum hic..herhalde ondan ben olsam tercih etmezdim..

seda ben bunların ikisini de gördüm ama keşke netten almasaydın canım aynı kalite daha ucuza bulabbilirsin emin ol

teşekkür ederim kızlar:)
sedacım sipariş verdiğin ciciler çok hoş o çzigilinin kırmızını görmüştüm çok tatlı :)
güle güle giysin seninde bebişin..
bu arada netten hiç sipariş vermedim ben nasıl oluyor ücreti nereye ödüyoruz nekadar sürede geliyor???

zezecim çok tatlılar ya koca adam kıyaefti gibi güle güle giysin yakışıklımızzz
sedacım çok tatlılar güle güle kullansınlar inşallahhhh

ışılcım seninkiler de çok cici allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…