• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

papatyacım genelde ve 0-3 3-6 arası bence 3-6 daha ii olur zaten hemen büyüyolar bi çoğunu giyemiycek işteyken diğerlerinide çekerim bu arada patiğmizi senin patiğinden bakıp yapmıştık fakettinmi bilmiyorum:))
semecım çok teşekkür ederim canım bizimkiler duramıyo çok hevesliler uzun yıllardır aileye küçük bi bebek katılmadı o yüsden herkes bişeler alıyo bende 7.aydan sonra alcam herşeyini gerçi bana gerek kalmıcak bu gidişle...
narinim çok mersi tatlım...
teşüükür ederim eylül ewt bende ilk geldiklerinde terddüt etmiştim giyebilirmi dye ama hepsi mewsimine göre bilir kişiler tarafından alınmış...

farkettim cnmm çok şeker olmuşş ellerine sağlıkkkk kaydirigubbakcemile5

ocean aldıkların çok hoş çok beğendim güle güle giydir bebeişine sağlıklı günlerde...
ben hiç göremedim böle şeler daha çok kışlık var nerden aldın arkadaşım çok hoşlarr:)

canım hiç birini ben almadım sağolsun babanemiz benim ananemler alıyo bizimkiler sakaryada markalara baktım panço albimini benetton ağırlıklı yaz bebeği olcağı için bu tazr şeyler almak lazım sende prensesine daha güsellerini alırsın canım..

bayıldımmmmmmmmmmmm çok tatlılarrr:emir_bebek:allah nasp ederse benımde kızım olcakk %80 doktorumun sölemesyle ama ben daha erken die hiç bişe almadım,ult yanılma payıda olabiliyomuş ama grunce insan gercekten heyecanlnıyoooo allah herkesın gönlüne göre versınnn,saglıkla gıydrmeyı nasp etsin:CüvCüv:

iste bebisime aldiklarimmm
dsc00180xl0.jpg

dsc00181ew5.jpg

dsc00182se2.jpg

daha sonrada bebek sekerlerimizi ve sepetimizi ekliycezzzz

çok şekerlermişşş zezecimm yeleği hazırmııı örgümüü üstündeki uğur böceklerine bayıldımmm

cok sekerler zezecim iyi günlerde giysin minik oglusun insallah:nazar:a.s.
tskler canm benima.s.
çok şekerlermişşş zezecimm yeleği hazırmııı örgümüü üstündeki uğur böceklerine bayıldımmm
tskler canm
yelegi teyzem ordu canim bende pek orgu kiyafet sevmiyorum onun icin uzerine o bocekleri ben yaptim
beyendigine cok sevindim..anne bocek ve yavru bocek olarak yapmistim:roflol:

Back