Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

papatyacim bak ne guzel olmus...
azmin elinden hic bisey kurtulmazmis
gule gule giysin minis

buda benim oğluşum :ecrin_bebekapatya çok güzel olmuş ben oğluma brşey yaapadım çünkü bilmiyorum tek yemenilere oya yapabiliyorum

[/IMG]

çok net değil ama webcamla bu kadar çıkıyo daha düğmeleri falan dikilmedi ütüsü yapılmadı (ütüyü 8 kat katlıyıp çarşafı öle yapıyom yanlış anlaşılma olmasın)) fıstık yeşili hırkamıs taze bitti acemiliğim bunda çıktı ilk kez yakadan başlayarak ördüm nasıl olmuşşş

Son düzenleme:
tamam canımm ölee dee unutma sakınnnnn haaaa kaydirigubbakcemile3
papatyacim bak ne guzel olmus...
azmin elinden hic bisey kurtulmazmis
gule gule giysin minis
sahi olmuşmu yaa ayy çok sevindim valla canım beğenmene sağolasınn
buda benim oğluşum :ecrin_bebekapatya çok güzel olmuş ben oğluma brşey yaapadım çünkü bilmiyorum tek yemenilere oya yapabiliyorum
maş bebişineee canımmmm
Papatyacim ,cok harika olmus patisleri ufakligin.. Iyi günlerde giysin....
tşkür ederizz nidacımmmm
papatya ellerine sağlık en sonunda başarmışsın dikmeyi güle güle giysin kuzucun tatlım:)
sağol hayatım valla en sonunda başardımm ilk diktimm geri söktümm 2.dikmemle başardımm ama dikmek çok zor valla bana göreee

nidacım valla bende ilk defa yaptım hemde netten anlatımlı buldum ordan okuyarak yaptım yaparsın çok kolay

Anladim canim sagolasin.. Bebisinizde hayirli olsun.. Sema deyince hatirladim, kasim annelerinden bende seni..

Asagidaki soguk buhar makinasini uygun bulduk ve aldik, kullanmaya basladik bile.

Bu tulumuda bugun aldim. Tabi size gore su an dun almis oluyorum :)))

Yesin onu teyzesiiii. o tulumun icindeki tombis bacaklari dusunemiyorum. oyy citir citir yemek lazim. coook sirin. canim gule gule giysin bebisin. hic aglamasin...

ya bu cicilerin markalarını yazsanız olmaz mı
ben de teyze olucam inş
kız bebek gibi
bayıldım o en üstteki cicilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…