- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
tamam canımm ölee dee unutma sakınnnnn haaaa kaydirigubbakcemile3delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü tamam öle dersinnnnn ben don alırken de allahım saadetin bebeğidee donansın derimmm
sahi olmuşmu yaa ayy çok sevindim valla canım beğenmene sağolasınnpapatyacim bak ne guzel olmus...
azmin elinden hic bisey kurtulmazmis
gule gule giysin minis
maş bebişineee canımmmmbuda benim oğluşum :ecrin_bebekapatya çok güzel olmuş ben oğluma brşey yaapadım çünkü bilmiyorum tek yemenilere oya yapabiliyorum
tşkür ederizz nidacımmmmPapatyacim ,cok harika olmus patisleri ufakligin.. Iyi günlerde giysin....
sağol hayatım valla en sonunda başardımm ilk diktimm geri söktümm 2.dikmemle başardımm ama dikmek çok zor valla bana göreeepapatya ellerine sağlık en sonunda başarmışsın dikmeyi güle güle giysin kuzucun tatlım:)
[/IMG]
elelrine sağlık cnmmm güle güle gysn bebişinnnn
çok net değil ama webcamla bu kadar çıkıyo daha düğmeleri falan dikilmedi fıstık yeşili hırkamıs taze bitti acemiliğim bunda çıktı ilk kez yakadan başlayarak ördüm nasıl olmuşşş
[/IMG]
çok net değil ama webcamla bu kadar çıkıyo daha düğmeleri falan dikilmedi fıstık yeşili hırkamıs taze bitti acemiliğim bunda çıktı ilk kez yakadan başlayarak ördüm nasıl olmuşşş
bebişime ördüğüm patiği vee bir diğer kusmuk mendillerii buda tülbentten aldımm
[/IMG]
Anladim canim sagolasin.. Bebisinizde hayirli olsun.. Sema deyince hatirladim, kasim annelerinden bende seni..menzilcim tabiki anne bilir ne zaman doğacağını..benimki sadece küçük bir uyarıydı elinizde kalmasın bebişler annelerinin sevgiyle aldıklarını giyebilsin..bazen kendimizi kaptırıyoruz ve alışverişte hiç düşünmüyoruz mesela ben kış bebeğine 3 aylık yazlık takım almışım yeni çıktı ortaya :)))
Asagidaki soguk buhar makinasini uygun bulduk ve aldik, kullanmaya basladik bile.
Bu tulumuda bugun aldim. Tabi size gore su an dun almis oluyorum :)))
Yesin onu teyzesiiii. o tulumun icindeki tombis bacaklari dusunemiyorum. oyy citir citir yemek lazim. coook sirin. canim gule gule giysin bebisin. hic aglamasin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?