2009 haziran ayında hamiş kalan anne adayları

inşallah canım sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde atlatır ve bebişlerimizi kucağımıza alırız:CüvCüv:

inşallah cnm bugün kasıklarımda şiddetli bir sızlama kramp gibi birşey oldu çok korktum:1shok:

Umarım bende bebişimin kalp atışlarını biran evvel duyarım :))))))))))

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende hamile olduğumu haziran 30da öğrendim şimdi 6 haftalık ama keseyi yeni görebildik dr düşük tehlikesi var dedi kanamam yok ama içerde kese etrafında kanama varmış böyle bir durumla karşılaşan varmı iğne yaptırdı ve ilaç verdi bol bol dinlen dedi aşırı derecede kasıklarım sancıyordu ama şimdi azaldı tabi dinlenmedende olabilir böyle durumla karşılaşan bana bişeyler yazsın.senağlama

cnm stres yapma sakın hamilelikte böyle sorunlar olabiliyor hemen kötü şeyler düşünme herkesin düşük tehlikesi var ona bakarsan kapalı kutu orası Allahın takdiri bebeğinin yiyecek ekmeği varsa o gelicektir.dua et sakin ol bekle hep pozitif düşün bebeklerimize biz gülünce mutluluk hormonumuz gidiyor onlarda mutlu oluyorlar üzülürsek tam tersi hep bunu düşün cnm o minicik şeyin üzülmesini istemezsin di mi dualarım seninle:Saruboceq:

canım yorumun için çok teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı bende hergün dua ediyorum.

:Saruboceq:Merhaba arkadaşlar. Benim SAT tarihim 28 Mayıs ve 22 Haziranda anne olacağımı öğrendim. 5. haftanın sonunda yani 3 Temmuz' da keseyi gördük.Şuan 6. haftadayım. Sabahları ve akşamları mide bulantılarım başladı. Fakat iştahım çok yerinde. Birşeyler yedikten sonra bulantım geçiyor. Umarım ilerleyen zamanlarda artmaz.
Doktorum 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı. O zaman kalp atışlarını duyarız inşallah dedi. Şimdi sabırsızlıkla o günü bekliyorum.
Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin..

merhaba kızlar son adet tarihim 8 hazirandı 22 haziranda 3 cü aşılama yoluyla hamile kaldım galiba 4 haftalık falan hamileyim benide alırmısnız aranıza? yalnız bugun benim lekelenmem oldu böle bulaşık şeklinde acaba yaşayn varmı aynı sorunu

merhaba arkadaşlar ben de 4+4günlük hamileyim. dr um haftaya muayeneye çağırdı yani 5+3 de gideceğim kaşp atışlarını duyabilir miyiz bu haftada bilen var mı

Merhaba nilüfermas. Öncelikle hayırlı olsun canım. Canım bildiğim kadarıyla kalp atışlarını duymak için henüz çok erken. bende 5 haftada ancak keseyi görebildim. doktorum 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız demişti. tabi herkeste farklı oluyor.

herkeze merhaba ;
bugun yazmaya başladım K.K. ve hamile olduğumu herkezle paylaşmak istedim.
Ben 12+5 deyim krıtık dönemi atlattım yani ama pek kolayda olmadı acıkcası 15 gününü yatarak geçirmek zorunda kaldım çok az kan gelmesi beni telaşlandırmamıştı meğersi çok ciddi bi olaymış şimdi çok şükür atlattık ikimizde çok iyiyiz
Şimdi bel ağrılarım başladı bu normallı bilmiyorum adım dahi atamaz hale geliyorum bazen bundan sonra dahadamı ağrılı geçer acaba?

hayırlısı olsun cnm ne güzel atlatmışsın tehlikeli dönemi bel ağrısı arada bende de oluyor ama çok şiddetli değil çok yorulduğumda ancak şiddetli oluyor.sen sakın tehlikeli dönemi atlattım die kendine dikkat etmemezlik yapma cnm sakın.dr bir danış istersen.bel ağrısı erkek çocuklarda olur diolar neyin olucak bellimi:1hug:

merhaba arkadaşlar ben de 4+4günlük hamileyim. dr um haftaya muayeneye çağırdı yani 5+3 de gideceğim kaşp atışlarını duyabilir miyiz bu haftada bilen var mı

cnm erken biraz sabırkaydirigubbakcemile3zaman geçmio biliyorum ama en geç 2 hafta sonra duyucaksın inşalah miniğinin pıt pıtlarını:teytey:

hoşgeldin cnm aramıza üstüne görmedir inşallah cnm kendini fazla yorma bol bol dinlen ve dr arayıp bildir.Allahım hepimizin meleğini korusun:Saruboceq:

cnm hayırlısı olsun hazır iştahın yerindeyken bol bol ye bende öleydim şimdi herşeyden tiksiniyorum.mide bulantım aşırı duyarsınız kalp atışlarını Allahın izniyle çok heyecanlı bir duygu Allahım herkese yaşatsın.ben 6.haftanın ortasında duymuştum:1hug:

aynı günde öğrenmişiz ben de de 5 haftayı bitirdim. yumurtlama günümden bi kaç gün sonra feci sol kasık ağrım ve bel ağrım vardı.daha şu bi kaç güne kadar devam ediyordu.bitti çok şükür.bu durum adet olamadığımızdan da kaynakanıyormuş.şimdi çok iyiyiz maşallah.yarın ilk doktor kontrolümüzü yaptırcaz umarım bir sorun çıkmaz.

bende 6. haftanın içindeyim 4 temmuz günü heyecandan uyuyamadığım için sabah 4te öğrendim. cuma günü de doktora gittim. adet sancısına benzer kasık ağrılarım olduğunu söyleyince progestan verdi. düşük engelleyiciymiş. internetten bakınca çoğunlukla bu ağrıların rahim büyüdüğü için normal olduğunu yazmışlar ama tedbiri elden bırakmayalım. birde daha bebeğimin kalp atışlarını daha göremedik. ayın 24. tekrar gidicem. Hamişler hepinimiz çok dikkatli olalım bu aylar önemli ev işlerini sakın ellemeyin baba olmak kolay değil birazda eşlerimiz yapsın.

slmlar kızlar 7+2 günlük hamileyim 29 da ögrendim hamile oldugumu 2 yıldır ugraşıyorduk eylülde aşılama yapılacaktı gerek kalmadı çok mutluyum 2 gündür acıkınca migdem bulanıyo ama hafif bişey birde çok halsizim ve hep uykum var ama bunlar normalmiş hepinizi tanıltıgıma memenun oldumm allah hepimize yardım etsin

Merhabalar
Benimde SAT 30 haziran, tahmini dogum tarihi 17 mart 2010.
4+3 gunluk hamileyim. Keseyi bugun gorduk. hersey normal dedi dr. 15 gun sonra tekrar cagirdi. Henuz bulantilarim baslamadi. 8. haftalarda baslarmis ortalama:)
Henuz pek degisiklik yok bende. Duzenli yuruyus yapmaya calisiyorum.
Hergun 500 ml sut, 1 yumurta, 5 findik, 3 ceviz, 1 avuc karisik kuru uzum kesin yiyorum. sebze-et- balik- baklagil karisiminida donusumlu yemeye calisiyorum. cay, kahve, cola, tatli, abur cuburu artik hic yemiyorum:)
sizler neler yapiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…