inşallah canım sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde atlatır ve bebişlerimizi kucağımıza alırız:CüvCüv:
Umarım bende bebişimin kalp atışlarını biran evvel duyarım :))))))))))
merhaba arkadaşlar bende hamile olduğumu haziran 30da öğrendim şimdi 6 haftalık ama keseyi yeni görebildik dr düşük tehlikesi var dedi kanamam yok ama içerde kese etrafında kanama varmış böyle bir durumla karşılaşan varmı iğne yaptırdı ve ilaç verdi bol bol dinlen dedi aşırı derecede kasıklarım sancıyordu ama şimdi azaldı tabi dinlenmedende olabilir böyle durumla karşılaşan bana bişeyler yazsın.senağlama
cnm stres yapma sakın hamilelikte böyle sorunlar olabiliyor hemen kötü şeyler düşünme herkesin düşük tehlikesi var ona bakarsan kapalı kutu orası Allahın takdiri bebeğinin yiyecek ekmeği varsa o gelicektir.dua et sakin ol bekle hep pozitif düşün bebeklerimize biz gülünce mutluluk hormonumuz gidiyor onlarda mutlu oluyorlar üzülürsek tam tersi hep bunu düşün cnm o minicik şeyin üzülmesini istemezsin di mi dualarım seninle:Saruboceq:
herkeze merhaba ;
bugun yazmaya başladım K.K. ve hamile olduğumu herkezle paylaşmak istedim.
Ben 12+5 deyim krıtık dönemi atlattım yani ama pek kolayda olmadı acıkcası 15 gününü yatarak geçirmek zorunda kaldım çok az kan gelmesi beni telaşlandırmamıştı meğersi çok ciddi bi olaymış şimdi çok şükür atlattık ikimizde çok iyiyiz
Şimdi bel ağrılarım başladı bu normallı bilmiyorum adım dahi atamaz hale geliyorum bazen bundan sonra dahadamı ağrılı geçer acaba?
merhaba arkadaşlar ben de 4+4günlük hamileyim. dr um haftaya muayeneye çağırdı yani 5+3 de gideceğim kaşp atışlarını duyabilir miyiz bu haftada bilen var mı
merhaba kızlar son adet tarihim 8 hazirandı 22 haziranda 3 cü aşılama yoluyla hamile kaldım galiba 4 haftalık falan hamileyim benide alırmısnız aranıza? yalnız bugun benim lekelenmem oldu böle bulaşık şeklinde acaba yaşayn varmı aynı sorunu
merhaba arkadaşlar. Benim SAT tarihim 28 Mayıs ve 22 Haziranda anne olacağımı öğrendim. 5. haftanın sonunda yani 3 Temmuz' da keseyi gördük.Şuan 6. haftadayım. Sabahları ve akşamları mide bulantılarım başladı. Fakat iştahım çok yerinde. Birşeyler yedikten sonra bulantım geçiyor. Umarım ilerleyen zamanlarda artmaz.
Doktorum 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı. O zaman kalp atışlarını duyarız inşallah dedi. Şimdi sabırsızlıkla o günü bekliyorum.
Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin..
merhaba arkadaşlar bende hamile olduğumu haziran 30da öğrendim şimdi 6 haftalık ama keseyi yeni görebildik dr düşük tehlikesi var dedi kanamam yok ama içerde kese etrafında kanama varmış böyle bir durumla karşılaşan varmı iğne yaptırdı ve ilaç verdi bol bol dinlen dedi aşırı derecede kasıklarım sancıyordu ama şimdi azaldı tabi dinlenmedende olabilir böyle durumla karşılaşan bana bişeyler yazsın.senağlama