2009 haziran ayında hamiş kalan anne adayları

aryaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
1.824
10
41
Slm Kızlar öncelikle tüm hamişleri tebrik ediyorum.ben 14 Haziranda öğrendim Hamile olduğumu burda ismini vermek istemediğim bir topikte diğer hamile arkadaşlarla yazışmak istedim sorunlarımı paylaşmak istedim yok sınavla alıyorlarmış öyle listeye ekliyorlamış şımarık şımarık şeylerle karşılaştım bir iki arkadaş hariç bu topik herkese açık herkesi sınavsız alıyoruz içeriye:enbuyukkk:hamileliğimizin kaçıncı haftasındayız yazalım ben yarın 6.haftama gireceğim Allahın izniyleilk hamileliğim kayıpla sonuçlandığı için biraz sitresliyim nefes almakta zorluk çekiyorum dr sitresten olduğunu söyledi aşırı yemeklerden tiksinme ve midebulantısı çekiyorum sizlerin nasıl geçiyor?:teselli:tüm hamile arkadaşlarımı bekliyorum:CüvCüv:

hayırlı olsun. sağlıcakla kavuşursunuz inşallah birbirinize.. son adet tarihim 19 hazirandı olursa eğer temmuzda öğrenebileceğiz.. darısı başımıza..

merhaba canım allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ben 12 hairanda öğrendim 7 haftaya giricem ama kalp atışları başlamdı birde düşük tehlikem var korkuyorum ona birşey olucak die ilk bebeğim

hayırlı olsun. sağlıcakla kavuşursunuz inşallah birbirinize.. son adet tarihim 19 hazirandı olursa eğer temmuzda öğrenebileceğiz.. darısı başımıza..

inşallah güzel haberlerinle aramıza katılırsın cnm en taze anne adayı olarak:CüvCüv:Allah tüö isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.:Saruboceq:

Saol cnm dilerim sende sağlıklı birşekilde kucağına alırsın.:Saruboceq:geç döllenmede kalp atışı geç duyulabiliyor cnm hemen kötü düşünme inan kötü düşünce çok etkiliyor sürekli herşey yoluna giricek de.neden düşük tehliken var kanamamı var cnm?

amin inşllah bir kaçgündür koyu kahve şeklinde akıntım vardı sonra biraz kanamam oldu cuma günü de belim sanki adet olucakmışım gibi ağrıyordu dokturumu aradım hemen gel dedi bir ilaç verdi düşüğü önlemek için dinlen dedi bugün yine gittim ilacına devam et dedi perşembe yine gel dedi ağrım hala devam ediyor inşallah herşey yoluna girer

slm kızlar bende 5 haziranda hamile oldugumu ogrendım yanı adet gecıkmesınden 2 gun sonra bugun işte 7 haftama giriyorum ilk randevuma 2 hafta onceydı keseyi, gorduk 1 hafta sonrada insallah kalp atıslarını duyarız yanı 8 haftamda ayyy cok merak edıyorum iimi atıyormu ah bi bilseniz aklımdan cıkaramıyorum cok mide bulantısı yaşamıyorum gunde 1-2 gelıyor bole hafif ya cıkarıyorum ya cıkarmıyorum buda benı endıselendırdı yani acaba bendemı bı sorun var iştahım yerinde yemek kokusu etkılemıyor benı cok az mıdem bulanıyor ne bılıyım işte ............fisfisfis

cnm kanaman durduysa birşey olmaz benim arkadaşımda öyle olmuştu sonra düzeldi bel ağrısı olması doğal zaten sakın yat kıpırdama tuvalette ıkınma maydanoz yeme çiğ et yeme bunlara dikkat et.ve dediğim gibi beynine pozitif komutlar gönder.:1hug:

hayırlısı olsun cnm benimde ilk zamanlar iştahım çok yerindeydi şimdi ne görsem tiksiniyorum ama kimisininde hamileliği sorunsuz geçiyor.illaki miden bulanıcak diye birşey yok kalp atışınıda duyarsın cnm inşallah.dr geç çağırmış ama seni bende çarşamba gitmiştim bugün için gel kalp atışına bakalım dedi bende eşimin işleri dolayısıyla randevumu çarşambaya aldırdım hem kesin olsun istedim 6 haftalıkken duyuluyor ama bazen geç döllenme oluyor.bana zaman hiç geçmiyor hamile olduğumu 1 hafta önceden idrar testinde öğrendim o günden beri aylar durdu sanki.3 ayı sabırsızlıkla bekliyorum tehlikeli dönemi atlatmak için gerçi evhamlar hiç bitmiyor.her ay bir evham Hepimizin herşeyi yolunda gider inşallah:Saruboceq:bir arkadaşım bugün anne oldu bebeğinin sesini dinletti tlf o kadar duygulandım ki.Allahım bizede yaşatsın bu sevinci :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar,ben de bugün itibariyle 7. haftama girdim.3 gün sonra randevum var doktorda,inşallah kalp atışlarını duymayı ümid ediyorum.

merhaba arkadaşlar,ben de bugün itibariyle 7. haftama girdim.3 gün sonra randevum var doktorda,inşallah kalp atışlarını duymayı ümid ediyorum.

inşallah cnm hepimiz duyarız benimde çarşamba günü randevum birbirimizi haberdar edelim.genelde aynı haftalardayızkaydirigubbakcemile5

Selam canlaım bende bugün hamile olduğumu öğrendim çokk mutluyummm bugün adet günüm azcık pembe leke geldi dr noral dedi aranızda bunu yaşayan yada bu konu hakkında bilgi edine bileceğim biri varmıııı

merhaba arkadaşlar
ben aranıza bugün katıldım :) ben hamile olduğumu adetime 5 gün kala idrar testi ile öğrendim.hemen kan testi yaptırdık sonuç 50 çıktı.bu gün adetim 1 gün gecikmiş oldu.acaba ultrason için ne zaman doktora gitmeliyim?kan testini tekrar yaptırayım mı?

süper haber cnm tebrik ederimzemuszemus o pembe leke birçok kadında oluyor üstüne görme diyor drlar.stres yapma cnm ama devamı gelirse o zaman hemen dr git.

tebrikler cnm bende öyle öğrenmiiştim.dr için istersen biraz daha bekle çünki henüz çok minik bir kese görürsün en geç 6.haftaya kadar git cnm.hamişlerimiz çoğalıyor ne güzelhihoyyyt

bu arada kan testi tekrar yaptırmana gerek yok 50 pozitif zaten kafanı karıştırma dr nasıl olsa testler isteyecek senden cnm

1-HAMURA-TAHMİNEN 8 HAFTA 2 GÜNLÜK HAMİLE
2-SUNAY24-TAHMİNEN 7 HAFTA 3 GÜNLÜK HAMİLE
3-ECE81-TAHMİNEN 7 HAFTA 1 GÜNLÜK HAMİLE
4-ARYAA YANİ BEN:) 6 HAFTA 2 GÜNLÜK HAMİLE
5-MURUVET-TAHMİNEN 4 HAFTA 1 GÜNLÜK HAMİLE
6-MERCANAYSE-TAHMİNEN 4 HAFTALIK HAMİLE(EN TAZE ANNE ADAYIMIZ)

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

ARKADAŞLAR LÜTFEN TARİHLERDE SORUN VARSA BİLDİRİN DÜZELTEYİM BEN TAHMİNLERİMİ YAZDIM HERKESE HAYIRLI OLSUN ALLAH HEPİMİZE SAĞSAĞLİM YAVRULARIMIZA KAVUŞMAK NASİP ETSİN VE BEBEK İSTEYEN HERKESE BU MUTLULUĞU YAŞATSIN BU MÜBAREK 3 AYLARDA.:Saruboceq::teytey:

Son düzenleme:
kızlar bugün çok sevinçliyim meleğimin kalp atışalrını dinledim çok küçük pıt pıt atıyordu en azından korkum geçti ama dikkatli olmaya devam dedi doktoruum

kızlar bugün çok sevinçliyim meleğimin kalp atışalrını dinledim çok küçük pıt pıt atıyordu en azından korkum geçti ama dikkatli olmaya devam dedi doktoruum

maşallah cnm3 ay çok önemli bir atlatsak bende dün duydum fasulye tanemin kalp atışlarını

inşallah canım sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde atlatır ve bebişlerimizi kucağımıza alırız:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…