hayırlı olsun. sağlıcakla kavuşursunuz inşallah birbirinize.. son adet tarihim 19 hazirandı olursa eğer temmuzda öğrenebileceğiz.. darısı başımıza..
merhaba canım allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ben 12 hairanda öğrendim 7 haftaya giricem ama kalp atışları başlamdı birde düşük tehlikem var korkuyorum ona birşey olucak die ilk bebeğim
amin inşllah bir kaçgündür koyu kahve şeklinde akıntım vardı sonra biraz kanamam oldu cuma günü de belim sanki adet olucakmışım gibi ağrıyordu dokturumu aradım hemen gel dedi bir ilaç verdi düşüğü önlemek için dinlen dedi bugün yine gittim ilacına devam et dedi perşembe yine gel dedi ağrım hala devam ediyor inşallah herşey yoluna girer
slm kızlar bende 5 haziranda hamile oldugumu ogrendım yanı adet gecıkmesınden 2 gun sonra bugun işte 7 haftama giriyorum ilk randevuma 2 hafta onceydı keseyi, gorduk 1 hafta sonrada insallah kalp atıslarını duyarız yanı 8 haftamda ayyy cok merak edıyorum iimi atıyormu ah bi bilseniz aklımdan cıkaramıyorum cok mide bulantısı yaşamıyorum gunde 1-2 gelıyor bole hafif ya cıkarıyorum ya cıkarmıyorum buda benı endıselendırdı yani acaba bendemı bı sorun var iştahım yerinde yemek kokusu etkılemıyor benı cok az mıdem bulanıyor ne bılıyım işte ............fisfisfis
merhaba arkadaşlar,ben de bugün itibariyle 7. haftama girdim.3 gün sonra randevum var doktorda,inşallah kalp atışlarını duymayı ümid ediyorum.
Selam canlaım bende bugün hamile olduğumu öğrendim çokk mutluyummm bugün adet günüm azcık pembe leke geldi dr noral dedi aranızda bunu yaşayan yada bu konu hakkında bilgi edine bileceğim biri varmıııı
merhaba arkadaşlar
ben aranıza bugün katıldım :) ben hamile olduğumu adetime 5 gün kala idrar testi ile öğrendim.hemen kan testi yaptırdık sonuç 50 çıktı.bu gün adetim 1 gün gecikmiş oldu.acaba ultrason için ne zaman doktora gitmeliyim?kan testini tekrar yaptırayım mı?
merhaba arkadaşlar
ben aranıza bugün katıldım :) ben hamile olduğumu adetime 5 gün kala idrar testi ile öğrendim.hemen kan testi yaptırdık sonuç 50 çıktı.bu gün adetim 1 gün gecikmiş oldu.acaba ultrason için ne zaman doktora gitmeliyim?kan testini tekrar yaptırayım mı?
kızlar bugün çok sevinçliyim meleğimin kalp atışalrını dinledim çok küçük pıt pıt atıyordu en azından korkum geçti ama dikkatli olmaya devam dedi doktoruum