2009 haziran annişlerinin göbek şovu

maşallah canımmm çok tatlı çıkmışsın allahım nazarlardan saklasınnn anam bizde yaşlı değilizzz kıssss delüüü bende 24 ümmm

tesekkur ederım ılk defa ekledım =)
kucuk bıraz 10 dakıka oncede yemek yedım yanı =)
neyse bebıs ıı olsunda :)

maşallah canımmm çok tatlı çıkmışsın allahım nazarlardan saklasınnn anam bizde yaşlı değilizzz kıssss delüüü bende 24 ümmm

genc annelere bayılıorummmmmm a.s.
cocugunla aranda cag farkı olmuyo en guzelı . ya bazen cok kucuksun dıolarda bana ne acelen vardı dıolar ama evlenelı 3 sene oldu :) zamanıydı dıorum oyuzden dedım sekerım :) :1hug:

anladım kuzu sen erkencisin demek 3 sene yeter zaten tam zamanı maşallahhhhh:))

[/URL][/IMG]

Büyümüs müyüm teyzelerim???alkisalkisalkis

ayyy maşallah 41 kere tütütü :) fizikte bozulmamış taş gibisin valla hamilelikte fiziğin bozuluyo denilyo o diyenleri ezip geçmişin sadece göbek var ve çok tatlı maşallah

maşallah kızlar herbiriniz göbüşlerine maşallah semacım çok teşekkür ederim seninki kadar tatlı olmasada tatlıyız bizde :) kızlar gerçekten hamilelik çok yakışmış hepinize allah nazarlardan saklasın kıskananlar çatlasın :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

marchandıze ve didocmmm maş. göbeciklerreeee
didommmmmm kızzzzz o neee kocamnnnn
sennn oğluş tombolak olduğu belli oluoooo vallaahiii
maş.. amaaaaaaaaa

ooo bissürü göbek gelmişşalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
derinden didem cemre nida marchendize hepinizin göbekeleri ve içindeki meleklerde harikaa
maşallah hepinize

kızlaaarrr herkezi öpüyoruz minişimle vee teşekkür ediyoruz canlarımmm sizede maşallahha.s.

büssürü göbüş gelmiş derinden cemre didom nida marchendize ve unuttuğum arkadaş varsa maaşalllah göbüşlerinize allah nazardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…