2009 haziran annişlerinin göbek şovu

binnurcum cok tatlısın ya canım cok tesekkür ederim

evet bizim ki de kısaknıo kızınızı alırız dienlere vermiom kimseye dio ciddi ciddi :)

tüm yeni eklenen göbüşlereee maşallahhh tek tekk isimlerii yazamadımmm......

seda dolphin ocean çok sevimli olmuş göbüşler maşallah allah nazarlardan saklasın giyidiklerinizde çok yakışmış seda canım bende senin gibi badi giyenlerdenim genelde belli olsın diye dolphinede çok yakışmış kırmızıelbise gidip kurmızı elbize alasım geldi oceanın elbisede çok güzel güzelim bide kilo almadım diyordun başlamışsın işte almaya :)))) hehehehhe

maşallah kızlar çok şeker göbekler Allah sağlıkla doğmalarını nasip kısmet etsin.Vallah kilo almak hiç güzel bir şey değil ama amaç böyle olunca çok hoşuma gidiyor.Kilo almak umrumda bile değil çok hoşuma gidiyor.bende de çok fotoğraf var .İşlerin yoğunluğundan makinadan bilgisayara atamadım.

tatlı annişlerim benim yeni eklenen bütün göbişleri burdan kucaklıyorum hepiniz maşaaaalllllaaaaahhh çok datlı olmuşunuz yahuu Allahım nazarlardan saklasın

binnurcum dolphincim maşallah göbüşlere ve içindekilereeeeeee

kıs binnur hakkariye yazmı geldi anacım incecik oturuyon süslü üşütcen he dikkatli ollll

naren nasıl da büyümüş değişim süper göbeklerimizle gurur duyuyoruz ne güzel yaa

semacım dışarısı -5 1 metre kar var böle oldukça bizim kaloriferleri yaktıkça yakıyolarrr sorma kapı zırt pırt çalınmasa şortla gezicem nerdeyse....

semacım dışarısı -5 1 metre kar var böle oldukça bizim kaloriferleri yaktıkça yakıyolarrr sorma kapı zırt pırt çalınmasa şortla gezicem nerdeyse....

amanii kuzum sıcak olsunda sen de kapının önüne bişe koy giycek soyun evdeeee

ay beni bi görsen ev sıcacık ama ben kat kat giyiniyorum sıcağı çok çok severim bennn

dolphin bayıldım canım göbeğine maşallah ne kadar güsell top gibiiii:)))

saol canim ben senin hem gobegine hemde kiyafetine bayildim

aa ciiddi misin ne güzel aynı branştanmışız çok sevindim inan nerede görev yapıorsun ankaranın neresinde yani
ben ankaralıyım doğma büyüme üniyi de gazide okudum:)

ben mamakta bi lisede calisiyorum canim, dogma buyume buraliyim,hacettepede okudum

saol havvacigim,begenmene sevindim

masallah hepimize ve bebeklerimize:)

[/IMG]
[/IMG]22 haftalık hamile naren ve çileğinin evi :)hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3

kızlar koltuklarım ve halımla ne kadar uyumluyum dimi sırnaşık şey

Son düzenleme:
ay narenim kuzum ne dadlu olmuşsunnnn yesinler çileğini senin maşallah fıstığımaaaa allah nazarlardan saklasın sev yerime göbeğiniiiiii manken gibisin taş taş benim arkadaşımmmmmm

narencim çok hoşsun vallahi.maşallah göbeğine.evet halılar ve koltuklar çok uyumlu
kız bitek onlarmı benim body de uyumlu olmuş baksana saka gibi fotoyu cektinten sonra farkettim sırnaşık şey :)))
ay narenim kuzum ne dadlu olmuşsunnnn yesinler çileğini senin maşallah fıstığımaaaa allah nazarlardan saklasın sev yerime göbeğiniiiiii manken gibisin taş taş benim arkadaşımmmmmm
saol canım benim cok tatlısın inan utanıyorum yazdıklarını okuyunca

sende ölesin bitanem sende benim çağatayımı sev mujukkssss

Maşallah narenim göbişine,bebişine :)

saol pınarcımm cok teskkür edrim kaydirigubbakcemile3

narencim cok hossun canm ...
boy boy gobek resmi cekmissin masallaaaahhh bebisede sanada

narencim maşallah göbegine ve sana . bu arada yüzünü niye karaladın anlamadım . yoksa yüz göstermek yasakmı burda kızlar . yasakta benmi bilmiyorum . gerçekten evin senin oldugu belli tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…