semacım dışarısı -5 1 metre kar var böle oldukça bizim kaloriferleri yaktıkça yakıyolarrr sorma kapı zırt pırt çalınmasa şortla gezicem nerdeyse....
dolphin bayıldım canım göbeğine maşallah ne kadar güsell top gibiiii:)))
aa ciiddi misin ne güzel aynı branştanmışız çok sevindim inan nerede görev yapıorsun ankaranın neresinde yani
ben ankaralıyım doğma büyüme üniyi de gazide okudum:)
seda dolphin ocean çok sevimli olmuş göbüşler maşallah allah nazarlardan saklasın giyidiklerinizde çok yakışmış seda canım bende senin gibi badi giyenlerdenim genelde belli olsın diye dolphinede çok yakışmış kırmızıelbise gidip kurmızı elbize alasım geldi oceanın elbisede çok güzel güzelim bide kilo almadım diyordun başlamışsın işte almaya :)))) hehehehhe
binnurcum dolphincim maşallah göbüşlere ve içindekilereeeeeee
kıs binnur hakkariye yazmı geldi anacım incecik oturuyon süslü üşütcen he dikkatli ollll
naren nasıl da büyümüş değişim süper göbeklerimizle gurur duyuyoruz ne güzel yaa
kız bitek onlarmı benim body de uyumlu olmuş baksana saka gibi fotoyu cektinten sonra farkettim sırnaşık şey :)))narencim çok hoşsun vallahi.maşallah göbeğine.evet halılar ve koltuklar çok uyumlu
saol canım benim cok tatlısın inan utanıyorum yazdıklarını okuyuncaay narenim kuzum ne dadlu olmuşsunnnn yesinler çileğini senin maşallah fıstığımaaaa allah nazarlardan saklasın sev yerime göbeğiniiiiiimanken gibisin taş taş benim arkadaşımmmmmm
Maşallah narenim göbişine,bebişine :)