2009 haziran annişlerinin göbek şovu

SiremimS

İremim~Eslemim
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
11.270
1.279
evet arkadaşlarrrr minik göbüşlerimiz yavaş yavaş çıkıyorrr artıkkk hadi bakalımmm burda göbek şov yapmaya ne dersiniz :CüvCüv: :emir_bebek: :ecrin_bebek: :nazar:

ilk göbüş benden sizee 14+3 günlükk(kendi kendimi çektiğim için tam olmadı ama idare edinn)

1612081802fa2.jpg
[/IMG]

Son düzenleme:
ikinci ben koymuş olayım, bende kendim çektim zor oldu biraz
benim minik meleğimde 12+2 günlük teyzeleri

cimg0462ty3.jpg
[/IMG]

Son düzenleme:
gbhn0.png
[/IMG]

bende şimdi bi çektim ben zaten şişko bi hamiş olduğumdan göbek fazla çıkmış ama gaz değil emin olun taş gibi çünkü bu aç halim belirteyim ::)) idare edinn

Son düzenleme:
masallah kızlar göbişlere ne güzel ya çok imrendim bende hiç yok göbiş aynı duruyo:çok üzgünüm:ya bende istiyorum

ya masallah seda sarı ne güzel cıkmıs benden bi hafta kadar küçük bebişin bide masallah ama ben üzüldüm simdi:KK43:

ya masallah seda sarı ne güzel cıkmıs benden bi hafta kadar küçük bebişin bide masallah ama ben üzüldüm simdi:KK43:

sağol canım benim evet bende çok mutluyum insan biran önce büyüsün istiyor
ama seninkide çıkmaya başlar yakında merak etme,
hem kişilerin iç karnı olurya demekki senin iç karnın biraz daha geniş yakında çıkar merak etme :CüvCüv:

sağol canım benim evet bende çok mutluyum insan biran önce büyüsün istiyor
ama seninkide çıkmaya başlar yakında merak etme,
hem kişilerin iç karnı olurya demekki senin iç karnın biraz daha geniş yakında çıkar merak etme :CüvCüv:
ay inş. canım ya karnım cıkarsa sanki bebeğimi daha çok hissedecek misim gibi geliyo sabırsızlanıyorum inş. büyür benimkide

12. haftada rahim yukarı doğru büyümeye devam eder ve kemik çatı dışına çıkarak karın boşluğuna girer

yani bunlar bu göbüşlerimiz gaz felan değil gerçektende kemik çatımızın üstündeki rahmimiz ve içindeki bebeişlerimiz ,rahim daha 10.haftada bir greyfurt kadar oluyor bizler 12.haftayı geçtik yani göbişlerimiz gerçekten de gazdan ibaret değil

zaten göbeğimizin altını ellediğimizde taş gibi sert olan rahmimizi hissedebiliriz

ay inş. canım ya karnım cıkarsa sanki bebeğimi daha çok hissedecek misim gibi geliyo sabırsızlanıyorum inş. büyür benimkide

tabikide göreceksin bak zaten sanki birden şişiyor :) :CüvCüv:

benim son 1haftada dahada belirdi diyebilirim ,tabiki insan karnı çıksın istiyor ama önemli olan melekler onlar sağlıklı olsun yeter,:emir_bebek:

tabi bi yandanda göbişler büyüsün canımmm :)):CüvCüv:

çok şeker göbüşleriniz kızlar maşallah göbüşleree
ben koyduğum resmi değiştirdim bunda daha belirginn :)

kıslar maşallahınız var he inceciksiniz :nazar: kıskandım şimdi sizi olsun bende tontiş olurum:)

maşallah zezeeee:nazar:

Son düzenleme:
X