2009 eylul bebeklerı uyku düzenleri nasıl?

zeynepsz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
334
40
arkadaslar kuzuların uykuları duzene gırdımı gecelerı nasıl uyuyolar?kacta yatıyolar,emmeye kac saat arayla kalkıyolar.ben artık uyandırmıyorum acıkınca uyanıyo ve odasını ayırdım cok rahat ettım..sızın uykularınız yetıyormu?:nazar:

bizim gece 10.30-11 gıbı yatıyo 4-5 gıbı kalkıyo emmeye,7de kalkıyo 8,5 tada uyanıyoruz..ama her emmeye kalktıgında uyanık oluyo herseferınde uyusun dıye sallıyorum.zaten bıdahakı emme vaktı gelıyo olan benım uykuya oluyo anlıcagınız..oyuzden merak ettım herkezınkını...

benim kızım en geç 10 da uyuyor. Saat 3 gibi uyanıyor emiyor emerken tekrar uyuyor. saat 5 gibi tekrar kalkıyor emiyor uyuyor. saat 7 de sabah uykusundan kalkıyor artık.

bizim gecemiz tersine döndü şu ara normalde 11 civarı yatıp 3 - 5 ve saat 7 civarlarfında kalkıp emiodu ama 2 gündür perişanım kuş uykusunda sanki 2 saat deliksiz uyuyamadı yawrum :KK43:

benim kızda gündüzleri kısa süreli uyuyor genelde uyanık
emmeside saat başı
gece uykusuna( gündüz çok uyuduysa dahi fark etmiyor) 22,00 - 23,00 gibi başlıyo mızırdanmaya, bi türlü dalamıyor, uyutana kadar 01,30 - 02,00 ı buluyor. uykuya dalıncada 2-3 saatte bir memeye kalkıyor
sabah 9 - 10 gibi uyanıyor 12 ye kadar uyanık kalıyo
12de bir uyuyor nerdeyse 1,5 - 2 saat uyuyo

benim oğlum sabah 5 de uyanıyo(camiye hoca olacak)8 e kadar uyanık sonra 1 saat uyku 2 saat ev turu 1 saat uyku

songül benim oğlan da bugüne kadar bi sabah ezanını bile kaçırmadı. imam efendi diyorum ben de ona :)

Benim kızım 8-9 gibi uyuyor, 2 saatte bir emmeye kalkıyor ama gozler kapalı :) Gece 12 gibi odamıza gidiyoruz hep beraber yaklaşık 4 saat deliksiz uyuyor sonrasında ise 9,5-10'a kadar 2 saatte bir emmeye kalkıyor.Sabah uykusu fena sayılmaz ama sancısı olursa yawrum kıvranıp 8 oluyordelikafadulden

bizde hersabah ezanda uyanıgız.benımkıde hoca karısı olcak herhalde.kocasını camıye yollıcak:)))))bıde neselı oluyo uyutmaya kıyamıyo ınsan

zeynepcim masallah canım ne kadar seker olmus kızın :))

....valla bizim oğlan oldugundanmıdır nedir gece uyuyana kadar epey yoruyo bizi.......eger bi sıkıntısı yoksa 12 de uyuyo sabah 6.5 gibi uyanıyo emzirip tekrar yatırıyorum sonra uyanmasza 11 e kadar uyuyor ondan sonra yine karnı doyuyor 1 saat falan uyanık kalıyo 12-1 gibi tekrar uyuyor 3 ya da 4 e kadar ondan sonrası gece 12 ye kadar hep uyanık :)) paşam benimmmm

bu uyku konusunuuuu hiçç acmasaydınn zeyneppppp böyle uyuyan cocuk duyuncaa cıldırıyorum:KK43:((((( benimki uykusu gelince cok mızmız oluyooo birtürlü uyuyamıyooo tam 1 saat dalması sürüyooo gece 10 :30 da uyutuyorum sonra 2 saate bir kalkıyoo emmek içinnn ama tekrar uyutuyorum ayılmadann

ємєℓ;10241100 .!.:

....valla bizim oğlan oldugundanmıdır nedir gece uyuyana kadar epey yoruyo bizi.......eger bi sıkıntısı yoksa 12 de uyuyo sabah 6.5 gibi uyanıyo emzirip tekrar yatırıyorum sonra uyanmasza 11 e kadar uyuyor ondan sonra yine karnı doyuyor 1 saat falan uyanık kalıyo 12-1 gibi tekrar uyuyor 3 ya da 4 e kadar ondan sonrası gece 12 ye kadar hep uyanık :)) paşam benimmmm

cnm benmi yanlış anladım 12 den 6 bucuga dek uyuyor hiç uyanmadan emmeden öylemi bide 6 bucuktan 11 e dek gene uyanmıyo acıkmıyo öylemi.peki bu aralıklar çok fazla degilmi bir bebek için aç kalması bakımından diyorum yani...:uhm:

Benim oğlan 1-2 arası uyuyor saat 5 e kadar emip tekrar uyuyor 2 saatte bir emmek için uyanıyor.Bu şekilde 10-11 e kadar uyuyoruz.Bu arada biz beraber yatıyoruz oğlumla kolumda daha rahat uyuyo.Gündüzleri de en çok 1 er saat uyuyor.Sürekli oyun istiyor.Hiçbir işimi yapamıyorum yanında olmazsam çığlık atıyor çünkü

ya kızlar benim kızda mı bir sorun var acaba benim kızım hiç 5-6 saat aralıksız uyumuyor doğduğundan beri 2-3 saatte bir mutlaka uyanıyor.hele bu günlerde düzeni iyice bozuldu az uyuyor azzzzzzzzzzzzzzzzzz

ya kızlar benim kızda mı bir sorun var acaba benim kızım hiç 5-6 saat aralıksız uyumuyor doğduğundan beri 2-3 saatte bir mutlaka uyanıyor.hele bu günlerde düzeni iyice bozuldu az uyuyor azzzzzzzzzzzzzzzzzz

benimkide öyleeeeeesenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ємєℓ;10241100 .!.:

masallah buyuk ınsan olmus paşa valla bebeklikten cıkmıs annesı oyle uyku duzenımı olur masallah valla azıcıkta bıze versın

kızlar uyku herkezın derdı olmus.bugun dr gıttım zaten 5saat uyutma en fazla 3 saatte uyandır emzir dıyo..ama uyuyan bebeklere özenıyorum valla

cnm benmi yanlış anladım 12 den 6 bucuga dek uyuyor hiç uyanmadan emmeden öylemi bide 6 bucuktan 11 e dek gene uyanmıyo acıkmıyo öylemi.peki bu aralıklar çok fazla degilmi bir bebek için aç kalması bakımından diyorum yani...:uhm:

canım benimkide aynı şekilde uyuyor eğer ay sonunda tartıda kilosu iyi çıkarsa ki bugüne kadar hep ii çıktı niye uyandırıpta hem onun düzenini kaçırayım hem kendiminkini?

kızlar maşallah gıpta ederek okuyorum. bizde uyku düzeni falan yok. su an hergun değişmeyen tek sey 2,30 dan once gece uykusuna yatmıyor. eger sancımız yoksa 2 saatte bır uyanıyor. sancımız varsa tüm gece sabaha kadar hiç uyumuyoruz bile

bebeklerim akşam 9da yatıyorlar. sabah 9 a kadar uyanmadan uyuyorlar.
saat 1de ve 5de uyandırmadan sessizce mama veriyorum.

X