- 17 Mayıs 2007
- 2.274
- 0
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar kakalarının rengi nasıl bizim ki hala yeşilimsi ve pütürlü.. bu arada çok uyuyo.. 3 saatte bi kalkıo emio yarım saat duruo yatıo.. bi anormallik var die korkar oldum bugün 8. günümüz bitti göbeğimizde daha düşmedi mafoldumben
maşallah canım aman sütler gelsin bol bol.bizim küçük adama yetmiyor aptamil1 veriyorum mecburen.ємєℓ;8875032 .!.:oğlumu kucagıma alalı tam 15 gun oldu . . . . . .saka maka zaman geciyor iste . . . .bir an once alsak kucagımıza diyorduk 15 gunu devirdik bile. . . . . . . . .tek sıkıntımız gaz sancımız.....ozellikle geceleri ne oglumu ne bizi uyutuyo............rezene veriyorum cay kasıgı ile 3-4 kez . . . .bir de sab simplex aldık o çok iyi geliyormus dun gece sankı biraz iyi gecti gibi çok sorun yaratmadı . . . . . . .bu gaz sancıları 15 gunden sonra baslarmıs 3 ay gidermis zaten....umarım benim o kadar surmez yaaaa 40 cıktımı sancımızda geçsin istiyorum . . . . .Allah a sukur sutum var ...olsun diye bol bol sıvı alıp helva yiyorum fark ediyor hemen....goguslerim nasıl doluyo tas gibi oluyor.........ananas suyu sut yapıyormus oyle dediler onu iciyorum.....ısırgan ve rezene cayı birde . . . . . .
yahu daha göbek yeni düştü bizimkinin 12. günün gecesinde.zorlamayın sakın.alkolle pansuman yapa yapa gidiyor.ya kızlar kakalarının rengi nasıl bizim ki hala yeşilimsi ve pütürlü.. bu arada çok uyuyo.. 3 saatte bi kalkıo emio yarım saat duruo yatıo.. bi anormallik var die korkar oldum bugün 8. günümüz bitti göbeğimizde daha düşmedi mafoldumben
kızlar kızım emmek istemiyo ne yapcamı şaşırdım doğrusu... daha göbeğide düşmedi kanayacak diye çok ağlatıp zorlamakda istemiyom..bana bir akıl verin yaaa
kızlar kızım emmek istemiyo ne yapcamı şaşırdım doğrusu... daha göbeğide düşmedi kanayacak diye çok ağlatıp zorlamakda istemiyom..bana bir akıl verin yaaa