Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nurefsan ellerine sağlık cnm bu şekilde liste olması iyi olmuş diğer türlü herkezi takip edemiyodukk... bizimkinin Allah izin verirse 23 nisanda öğrenicezz daha çok varr çokkkk
ayy bende çok heyecanlıyımm oğlum hemen göstermişti 12 haftalıktı öğrendiğimde bakalım şimdi ne zaman öğreneceğimm allahım sen koru sağlıklı ver yavrularımızı bizleree
hidden doğru diyorsun cnmm ben bazen kaçırıyorum ağzımdan oğlumm yada kızım diye seviyorum sonra canım kusuruma bakma sende benim herşeyimsin abinde diyorum :)) kendimce gönlünü alıyorum işte
öğrenen arkadaşlarr sizin adınıza sevindimm allahım sağlıcakla kucağınıza almaya nasip etsin kuzucukları
aaaamiiiiiinnnnnnnnnnn
canım seninki ne kadarlık şimdi ?
umarım gösterir ufaklık kendini... bizimde haftaya belli olmazsa mayısa kalcak artık, mayısta doğum günüm var :)) belki annesine doğum günü hediyesi verir ne dersin ?
Allah ikisini de size bağışlasın canım...
yaşasııııınn oğlum oluyor..benimki 14+4 dr yüzde yüz dedi teyzeleri:Saruboceq::lepi:
merhaba nurefsann, ellerine sağlık liste çok güzel, 12+1 de gittik doktorumuza 2li test için, sanırım ultrason cihazı en son modellerden olmadığından doktorcum da net bir tahminde bulunamadı, sadece ısrarlarımıza dayanamayınca " pipi göremiyorum 3 çizgi görüyorum, galiba kız " dedi.Şimdilik kız olarak eklemeni rica edeceğim, haftaya daha iyi bir cihazla baktırmaya Ethica Hastanesine gideceğiz, o zaman kesinleşir herhalde. Tekrar eline sağlık!
gozunaydın canım darısı goremeyenlerın basına hihoyyyt
fatoşcum sana yazıom ;
hiç bulantım olmadı kusmadım hiç ama hiç tiksinmem olmadı hiçbişiye ne koku ne yicek bişe (ekşi hariç)hiçbişeyden tiksinmedim,başagrısı çok çektim halada çekiorum,acı bibere aşerdim,ekşi yiyemedim aklıma bunlar geldi tatlım