Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar yarin ins. tatile cikiyorumINS. TEMMUZUN ilk haftasina kadar YOKUM.1ay listeyle ILGILENEMEYECEGIM kendinize iyi bakin....
arkadaslar yarin ins. tatile cikiyorumINS. TEMMUZUN ilk haftasina kadar YOKUM.1ay listeyle ILGILENEMEYECEGIM kendinize iyi bakin....
kızlar ben eylül annesi olcam inşallah ama cinsiyetimiz hala net degil.ilk başlarda erkek diyolardı sonra bi kız bi erkek derken göstermedi benim kuzucum halada göstermiyo ama göstermiyosa kızdır diyolar ve kıza benziyor diyolar.sizdede böle olan varmı aranızda...ben hep erkek hissediyorum nedense...hissetmekle alakası varmıki kızlar ya...artı olarakta herkes bana seninkisi erkek diyo tipime fılan bakarak fazla kilo almadım sadece göbek ve çevremde var kilom top yutmuş gibiyim...
canım bennnnde sendendimmm...kıza benzio %51 kız kordonu arada pozisyonu uygun değil v.s.v.s.klava: kafayı yememk elde değildi...:bbo:.ve sonunda doktorumu ve hastanemi değiştirdim..dünde bebişimin cinsiyetini net olarak öğrendik..%100 erkek dedi doktor....zemuszemusaslında ben kız hissediyordum eşimde tabi önce bi şok yaşadık ama sonra kendimize geldikkk:1rolleyes: