- 16 Mart 2008
- 499
- 1
iyiyim canımm sen nasılsın .bugün doktora gidicem bakalım hayırlısı.ne olacak .sen ne yaptın kuşum test yaptınmı ?
yok. henüz dr. gitmedim. ama evde test yaptım. ikinci çizgi çok silik çıktı. ama umudum yok. adet tarihimi bekleyem. 19 şubat yani çünki adet tarihimden 6 gün önce test yaptım. şimdilik beklemedeyim bana dua et canım.
sağol bitanem hepimizin bebekleri hayırlı olsun...
bu arada sana 41 kere maşallah, kilona ve 2. anneliğine bayıldımkaydirigubbakcemile5
cnm inşallah bebişin seninledirrrrrrr:1hug:
cnm son oldunu düşündüğün listeyi copy paste yaparak öne al, herkes eksik bilgilerini söyler...
Hangi 2 listeden bahsediyosan, diğerine göre eksik olanları sen ekle, yada en çok eklenmiş olandan al...
Karışıkmı oldu ne-tatlicadiarzu-
yok. henüz dr. gitmedim. ama evde test yaptım. ikinci çizgi çok silik çıktı. ama umudum yok. adet tarihimi bekleyem. 19 şubat yani çünki adet tarihimden 6 gün önce test yaptım. şimdilik beklemedeyim bana dua et canım.
benim de son adet tarihim 18 ocak canım seninle günlerimiz aynı
ben de yarın yani salı günü gidicem doktora soracağım bir sürü şey var
bu arada listeye eklememişsiniz beni yazmıştım ama :uhm:
SAT: 18 OCAK
muhtemel tarih: 25 EKİM
canım hayırlısı olsun bence hamilesin umutsuz olma.... benimde ikinci çizgi çok silikti .üzülme lütfen.o zaman bekle 19 şubat sabah tekrar yap idrar testi bence o zaman daha koyu çıkacak eminim.çabuk haber ver senide ekliycem listeye.öptüm canım hayırlı haberlerini bekliyorum...Şeniz
canım yaptım düzenledim listeyi tamam ben 2 yada 3 güne bir güncellerim listeyi.
aslında o kadar bekliyoruz ya varsa bile insanın inanası gelmiyo. nasip eden Rabbim bize bağışlasın ve esirgesin inş.
dr. gidince sonucu ilk sana yazacam canım. zaten eşimle karar aldık. çevremizdekilere söylemiyecez. bebiş ben burdayım derse söyleyecez. ilk hamilelğimden kötü tecrübelerim var çünki.
cnm eksik var gibi geldi bana...
mehay yazmıyo...
canım eksik olanları bana bildir yazim istersen.