İNŞ. DÜZELİR TATLIM BENİMKİDE ARTIK GÜNDÜZ UYUMUYOO KOCA ADAM GİBİ OTURUYO BENİMLE ne iş ne güç oturuyoz beraber :))
ay yerim ben bu minnoslari. yaw nasil tutturdunuz emzikleri benimki tutmuokafamçokkarıştı
bide dun asiri pinpirikliligimden kizi dr ye goturdum.kadinda ole dedi zaten biraz sakin ol die kaydirigubbakcemile3 sadece anne sutu veriorum mamayi vermeyi denedim ama almio bizim kiz :gitme: bu ayda 650 gr almis.gecen ay 610 almisti.doktora cok az almis dedim hayir gayet iyi dedi ama bana hala az gelio
gecmiş olsun musyas bende susturmak için surekli kucagıma alıyorum belim omuzum kollarım felaket agrıyorrrr
canım senin kız 3 aylık olmuş masallah
aglamaları azaldımı zeynep adanın ? bir umut ben 3. ayımızı bekliyorum daha sakin olcak die..
musyas ne kadar zormuş bebek bakmak tahmin etmişyodum açıkçası bu kadar annemin değerini daha fazla anladım amann heleki o şartlarda nasıl bakmışlar çamaşır elde bezler eldee off off neyse Rabbim kuzularımıza sağlık versinde büyürler ......
Bu arada bende bir umut 3. ayı bekliyorum en azından gaz olayımız bitse yada azalsa özellikle gece kıvranıyo çocuk gözleri uykuda inliyo sesler çıkarıyo sürekli( pff ne zaman geçicek sürekli böyle süreklii
birde kızlar 4 gündür özellikle sabaha karşı genizmi artık anlamadım sürekli hırıl hırıl yani tükürük sesi sonra burnu tıkanıyo acaba kombiden mi?? hasta olsa gündüz geçmez değil mi gündüze normal gece hırıl hırıll horluyo sanki uykuda
bende su koyuyorum ama yok sabah karşı mutlaka oluyor babfiz kullanıyorum damla gündüz normal anlamadım gitti hasta olmasınlarda
uYkum varrrrrrrrrrr,kuzum sabah 7.30 da uyudu..sabah 9da geri kalkmak zorunda kaldım ben..çünkü kuran okuttum bugün.çok şükür o işte bitti.ama felaket yorgnum kuzumda yine uyumuyoki bende zıbarim birazzzz :hulya:
yasemin kızzz delimisin git yatsana :mymeka: biz burda uykuya aç( gözlerim acıyooo,çooook uykum var çooookkkkkkkkkkk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?