- 30 Ekim 2008
- 5.968
- 4
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm senin dikişdemiydi şişlik benim dikişlerde değil hemen üstünde bu arada sanada geçmiş olsun cnm rabbim acil şifa versin inşallah en kısa zamanda iyileşir dikişindeki açıkma bide sıkarak çıkarırsa acımıyormu ben dokunamıyorum bile birde şişlik kaldımı orada son 1 soru bu gecikmiş enfeksiyonun nedeni ne bir bilgin varmı kuusura bakma bu kadar soru kaldı kafamda sıkmadım inşallah sorularımla
bahair yukarda sordum ama görmemişsin bitanem
resimlerinde görmüştüm baby sling kullandığını,nasıl memnunmusun nil rahat ediyormu içinde bugün ona göre sipariş vericem araba herzaman pratik olmuyor
selam kızlar,
benin sıpacım kütük gibin uyuyor yine, uyandırmaya çalışıyorum ama ne mümkün. ama ne yapıp edip uyandırıcam, uyutmucam bu defa. gece 12 oldu mu uyanıyo sabaha kadar kabus gibi oluyo sonra ya of.
hepinize kuzucuklarınızla ve ailenizle iyi bayramlar olsun bu arada. yavrularımızla ilk bayramımız şükür ler olsun ki sağlıkla bu günleri de gördük.
şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
nasıl güzeller güzeli kızımız
ohh iyilik banyoları olsun uyusunda varsın mercimek kadar büyğsümm ayy yerim ben onu ....