Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baby'firstsite den ticker yapmak için uyemi olmamız gerekiyor
hayırlı cumalar hoşgeldin cnmslm kızlar hayırlı cumalar hepınıze
canım ben senın tickerınden yapmak ıstedım olmadı.fisfisfis
aybike cım senın bebiş kaç gunluk oldu canım benım kayınvalıde banyoda yıkamamı musade etmıyo hoş ben çocuklarımı yıkamiştım ama ne bılılm böyle yapınca korkutuyalar benıde.
ben korkmuyoomm bana neler yapılmadı ki tabi kolay hamile kalanlar bilemz... aşılama yumurta toplama rahim filmi tüp bebek 11 gün arayla normal doğum şimdi sezeryan
o yüzden korkmuyorum :))
ama kim uğraşcak onla oda ya kayarsa falan
kızlar merhaba herkes doğurunca kimse kalmamış buralarda.tabi herkes bebişlerle meşgul.bende ara ara giriyorum ama kimse olmuyo.bütün annelere ve bebişlerine sağlıklı günler diliyorum.
bizim bebiş hasta biraz.gerçi yavrum doğduğu günden beri antibiyotik kullanıyo.doğmadan tanıştı ilaçlarla.burnu çok dolu nefesi zor alıyo.çok hırıltı yapıyo.
geçmiş olsun sıbelsvs umarım çabuk atlatrsınız
kızlar merhaba herkes doğurunca kimse kalmamış buralarda.tabi herkes bebişlerle meşgul.bende ara ara giriyorum ama kimse olmuyo.bütün annelere ve bebişlerine sağlıklı günler diliyorum.
bizim bebiş hasta biraz.gerçi yavrum doğduğu günden beri antibiyotik kullanıyo.doğmadan tanıştı ilaçlarla.burnu çok dolu nefesi zor alıyo.çok hırıltı yapıyo.
yediğim bişy dokunuyor olmasın?
selamm herkeze
kızlar ben çok kötüyüm. mafoldumben kızımın damağı yarıktı bugün doktora götürdük. geçici damak yaptı. ve normal biberonla vermemizi söyledi ama kızım emmemiyo aç kalıyo alışamadı sürekli ağlıyo açlığı dayanamıyo öyle aç aç yattı.her ay damağı değişicek 1 sene sonrada ameliyat olucak ama biz bu süreci nasıl atlatıcaz bilmiyorum çok üzüüyorum kıyamıyorum psikolojim bozuldu ne yapıcağımızı şaşırdık. sürekli aklımda yatamıyorum kalkamıyorum. Annelik ne zor görevmiş. insanın canından öte oluyor. ne olur bana yardım edin yoksa kafayı yiyicem..