- 25 Kasım 2008
- 4.545
- 453
kilo werdikçe gider cücümm..üsülme sen..accık zaman...
kilo nasil verilecek kafamçokkarıştı
kis zuzu napiosun kizinla?alistiniz mi birbirinize? zaten azicik kilo almistin onlarda gitmistir zannimca :mymeka:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kilo werdikçe gider cücümm..üsülme sen..accık zaman...
kilo nasil verilecek kafamçokkarıştı
kis zuzu napiosun kizinla?alistiniz mi birbirinize? zaten azicik kilo almistin onlarda gitmistir zannimca :mymeka:
selamm herkeze
kızlar ben çok kötüyüm. mafoldumben kızımın damağı yarıktı bugün doktora götürdük. geçici damak yaptı. ve normal biberonla vermemizi söyledi ama kızım emmemiyo aç kalıyo alışamadı sürekli ağlıyo açlığı dayanamıyo öyle aç aç yattı.her ay damağı değişicek 1 sene sonrada ameliyat olucak ama biz bu süreci nasıl atlatıcaz bilmiyorum çok üzüüyorum kıyamıyorum psikolojim bozuldu ne yapıcağımızı şaşırdık. sürekli aklımda yatamıyorum kalkamıyorum. Annelik ne zor görevmiş. insanın canından öte oluyor. ne olur bana yardım edin yoksa kafayı yiyicem..
selamm herkeze
kızlar ben çok kötüyüm. mafoldumben kızımın damağı yarıktı bugün doktora götürdük. geçici damak yaptı. ve normal biberonla vermemizi söyledi ama kızım emmemiyo aç kalıyo alışamadı sürekli ağlıyo açlığı dayanamıyo öyle aç aç yattı.her ay damağı değişicek 1 sene sonrada ameliyat olucak ama biz bu süreci nasıl atlatıcaz bilmiyorum çok üzüüyorum kıyamıyorum psikolojim bozuldu ne yapıcağımızı şaşırdık. sürekli aklımda yatamıyorum kalkamıyorum. Annelik ne zor görevmiş. insanın canından öte oluyor. ne olur bana yardım edin yoksa kafayı yiyicem..
arkadaşlar bugün kızımla hastaneden çıktık... Rabbim bu çokkkkkkkk özel duyguyu dileyen herkese yaşatmasını isterim...
Canından bir canı Allahın lütfuyla kucağımıza almak... o cennet kokusunu içine çekmek... daha güzel bir koku dukmadık hiçbirimiz değil mi... o uyurken onu seyretmek... ağlarken ağlamak... gaz sancılarını onun yerine ben çeksem diye istemek yinede bu ağrıların onun sağlığı için olduğunu bilip güçlü olmaya çalışmak... Rabbimize sonsuz hamd ve şükürler olsun ki bize de anne olmayı nasip ederken bu eşsiz duyguyu yaşattı bebişlerimizle sağlıcakla mutluluk ve huzurla dolu bir hayat nasip eder inş. hepimize..
kızım 40+6 da 21 ekim çarşamba günü 09: 30 da epidural sezeryanla dünyaya geldi. 3350 gr 50 cm.
selam kizlar ...
dogum yaptigimdan beri topige gelemez oldum..
gunler ne cabuk geciyor anlamiyorum ...
ozledim sizleri ...
selam kizlar ...
dogum yaptigimdan beri topige gelemez oldum..
gunler ne cabuk geciyor anlamiyorum ...
ozledim sizleri ...
bu satte bile inanılmaz uykum geliyo.....
aynen kuşum sorma..
zaten gece-gündüz kavramım kalmadı. fırsat bulduğum her an kestiriyorum..