2009 Ekim Anneleri

inş. canım inş.melegimin sağlıklı olduguna dair bi ufacık bişey deseler dünyalar benim olcak allahım dualarımızı kabul eder inş. :Saruboceq:

CANIM ŞİMDİ OKUDUM YAZDIKLARINI, ÇOK ÜZÜLDÜM İNAN...DUALARIM SENİNLE OLACAK...RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH...GÜZEL HABERLERLE DÖN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:...EN AZ SENİN KADAR SEVİNECEĞİM İNAN...
 
Kızlar benim kızımda özelliklee akşamları çok ama çok hareketli:nazar: babasıda bende hayranlıkla onu izliyozzemuszemus
Son haftalarda hareketlerde azalmaa doğuma yakın olurmuş, bu şimdi bizim doğuma daha var oldunumu gösteriyor acepkaydirigubbakcemile2

benimkide cok fokurdak. göbegimi görsen fikir fikir saga sola oynuyor bazen acitiyor yaaa daha fazla kalip karnimizda büyüse demekki göbegimiz yirtilcak. bence doguma yakin hareketler azalmiyor canim aksine bebek büyüdügü icin hareketler daha yogun hissediliyor.
 
benimkide cok fokurdak. göbegimi görsen fikir fikir saga sola oynuyor bazen acitiyor yaaa daha fazla kalip karnimizda büyüse demekki göbegimiz yirtilcak. bence doguma yakin hareketler azalmiyor canim aksine bebek büyüdügü icin hareketler daha yogun hissediliyor.

ayyy..yarın 40.haftana giriyosundelikafaduldennormal mi olcak canım:uhm:
 
kısalr bende kacıyorum herkese ii geceer tatlı rüyalar insallah...
 
kizlar forumda gezinirken su yaziyi gordum hemen sizlerle paylasmak istedimhttp://www.kadinlarkulubu.com/dogum...05-246nlemek-i231in-neler-yapt305n305z-3.html burada yaziyor

kuru soğanı azcık suda kaynatıyorsunuz ve doğumdan önce ve sonra bebek hiç emmeden sürüyorsunuz ve hiç çatlamıyor. Ben denedim ve bebeğim 3. ayını doldurdu en ufak bir çatlama ve acı olmadı. Tecrübeyle sabittir.

denemekten zarar cikmaz ...
 
yaaa kizlar bebekler yeni dogdugunda ilk muayeneleri yapiliyorya... Türkiyedede bebeklere k-vitamini ignesi ve topuktan kan alma oluyormu.
Almanyada yapiyorlarda anneden habersiz cocugu aglata aglata. annenin sonra haberi oluyor.bende buna takildim. yazik yavrum dogar dogmaz caninimi yakicaklar.

türkiyedede öylemi.
 
ahanda geldim hooooopp damladım muhabbetin içine kaçıcam kızlar:eek:,
haber vermeden yok olmıyım dedimyerimseniben,

bugün doktora gittik,suyumuza baktı,çok güzel dedi,
beni örnek anne seçicekmiş,kızlarımal fotomuzu koycakmış muayenehanesine :hulya: :kedi:
afferin sizeee dediiii zemuszemus
hamdolsun bugünümüzeee..

ordan çıkışta kuaföre gittim,saçlarımı,oramı buramı toplattım :kedi:
çantamda ne eksiğim var ona bakıyorum..
Buralara çok sık takılamadım,aranıza genelde hop diye damladım,
üzdüysem kırdıysam hakkınızı helal edin,tek tek rica ediyorum,
hepinizin yavruları için,sağlıklı doğumları için dua ediyor,sizlerden de dua bekliyorum arkadaşlarımm opuyorumnanaktan

yarın 8.30 da hastanede olucam kısmetse,
ama doğuma gidişim 12.30-13.00 ü bulurmuş,çıkışım ise en fazla bir saat,,
spinal anestezi le sezeryan olucaz,,
tekrar dualarınızda unutmayın arkadşlarıımmm
herkesi tek tek tek öpüyorummm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

anammmm ay çok heyecanlı yawwww delikafadulden
allahımm ne güzel 2 bebiş birden geliyor yarın allahın izniyle çok heyecanlıyım bana noluyosa.. helal olsun hymarycims en de helal et, habersiz bırakma çabuk toparlan dön. çatlarız burda..

amazonum heyecan durumun nasıl 3 gün kaldı özdene kavuşmana . ayol beni heyecan basıyo siz böle teker teker döküldükçe... gerçi senin ve kocamın sayma sistemine göre 2 gün var:)))))))))

yavrum şaşkınım heyecandan ziyade, alıştırmaya çalışıyorum kendimi, allah yardımcımız olsun hepimizin..

kızlar yazıp hemen çıkıyorum çünkü kötüyüm haber vermek için yazıyorum bol bol dua edin bana ve bebegime sonuçlarımız çıktı keşke çıkmasaydı kendi doktorum .ve genetik uzmanı hamileliğin sonlandırılmasın dogru oldugunu bebişimin beynindeki sıvısının artıgını ve kromozon bozuklugunun artıgını vbş.söylüyorlar yarın randevu aldım başka bir genetikçiden belki farklı bişey söyler diye aramadıgım prof. kalmadı çok kötüyüm yarın karar vermem lazım akşama kadar normal yaptırırım diyo en azından çabuk toplanırsın diyo bidaha hamile kalmak istediğinde biyıgın test yapmak zorunda oldugumuzu eşimde kromozon bozuklugu oldugunu ama bebişiminkinin babasının sonuçlarıyla aynı olmadıgı ve bisürü şey anlattı durdu inanmıyorum ya hala ben ruh gibiyim sanki rüyadan uyancam bitti kabus diyecem of anlatmaya çalıştım kızlar böyle bi durum dualarınıza çok ihtiyacım var bide bildiğiniz genetikçi varmı aramadıgım kalmamıştır ama şimdiden sagolun
ne diyeceğimi bilemiyorum resmen tıkandım arzum... senden güzel haber almayı o kadar çok istiyorum ki, rabbim duysun sesimizi de varsa eğer sana bir çıkış yolu göstersin.. :gitme:

Hymarry canımm süper yani saatler sonra bebişlerin kucağında olacakk....:asigim:eek:puyorumnanaktan
arzum ne diyeceğimi bilmiyorum allah yardımcınız olsunnnn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bugün randevum vardı....oğluşum 2800 gr..olmuşşş...:asigim:herşeyi haftasıyla uyumluymuşşş...ama dr.um 1 hafta 10 güne kadar bebişin geleceğini zannetmiyorum dedii...kafamçokkarıştıama herşey yolunda ve sağlıklıı dedi...
nst yede bağlandık kalp atışları herşey yolunda gözüküomuş şuann.....sancılarda gayet normalmiş...haftaya cuma tekrar gidicem tabi ozamana kadar doğurmassammm:1rolleyes:

lalcim maşallah barışa.. üzmüyor anneciğinii ... :nazar:
 
canım ben kaynatmadan dıye bılıyorum hastahane cantama sogan ve bıçak koydum bebek emmeden once yapılacak
 
yaaa kizlar bebekler yeni dogdugunda ilk muayeneleri yapiliyorya... Türkiyedede bebeklere k-vitamini ignesi ve topuktan kan alma oluyormu.
Almanyada yapiyorlarda anneden habersiz cocugu aglata aglata. annenin sonra haberi oluyor.bende buna takildim. yazik yavrum dogar dogmaz caninimi yakicaklar.

türkiyedede öylemi.

evet barbicim aynen hepsi yapılıyor. bi de doğar doğmaz hepatitb aşısı da yapılıyor.
 
kizlar yaa dun bebegim asiri hareketliydi ve kasilmalarim vardi bugun ise pek hareket yok kasilmada yok
hafif hareket ediyor arada okadar kafam takildi yaa :KK43:
 
bılmıyorum amozoncum zaten kokuyomuş annem de kayınvalıdemde surmuş ve dıyolar kı zaten dogumhanenın odaları sogan kokarmış unutanlara verılırmış hatta bazı hemşireler soylerlermış
 
X