2009 Ekim Anneleri

anacııımmmmmmmm Aybikem hoşegeldinnnnnnnnn çok öslemişim kız seni Şeniz Şeniz Şeniz
 
iyidir teyzesi o da napsın garibim yeri kalmadı artık çıkcam artık diyo ben de şişşşttttttt daha var diyorum kaydirigubbakcemile3 bakalım hangimiz tutturcaz...

kızçemi sev annesi benim yerime de opuyorumnanaktan
 
selam minik kuzumu yıkadım emzi,rdim uyuttum geldimmmmm

selam musyascım,oh oh sen büyüttün bile 14 gün olmuş biz hala bekliyoruz< zamanımız gelsinde kucağımıza alalım diye , ben bebimkine sabırlı ol çocuğum aceleye gerek yok diyorum bakalım hayırlısı artık...:Saruboceq:
 
selam musyascım,oh oh sen büyüttün bile 14 gün olmuş biz hala bekliyoruz< zamanımız gelsinde kucağımıza alalım diye , ben bebimkine sabırlı ol çocuğum aceleye gerek yok diyorum bakalım hayırlısı artık...:Saruboceq:
inş zamanından önce gelmezler cnm bigün bigündür içerde:)
mevim çiçeem severim teyzsesi ne demek

musyascım göbik bağı varken nasıl yıkıyosun ben korkarım
yarım için başında kalan var mı?

cnm göbek bagı düştü 12.gün şükür başımda kalan yok tek başıma bakıyom cnm bebegimi ilk günden beri
 
izine ayrıldın mı emel

yok yoncacım ayrılmadım henüz benim raporum 29 eylülde çıkacakmış çalışcam o güne kadar , çalışabilir raporumu geç yazmışlardı 36 haftamda başvurdum diye 34 haftalık yazmışlar dolayısıylada doğum raporumu geç yazacaklar. sen naptın?
 
KIZLAR ÖĞLENDE CEVAP YAZAMADIM SAYFA HATA VERDİ HEP, UYKUSUZDUM ÇIKTIM BENDE...

canım hoşgeldin arife günü bende de sancı çıktı doğumhanede baktılar gene hemde 1,5 saat bağlandım yan odamda bi meleğin doğuşuna ilk vızıklamasına şahit oldum çok güzeldi ağlacaktım nirdeyse doktor yat bugün yarın çıkarsın dedi kaçtım ordan suyun gelirse hemen gel dedi tabii bende ne gelen var ne bi şeyy elam nasıl iyimiymiş kilosu nasılmışş doğum için tarih falan vermedi mi

Yasmincim kilosunu sölemedi geçen hafta söledik diye:mymeka:
elam iyimiş cnm çok şükür:Saruboceq:
şuanda normal doğum gözüktüğü için gün veremiyo, ne zaman çıkmak isterse kızım koşcez hastaneye artıkzemuszemus

ulen dr sana yat dediyse niye gidiyon hastaneden:mymeka:

bumudur yani..bukadarcıkmı..başka başkaa

bu kadar zuzum aynı terahanee:kedi:
haftaya çarşamba bida kontrol varzemuszemus

selam kizlar nabersiniz?? bebegi olan arkadaslarimiz olmus rabbim anali babali büyütsün tebrik ediyorum cokk! darisi basimizaa. benim erken doum tehdidim vardi biliyonuz agustosta acilmisti 1 cm. kayinvaliden geldi tr den bide biraz halsizim son zamanlar enerjimi felan kaybettim paso yatiyorum o yüzden pek giremedim. iyisiniz insalah? ne var ne yok??
ben doktordan geldim bugün, acilma 2-3 cm olmus. normal dogum randevüm biliyonuz 21 ekim. ama büyük ihtimal haftaya felan olacakmis gibi geliyo bana. iyi dayandi bebegim. 2800 gr üzerinde cok sükür. erken dogumu atlattik sükür. bebegimde gayet iyi. bundan sonra istedigi zaman gelebilir dedi doktorum. karnim agriyo ara ara ve asagisi berbat durumda bacaklarimi ayiramiyorum :)

fatoşum hoşgeldinŞeniz
maşallah cnm gamzeye:nazar: merak etmiştik seni...
yaaa anlamadım şeyy açılmaa 2cm bile olsa burda normal doğum için yatış yaptırıyolar, sana 2-3cm açıklık var deyip nasıl bırakıyolarCADIARZU
aniden çıkıvermesin zilloşunnaniknanik
 
X