Ssouthernssun Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2008 861 4 17 Ağustos 2009 Konu Sahibi Ssouthernssun #1 selam kızlar mevlüt şekerlerinizi aldınız mı yada yapmaya basladınız mı burdan paylaşalım CADIARZU
Ssouthernssun Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2008 861 4 17 Ağustos 2009 Konu Sahibi Ssouthernssun #2 kocaelide oturan hamiş yok mu hiç yaa.. yada kimse bebek şekerlerine bakmadı mı daha
S _sevda_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2009 168 1 18 Ağustos 2009 Konu Sahibi Ssouthernssun #3 selam kıslar ben aranıza yeni katıldım bende kocaelide oturuyorum. bebek şekerini kendim yapmak istiyorum ama hala karar weremedim nasıl bişi yapıcama. malzemeleri netten sipariş edicem.
selam kıslar ben aranıza yeni katıldım bende kocaelide oturuyorum. bebek şekerini kendim yapmak istiyorum ama hala karar weremedim nasıl bişi yapıcama. malzemeleri netten sipariş edicem.
Ssouthernssun Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2008 861 4 18 Ağustos 2009 Konu Sahibi Ssouthernssun #4 ben izmitte falan bulurum die düşünüodum ama kendim yapmak için malzemeleri yok mudur ki bunları satan bi yerler acaba
ben izmitte falan bulurum die düşünüodum ama kendim yapmak için malzemeleri yok mudur ki bunları satan bi yerler acaba