2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

kilo baya almisim doktorum dikkat dedi 10 kilo almisim 67 rekor benim icin daha 3 ay var 57 ile baslamistim

selam 18 temmuzda dr gittim 62 ile başladım şuanda 67.5 olmuşum kızım 26 haftada 810 gr olmuş

sonliste4.jpg

nurefsancim kilo kaybetmene uzuldum ama bebisin iyiyse sende uzulmemeye kafaya takmamaya calis...kafana taktikca zayifliyorsun bence..birde yeterince yemiyorsun gibime geliyor...bebek icin ve kilo almak icin yemen lazim....

bilmiyorum moralim cok bozuk
bebegin iyi olup olmadigindan haberdar degilm ins. iyidir.kilosu ve suyu yerindedir...
valla canim neler yedigimi bi gorsen ..sabahtan basliyorum geceye kadar birkac saat arayla sebze,meyve ,yemek yiyorum...kesin kilo veya gram almisiimdir diye tartiya cikiyorum hic bir fark yok .birde kustum diyekilo verdim :KK43:
bu persembe doktor randevum var bakalim anlatacagim
yaa bebegimi gorsem suyu kilosu yerindemi bi ogrensem icim rahatlayacak ...

nurefsancim kilo kaybetmene uzuldum ama bebisin iyiyse sende uzulmemeye kafaya takmamaya calis...kafana taktikca zayifliyorsun bence..birde yeterince yemiyorsun gibime geliyor...bebek icin ve kilo almak icin yemen lazim....

ben 73 kilo olmusum:KK43:(((( oyyyy nolacak halim bilmem..gören herkes almamıssın kilo diyor ama tartı nedense yalan sölemiyor:KK43:((((

bilmiyorum moralim cok bozuk
bebegin iyi olup olmadigindan haberdar degilm ins. iyidir.kilosu ve suyu yerindedir...
valla canim neler yedigimi bi gorsen ..sabahtan basliyorum geceye kadar birkac saat arayla sebze,meyve ,yemek yiyorum...kesin kilo veya gram almisiimdir diye tartiya cikiyorum hic bir fark yok .birde kustum diyekilo verdim :KK43:
bu persembe doktor randevum var bakalim anlatacagim
yaa bebegimi gorsem suyu kilosu yerindemi bi ogrensem icim rahatlayacak ...

canim yaa hala kusuyormusun surekli???sen hamile kaldiginda cok zayif degildin yani aslinda cabuk kilo alamayan bir bunyenmi vardi oncesinde senin yoksa aslinda tam terside hamileykenmi alamiyorsun.??eger hamileyken alamiyorsan bence psikolojik takmamaya calis canim yaa..insallah bebisin iyidir kilosu suyu herseyi yerindedir....

eger biraz fazla yersem kusuyorum.midem hazmedemiyor ve gaz sikismasi vs. problemler yasiyorum oyle olunca mecburen kusuyorum ..bebegimin iyi oldugunu ogrendigim zaman kiloyu takmayacagim sanirim.hayirlisi artik .enterasan bi durum .ye ic yat ve kilo alma:) ve hamile ol:) gulsem mi aglasam mi.-tatlicadiarzu-

canim yaa hala kusuyormusun surekli???sen hamile kaldiginda cok zayif degildin yani aslinda cabuk kilo alamayan bir bunyenmi vardi oncesinde senin yoksa aslinda tam terside hamileykenmi alamiyorsun.??eger hamileyken alamiyorsan bence psikolojik takmamaya calis canim yaa..insallah bebisin iyidir kilosu suyu herseyi yerindedir....

ben geçen ay 67 idim bu ay 68 olmuşum 1 kg aldım perşembe günü randevum var bakalım bebem ne kadar almış kilo birde kızlar ben 29+4 günlüğüm önden gidiyoruz dr söylediğine göre sata göre değişti yani takvmie nerden giriyorduk düzelticem çünkü takip bilgilerimi

Bizde doktordan geldik az once doktor kilondan memnun degilim dedi 400gr. almissin bu ay dedi biraz yemek yemen gerekiyor dedi artik ultrasonda yok bebegin kilosunuda bilmiyorum sadece mezurayla olcuyor ama ben cok guzel yiyorum yemekle ilgili hic sorun yasamiyorum Allaha sukur ekmeksiz zaten doymam bazi geceler gec yiyip yatiyorum evdeyim calismiyorum hareket yok butun gun yatiyorum olmuyorsa olmuyor kilo alinmiyor.Insallah bebegim sagliklidir kilosu yerindedir.:gitme:

eee canım doktor bebeğin kilosunu söylemedimi???

Yok hayatim ultrasona girmiyoruz artik doguma kadar yok kontroller 2 haftada bir yapilacak o kadar ama sadece kalp atislarini dinliyoruz eliyle karnimi kontrol ediyor o kadar ultrason olsa biraz fikrim olurdu bebegin gelisimi hakkinda gecen ay girmistim ultrasona ondada hersey normaldi.

X