Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk canım bende pek kulak asmam böyle şeylere bunların içinde de sadece duş sırasında yapılacak masaj biraz mantıklı geldi ondada masaj değilde daha çok okşama gibi düşünürüm ben :) yinede çok tşk ederim bilgiler için
çatı muayenesi nasıl oluyo şu alttan parmaklayarak yaptıkları şeymi yoksa daha mı başka oluyo
canım o alttan parmaklayarak yaptıkları şey açılma varmı diye bakılan şey. benim sancım olduğunda doktor iki parmağını sokarak baktı... ben de çatı muayemesimiydi bu dedim hayır sadece açılma varmı diye baktım çatı muayenesi biraz daha aılı oluyo dedi...
benim bırakın doğum kanalına girmeyi sanki ağzımdan çıkıcak zaten ters kafa kaburgalarımın altında dönecegi yer kaLMamış normalde dogum 5 ekim ama çarşamba 12 de sezaryana giricem
37+3 olduk bugün dr a gittik ve kızım doğum kanalına yerleşmiş.haftaya çatı muayenesi için randevu verdi dr amcamız biraz tedirginim nasıl bişi acaba acı veriyomu bilmiyorum.inşallah çatımda darlık yoktur.normal doğumu çok istiyorum hayırlısı bakalım.
37+3 olduk bugün dr a gittik ve kızım doğum kanalına yerleşmiş.haftaya çatı muayenesi için randevu verdi dr amcamız biraz tedirginim nasıl bişi acaba acı veriyomu bilmiyorum.inşallah çatımda darlık yoktur.normal doğumu çok istiyorum hayırlısı bakalım.
maşallah çabucak girmiş üzmemiş annesini..iişallah gönlüne göre olurr...
zor filan diyolardı ne yalan söleyim kasmıştım biraz kendimi. canım valla anlattıkların içimi rahatlattı teşekkür ederim.hiç korkma ne kadar rahat olursan o kadar kolay oluyor çatı muayenesi ben girdim ve adeta hiç bi şey hissetmedim.ve sakın ordan burdan duyduklarına kulak asma o zaman kasılırsı ki bide seni hem zorlar hem canını yakar canım.
bende hergün yürümeye devam ediyorum bakalım gircekmi cumartesiye kadar kanala