2009 Ekim anneleri bebekleriniz doğum kanalına yerleştimi?

benim bebeğimde girmedi malesef. yan duruyor halen. bugün 38+1 iz bizde. Zaten çatımda dar olduğu için sezaryana karar verdik. 02 ekimde melek kızım kucağımda olacak inşallah....

çatı muayenesi nasıl oluyo şu alttan parmaklayarak yaptıkları şeymi yoksa daha mı başka oluyo

tşk canım bende pek kulak asmam böyle şeylere bunların içinde de sadece duş sırasında yapılacak masaj biraz mantıklı geldi ondada masaj değilde daha çok okşama gibi düşünürüm ben :) yinede çok tşk ederim bilgiler için

canım bağdaş kurup oturmanında faydası olabilir çünküğ hamile egzersilerinde benzer bi hareket var. bağdaş kurar pozisyonda oturup ayak altlarını birleştirip ellerinle tıutuyorsun. dirseklerinle de dizlerine baskı yapıyorusun...

çatı muayenesi nasıl oluyo şu alttan parmaklayarak yaptıkları şeymi yoksa daha mı başka oluyo

canım o alttan parmaklayarak yaptıkları şey açılma varmı diye bakılan şey. benim sancım olduğunda doktor iki parmağını sokarak baktı... ben de çatı muayemesimiydi bu dedim hayır sadece açılma varmı diye baktım çatı muayenesi biraz daha aılı oluyo dedi...

canım o alttan parmaklayarak yaptıkları şey açılma varmı diye bakılan şey. benim sancım olduğunda doktor iki parmağını sokarak baktı... ben de çatı muayemesimiydi bu dedim hayır sadece açılma varmı diye baktım çatı muayenesi biraz daha aılı oluyo dedi...

yaaa bana haftaya bakcak offf ben onda bile canım yanıyo diye bağırdım ona nasıl dayancam acı çok yoktu gerçi ama kendimi çok kastım kötü hissettim

benim bırakın doğum kanalına girmeyi sanki ağzımdan çıkıcak zaten ters kafa kaburgalarımın altında dönecegi yer kaLMamış normalde dogum 5 ekim ama çarşamba 12 de sezaryana giricem

benim bırakın doğum kanalına girmeyi sanki ağzımdan çıkıcak zaten ters kafa kaburgalarımın altında dönecegi yer kaLMamış normalde dogum 5 ekim ama çarşamba 12 de sezaryana giricem

canım hayırlı doğumlar allah bir avazda kurtarsın

37+3 olduk bugün dr a gittik ve kızım doğum kanalına yerleşmiş.haftaya çatı muayenesi için randevu verdi dr amcamız biraz tedirginim nasıl bişi acaba acı veriyomu bilmiyorum.inşallah çatımda darlık yoktur.normal doğumu çok istiyorum hayırlısı bakalım.

37+3 olduk bugün dr a gittik ve kızım doğum kanalına yerleşmiş.haftaya çatı muayenesi için randevu verdi dr amcamız biraz tedirginim nasıl bişi acaba acı veriyomu bilmiyorum.inşallah çatımda darlık yoktur.normal doğumu çok istiyorum hayırlısı bakalım.

maşallah çabucak girmiş üzmemiş annesini..iişallah gönlüne göre olurr...

hiç korkma ne kadar rahat olursan o kadar kolay oluyor çatı muayenesi ben girdim ve adeta hiç bi şey hissetmedim.ve sakın ordan burdan duyduklarına kulak asma o zaman kasılırsı ki bide seni hem zorlar hem canını yakar canım.

bende yarın gidicem doktora bakalım ne olmuş en son gittiğimde başı dönmüş dedi ama kanala girmemişti yarın belli olur artık..

hiç korkma ne kadar rahat olursan o kadar kolay oluyor çatı muayenesi ben girdim ve adeta hiç bi şey hissetmedim.ve sakın ordan burdan duyduklarına kulak asma o zaman kasılırsı ki bide seni hem zorlar hem canını yakar canım.
zor filan diyolardı ne yalan söleyim kasmıştım biraz kendimi. canım valla anlattıkların içimi rahatlattı teşekkür ederim.

bende hergün yürümeye devam ediyorum bakalım gircekmi cumartesiye kadar kanala

ben burdan duyduklarımı dr a soruyorum her gidişimde, hepsini çürütüyor. doğum kanalına gırmiş mi diye sordum, kanala girince zaten doğum başlar arkası gelir dedi, öyle 3-5 gün önceden kanala girip beklemiyormuş yani. sonra yürüyüş yapsam doğumu öne çeker mi dedim, yürüyüşün bi sakıncası yok ama süreyi kısaltmaz dedi, ahududu çayına bayaaa güldü, hurmayı artık sormaya cesaret edemedim.
doğum olayı herşeyden bağımsız bir süreç biz onu neyin tetiklediğini bilemeyiz, bunu öne almak için de ne yazık ki şu ana yapılan araştırmalar bir sonuç vermedi henüz dedi.:uhm:

X