2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

damada ait canım aileye hava hoş
artı ablasının ve kuzenininkinide o ödücek sinir şeyler
izmirde sadece bitane arkadaşım gelcek bnle benim sevgili aşkım o akrabadamı bn ödücem dedi
halbuki benimle ne ablam ne yienim gelcek aşkıma masraf olmasın diye annem ödücek onları

altın bi kolyeye alyansını geçiriyon, soncra bi ucundan tutup sağ avucuna koyuyon sonra sallamadan havaya kaldırıyon daire çizerse kız olurmuş sağ sol yaparsa erek kımıldamazsa ondan sona çocuk yok demekmiş kaydirigubbakcemile3
pek inanmam ama denedim bakalım tutçakmı tutuyo diyolar ama
sallamadan ucundan çekiyon zinciri nsl daire çiziyo bi gör çk tuhaf fisfisfis

ne sorun olmuyoki allah aşkına
daral geldi artık düğünden bi zevk almaz oldum bitsin gitsin diyom artık
fmknın dediği gibi keşke hayal kurmasaydık hiçbiri olmuyo olmayınca kötü oluyoz

kaderde sabaha kadar uyumucam dedi ama hanfendi yok CADIARZU
uyuyup kaldımı acep kaydirigubbakcemile3

sizi hainler gece o kadar bekledim yoktunuz bende klavye sınavına çalıstım tatlırüya edirne ye çıktı evet allah çok şükür gitti sağsalim dalina edirne yi boşta kaldıkca anlatırmısın çok merak ediyom net te fazla birşey bulamıyorum resimler haricine şu fal işi de değişikmiş ilk duydum dalina valla bana da daral geldi annem herşey karışır oldu kafayı yiyecem bi yanım hak veriyo bi yanım vermiyo kocişle arada kaldık valla geçen basımdan geçen bi olayı anlatayım resmi nikah icin islemlere başladık gecen hafta persembe cumaya sarktı işlerimiz bizde nisanlımla anlaştık alısverise gidelim dedik sonra neyse bizim eve geldik kaynannam aradı nişanlımı oglum ben alışverişe gitcem yarın eve gel orda kalma dedi tabi benimkide biraz yumşak yüzlü o telde konuşuyo ben el isaretiyle hayır gitmiyecen diyorum neyse bizimki ben seni ararım dedi kapatı annemde olanları duydu tabi nişanlım olmadan onlar bi iş yapmıyorlar bende artık sensizlige alışsınlar diyorum neyse annem duyumu bu olanları sonra annemle araları damat ilişkisi yoktur iyi anlaşırlar annem bizimkine baya kızdı niye bi sözünü geçiremiyon diye zaten erkek tarafı bi iğne yapmadıkları için annem dolmuş patlıyacak yer arıyodu valla tuzu biberi oldu annem demesinmi tabi pazartesiye nikah günü almışız bu işi burda bittecek unutun nikahı falan bizimki tuttuştu tabi sonra onca laftan sonra bizimki aradı annesini anne ben gelmiyom diye kaynana iyice kudurdumu telde baktı olcak gibi değil bizimki teli ertesi günde dahil kople kapatı ama dalina dediğin gibi artık en küçük şeyi kaldıramıyoruz herşeyi benim ailem üstlendi masraflar cabası kızımızsın mecbur yapcaz diyolar ama onlarda ünv çoçuk okutuyorlar bir memur maaşı kolay degil artık bunuda geçtik gün yaklaşıyor erkek tarafı bir kere bile aramıyor kayınpederle en son ne zaman görüştük bilyonuzmu 2008 temmuzz ayında nerde oturuyorlar 1,5saat bile mesafe yok aramızda ankarada yani bu kadar duyarsızlar valla aranızda kayserili varmı bilmem ama benim babam büyük konustu kayseriliye kız vermem diye ama hasına verdi tek söylendiği konu budur babamını yoksa damadını çok sever sakın kayserili lafını yanlış anlamayın bu bizimkiler için ğecerli yoksa çok sevdiğim bi arkadasımda kayseril çok seker bi insandır yani ğeneli degil ayyyyyyyy nerden geldim buraya kadar yazmışım ama inanın dertsiz insan olmuyor demeki buda anlımıza yazılmış çok şükür beterin beteri var allah daha kötülerinden kem gözlerden sakınsız bizleri ben artık boşveriyom ailemle yaşıyacağım son günlerin tadını çıkarıyom onlarıda hic düşünmüyom düşündükce kendime yapıyom takmayın derim bi daha bu günleri zor buluruz bu bizim en güzel gününmüz anası babasıda olsa kimseye ezdirmem kendimi hakklarıda yok valla kusura da bakmasınlar kafanızı sisirdim kızlar ayyyy napim ancak halden benim durumudakiler anlar radyo 7de gölge diye bi sunucu var öğlen 2 gibi proğramı var o kadar güzel şeyler anlatırkı imkanınız varsa dinleyin derim

kader sende bizim gibi dolusun....erkek tarafının bu maddiyattan kaçması yok mu?klava:kendi kızları olsa söke söke alırlar....benim radyom yok...malum şuan bekar evindeyim...

hadi bakalım doğurda görcez
iyi geceler canım

önce bir evleneyim...belki 2-3 sene sonra doğurabilrim...geçen gün gelinlikçim anlattı.kaynı eşinden 10 sene sonra ayrılmış...neden mi?kadın kesinklikle çoçuk istemiyormuş...evlenirken şart koşmuş..adamda nasılsa ilerde ister diye düşünmüş..10 sene geçmiş yok...adam çok istiyor kadın hayır diyormuş ve ayrılmışlar...bir kadının çoçuk sahibi olmayı bu kadar istememesi çok ilginç geldi...şaşırdım...

kedercim biz bunlardan daha çokkkk çekçez gibi görünüyo mafoldumben
hemşo o nebiçim kadın yaw 10 yıl geçmiş çocuk istemiyo çk ilginiç :çok üzgünüm:

yarın bursaya gidiyoz yığınla sarma sardık annemle teyzoşa götürmek için mafoldumben
miryandanda babam boyaya devam ediyo onla uğraşıyoz kafamçokkarıştı

10 senemi valla adam iyi sabretmiş millet 1 sene yapmayınca ne kısırmısınız diye laf bile atıyolar bence adamdan da kaynaklanıyo

yuvarlak sarmayı ilk duydum ben pasta börek yapmaya pek meraklıyımdır elimden geldiğince ama bunu duymadım yöresel birşeymi nasıl yapıyorsunuz canım bunu yaprak basmayı anlatı annemde bugun ne tesadüfa eeeee artık evimizin kadını olacaz dimi herşey dısardan almakla ev bark sahibi olunmaz diyo annem anlıyacağızın kursa devam bizde :) :)

kader yöresel bir sarma metodu...dalina ile ikimiz göçmeniz..göçmenler sarmayı şöyle kapatır..
harcı yaprağın ortasına koyar ve öyle kapatır.ve biraz sıkar....şekli yuvarlak olur pişerkende açılmaz.....kalem şekli gibi dolamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…