2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

thomas hatirlicak gibiyim.. endestürel alnada kulanmak icin de üretim yapiyorlar herhalde

dogru mu yazdim endestürel ) sanayi de kulana robotlar yani

deli diceksiniz ama bi an önce regel olmak istiyourm dk hapini merak ediyorum ) insallah o dedikleri ara kanamalar olmaz

yarin insallah netten izlerim nasilsa 24 saat bilgisayar basindayim

bn sıkıldaım zaten o diziden pek izlemiyorum
aşkımla konuşuyom nette kaydirigubbakcemile3

ben uyumayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nenik saati coktan geciyorrrr :ecrin_bebek: :a015:

tatlırüya ben 26 yaşındayım FMK açık söylemek gerekiyorsa bende merak ediyorum dediğin gibi bide ara kanamalar varmış bu nasıl olacak bana dr myrolon u tavsiye etti siz hangisini kullancaksınız dizi kolikler sizi bende asiyi izliyorum cumaları o kadar bu arada aşkım edirneye yola çıktı ilk gidişi inş hayırlısı olur o öyle yola çıkınca bende o gittigi yere varana kadar ayaktayım anlıyacağınız sabah 7ye kadar uykusuz bekliyorum sizlerdemi böylesiniz ben herşeyi kafaya takarım da dalina kolay gelsin

adaşım teşekkür ederim....türkiyede büyük mağazalarda satılıyor...yengemde kullanıyor....türkiyede sanikom satıiışndandan sorumlu..(DıSTRÜBÜTOR deniyodu :bbo:_)

kader canım bn pek öle sabaha kadar beklemiyom alıştım sanırım hep uzakta olduğumuz için ikimizden biri hep yol çekti ee bide ikimizde ailemizden uzakta okuduk bn4 o 5 yıl yola alıştık anlıcan hem yolda uyuyorum hemde biri geleceği zaman evde lülülülülülü

ablamlarda edirneye taşınmıştıya 3+1 apartman dairesini 250 tlye tutmuşlar
fakat otobana yakınmış eniştem şöför olduğu için merkez nsl bilmiyom

ayarlamayı düşündüğün kuaförü anlatmıştımya siz 200 tl provasıda vardı
görümcem ve aşkım tekirdağdakiler baktılar bu gün en ucuz 175tl gelin başı makyaj sadece :gitme: yicez kazığı yine

kuzenimin eşi bu gün yüzük falıma baktı laelaelaelaelae
ilk çocuk kız :teytey:
ikinci erkek :ecrin_bebek:
3 yok zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…