2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

ha pardon aşkımada 2500tllik salon mantıksız geldiği için ve ailesine çok dediği için 1000tlsini onlar karşılıcak
ama yinede burdakinin 950tlsini biz ordakininde 1500tlsini biz ödücez
ama bnce yine çok

maşallah...allah bozmasın....

ha pardon aşkımada 2500tllik salon mantıksız geldiği için ve ailesine çok dediği için 1000tlsini onlar karşılıcak
ama bnce yine çok

canım kafam karıştı...takılarla ödenmiyecek miydi?ben mi anlamadım...

işte bunları yapması lazım bizim salağında kınaya karışmadı, örtüye karışmadı, sepete tepsiye karışmadı, bindallıya karışmadı onaları neden sormuyo
annemde sölendi bisürü şimdi mafoldumben
bıktım artık valla

bunları takılarımızla kendimiz ödücez çünkü annem aşkım burda olmadığı için salonu tutarken kaporasını verdi aşkım gelince veririm anne dediştim tmm demişti
şimdi bn 150tlyle mi olcam istemiyom diyo param olsa keşkede hiç ödetmesem diyo

regleyim duada edemiyom ya
allahtan sabır dilemekten başka çarem yok :umursamaz:
annemde coştu şimdi gelinlik alırken neden sormadı diyo kınalığı kınaları soran yok diyo masraf yaptırmayı biliyo sadece diyo millet kızlarını yepyeni döşenmiş evlere gelin ediyo biz bişey istemedik tepemize çıktılar diyooo mafoldumben

kizlar yüz görümlülügü varmi sizde takilirmi gelinde. bizde var ama nisanlim bunu biliyormu onu bilmiyorum. Nasil dicem bana yüz görümlülügü al diye biraz sacma kacmaz mi normalde karsi tarfin kendi bilmesi gereken seyler... adasim cok dogru bir laf söyledin simdi hic bir adetten haberi yokmus gibi geliyorlar hele bi kendi kizlari evlensin bak gör ozaman nasil adetler akillarina geliyor

Son düzenleme:
aşkım bna yüz gürümlüğü ne aldın deyiver
kullanabileceğim bişi al aşkım sona kullanırım de

hemşom benimkilerde aynı şeyi söylüyorç...biz onlardn bir şey istemedik diye bizi saf yerine koyuyorlar..adaşım kesin yüz görümlüğünü bilyordur..banada sorulmadı..sorulmadanda deyince paragöz oluyoz...

annen hakkli. Ama hersey de söylenmez istenmezki tabiki kiz tarafi hele annesi babasi biz bir sey istemiyoruz diyecek kizimi veririm ama karsilik icin sunu sunu sunu isterim diye sayacak halleri yok... bazi seyler söylenmez dile bile getirilmez karsi taraf kendiliginden bilmezi gerk.

Bizdede oldu aynisi.azimsadim yapilan takilari, nisanlimda demzi bunu aileme söylesem senin taki istedigini derler biz sorduk bir sey istemiyoruz dediler der dedi . Nasil sakin duracaksin ki bu durumda. Enaiyi yerine koyuyyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…