Allahım şükürler olsun ki, çok anlayışlı bir kayınvalidem ve görümcelerim var :Saruboceq:. Kadıncağızın bi emekli maaşı var ona rağmen nisan ayında izmire geldi. Bana bilezik almış, ailenin tüm fertlerine hediye almış. Bayramda öyle bilezik aldılar yine, giyceğim kıyafetleri aldılar. Nişanda bile adetiniz nasıldır bilmiyorum ama isterseniz nişanı da biz yaparız filan dediler de, tabiki nişanı biz yaptık. Çok seviyolar beni, ben de öyle onları çok seviyorum. Umarım böyle devam eder
ha pardon aşkımada 2500tllik salon mantıksız geldiği için ve ailesine çok dediği için 1000tlsini onlar karşılıcak
ama yinede burdakinin 950tlsini biz ordakininde 1500tlsini biz ödücez
ama bnce yine çok
Allahım şükürler olsun ki, çok anlayışlı bir kayınvalidem ve görümcelerim var :Saruboceq:. Kadıncağızın bi emekli maaşı var ona rağmen nisan ayında izmire geldi. Bana bilezik almış, ailenin tüm fertlerine hediye almış. Bayramda öyle bilezik aldılar yine, giyceğim kıyafetleri aldılar. Nişanda bile adetiniz nasıldır bilmiyorum ama isterseniz nişanı da biz yaparız filan dediler de, tabiki nişanı biz yaptık. Çok seviyolar beni, ben de öyle onları çok seviyorum. Umarım böyle devam eder
aşkım bna yüz gürümlüğü ne aldın deyiver
kullanabileceğim bişi al aşkım sona kullanırım de
regleyim duada edemiyom ya
allahtan sabır dilemekten başka çarem yok :umursamaz:
annemde coştu şimdi gelinlik alırken neden sormadı diyo kınalığı kınaları soran yok diyo masraf yaptırmayı biliyo sadece diyo millet kızlarını yepyeni döşenmiş evlere gelin ediyo biz bişey istemedik tepemize çıktılar diyooo mafoldumben
bizde yok yüz görümlüğü
aşkım bna yüz gürümlüğü ne aldın deyiver
kullanabileceğim bişi al aşkım sona kullanırım de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?