2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

iyi geceler..arzu ya iyi yolculuklar..

arzucum iyi yolculuklar tatlım
antaly ahiç mi hiç düşünmüyorum :) hiç gitmedim ama hiçte istemem
hepinize iyi geceler bnde yatıyorum

merhaba kızlar,, uğriyim dedim kayınvalideme gidicez birazdan napıyonuz diye bakim dedim

iyi yaptin selcim... hafta sonu gezmesi dimi bende evde takiliyorum bir yandanda acep carsilara ciksam mi diye geciriyorumm iyim yani senin de iyi olmana sevindim

slm kızlar zemuszemus
amanda amanda selcim kaynanasınamı gidermiş kaydirigubbakcemile3

iyi yaptin selcim... hafta sonu gezmesi dimi bende evde takiliyorum bir yandanda acep carsilara ciksam mi diye geciriyorumm iyim yani senin de iyi olmana sevindim
öylede sayılır benimki gelicek akşam üstü hem çalışıyor, hafta sonları geliyor sadece vine hem onu görücem, hemde bahçedeki kirazlar olmuş, dutlar olmuş gidim de yoliyim accuk zemuszemus
sende gel hadi Şeniz
slm kızlar zemuszemus
amanda amanda selcim kaynanasınamı gidermiş kaydirigubbakcemile3
evet gidiyorum zaten sık sık gidip geliyoruz birbirimize yakınız ama illa vasita gerekli opuyorumnanaktan

slm kızlarrrr bn bu akşam aranızda olamıcam çünküü sokakta nişan var orda olcam gelince belki girerim kaydirigubbakcemile2
sizlere iyi sohbetler dilerim kaydirigubbakcemile5

düğüne az kaldı...çeyizler tamam mı?benim elektrikli süpürgem kaldı..onuda temizlik robotu olarak almak istiyorum..sanırım başka eksiim yok...mutfak plastik eşyalar da alınmadı..

benim ceyizler tamam... ufak tevek ifir ziridan haric bir eksigim yok cok. Türkiyede de annem babam yastiklar yorganlar dösek filan hazirladilar. Bide babam nisandan sonra ceyiz sadndigi yaptirmis kocaman onun icindede dantel cember filan var. Nevresim takimi pike takimi sardirdi annem bitmis halini henüz görmedim. Pike takimini Bataniyemi mutlaka almanyaya getirmek istiyorum. Türkiyede ayri evim olmicak malesef o yüzden kayanamlarin evinde gidecek ceyizlerim hic gözüm götürmüyor aslinda. Allah nasip kismet ederse ilerde türkiyede de ufak tefek bir daire alabilirsek bütün ceyizimi oraya götürürüm. Ama sabretmek zorundayim. Bu aralar zaten kizginim erkek tarfina ceyizimin o eve gitmesi sinirimi bozuyor.

Ama bir plastik ilistirim yok ne kadar ihtiyacmis... ben simdiden evimizde yasiyorum ya.. makarna yaptim kac kere süsmeye ilistir yok... ufak cay kasiklarim yok... mutfak makasim yok... meyve bicaklarim yok

yorgan yastik dösek gelin sandigi nasil getireyim almanyaya
30 kilo toplam 60 kilo yük hakkimiz var malesef

evin perdelerinide türkiyede diktirdik... salonun bide yatak odanin. Yatak odasi perdesi komple de oturma odanin sallarini kalmisti onlarda hazir onu da getirecegim allah izin verirse.

Hiii bide netten bi yatak örtüsü begenmistim anneme modelin adini yazdim annem babamda saolsunlar almislar.. bide o yakak örtüsünü getireceyim. Yatak örtüsü kendi cantasinda baya kaba onu abimler getirir belki onlar arabayla gidecekler türkiyeye arabayla daha kolay gelir

resim bulayim eklim yatak örtüsünü

Biliyorum bizde de öyle adet var.. ama ben istemiyorum anlican bi türkiyede ceyizim var bide burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…