2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

canım benimya ne desem bilmiyorum valla babalar yapıyo bazen böle terslikler
bnde nişandan sonra aşkın yemin töreni için önce tekirdağ gittim bi gece annesinde kaldım sona törene gittik beraberce aşkımı aldık geldik bi gecede aşkım ordayaken kaldım ama babam aşkımın geldiğini bilmiyo lülülülülülü annem idare etti sağolsun bilse bizimkide izin vermezdi, bunlar böle işte ne desen boş kızına bişi yapıvercekler sanıyolar
kardeşin kuzenin falan yokmu bikişi gelse senle bari öle izin verseler çk üzüldüm durumuna yaa :1hug:

takivimie baktim da günler yaklasiyor

alyansimi netten begenmistim askimda yaptirdi güzel de oldu ama ölcülerde bir yalnis anlasma oldu ben yüzük ölcümü milimetre olarak vermistim yani ölctüm 16 mm olmasi gerekti. Onlarda 16 ölcüsünde yüzük yaptirmis cok büyük geldi ilk zamanlari taktim hefes de ediyorum tabi ama yürürken kac kez firladi gitti parmagindan bir keresinde nerdeyse bulamiyorum is yerinden baska bir bayan gördü. Nasil rahatladim anlatmam. Artik alyansimi takimiyorum tek tasim var parmagimda. Model olarak alyansimi adiran gümüs bir yüzük gördüm onu siparis verdim gelsin alyans olarak gümüs yüzügü kulanacagim allah kismet ederse.

Nisanlim da altin alyansini kulanmiyor gümüs aldi sonradan

Son düzenleme:
Nisanlim da altin alyansini kulanmiyor gümüs aldi sonradan

canım neden altını kullanmıyo nişanlın seninkinide daralttırın kuyumcular yapıyo
benimde tektaşım fırlıyo bazen parmağımdan daralttırcaktım evlenince kilo alırsam diye ellemedim

kızlar babamın beni göndermemesi sizin dediğiniz gibi değil..keşke öyle olsa...nikah için onların ayağına gitmiş olacakmışız...hep onlara göre hareket ediyormuşuzda....daha neler neler...arkadanda annem söyleniyor...yani öyle basit bir şey değil...babam bir kaç kere ......den başka kimse mi yok...gibi sözler söylüyör...nasıl söyleniyorlar beni üzüyorlar anlatamam....

canım neden altını kullanmıyo nişanlın seninkinide daralttırın kuyumcular yapıyo
benimde tektaşım fırlıyo bazen parmağımdan daralttırcaktım evlenince kilo alırsam diye ellemedim

Tamir edilmesi gerek alyansimin onu yaptiracagimda kücültürmeye kiyamiyorum mafoldumben baya bir kücültülmesi gerek yazikolur hamile filan kalirsam seneler sonra ellim ayagim siserse ozaman kulinirim diye düsünüdüm kaydirigubbakcemile3

Erkege altin haram oldugu icin kulanmiyor..

yüzük gelsin parmagimda ceker koyarim hep birlikte yomrum yapariz.. sositososito

ah canımya napçaz senin durumunu sizin iki düğünmü olcaktı nsl olcaktı hatırlamıyorumda

ok anladim cok iyi anladim hatta... senin babanin bi benzeri bende de var isi yokusa sürmeseler olmaz sanki biraz ilimli olsalar... ama huylari bu deistiremyiz

Ne dicem sana biliyormusun Nikahi sizin orda kiyin.. Nufusun yine Antalya olacak Nisanlin gelsin bir günde hal edersiniz sabah gelsin gidin nikahnizi kiyin gelin olmaz mi?

biz öyle yaptik nisanlim ailesi yoktu yaninda islemleri baslatmak icin ciktik evden en son sira nikah memurundan randevu almaya gelince suan bile kiyabilirim sirada kimse yok dedi.. biz birbirimize baka kaldik simdi olmaz ailemizle konusmamiz gerek dedik ve ertesi gün icin randevu aldik. Evde annemle babama söyledim nisanlimda eve telefon acti yarin nikahmizi kiydiriyorz diye. Benim Sahidim Annem nisanlimin sahidi ise babam oldu! Enistesi sonradan takilmis filan senin memlekt nezamandan beri ordu sen samsunlu degilmisin diye ama hic takmadi saolsun.

önce ordamı olcakta böle yapıyo yaa
çok üzülüyorum durumuna, benimkide pek tersliyo bni bakalım izne geldiğindede nikah falan kıyalacağı için 20 gün falan bizde kalcak annem daha sölemedi galiba işalla tepki göstermez

kizlar bir seyi fark ettinizde icinizi bir telas bir korku sarmismiydi

ben suan öyle oldum... alyansimin fotogarfini ararken nette.. boynumuda nisanlim hediye ettigi kolyenin olmadigini fark ettim... film cektirmek icin doktura gitmisim orda cikarmak zorunda kalmistim gersini hatirlamiyorum dokturun ordami unuttum acabayaaaaaaa eyvah bana bir aydan beri kolyem boynumda yok ve ben bunu suan fark ettim aptal kafam benim

canım canını hiç sıkma, doğaldır böyle şeyler son zamanlarda, ilk zamanlar annem beni nişanlımla çarşıya gezmeye bile yollamazdı, kıskanırdı :1rolleyes:
ama şimdi düzeldi 2 senedir anca kabullenmeye başladı.
babam bir de erkek normal böyle davranışlar sergilemesi, e birde kızları gidecek yakında üzülüyorlar, anlayış göster hayatım :teselli:

selcim çok güzellermiş canım :1hug:

çok sağol canım daha güzelleri senin olsun inşallah Şeniz

snde ben gibi bn bikeresinde saatimi kaybetmişim ama kaaç ay sonra fark ettim halbuki hep takardım düşün yani -tatlicadiarzu-

düğün önce bizim trafta olucak...sanada kolay gelsin....kızlar sizlerde mi üniv..tanıştınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…