eda geçmiş olsun...ben de hiç bilmiyorum...
kızlar dün akşamdan beri canım çok sıkkın..nişanlımla babamın tel.. konuşmlarını anlatmıştım...okulla kapandğıünda ben ant.gidip nikah ve evimizi düzecektik..ve babamında haberi vardı...dün sonunda konuştuk ve bana çok bağırdı...temmuzda hep beraber gidecekmişiz..eve döndüğümde başımın etini yiyecekler...bazen aileme çok kızıyorum...sabrediyorum...içime atıyorum...
aradım sırada bekliyormuş daha ultrosana girmemiş canım aşkım
Nisanlim da altin alyansini kulanmiyor gümüs aldi sonradan
canım neden altını kullanmıyo nişanlın seninkinide daralttırın kuyumcular yapıyo
benimde tektaşım fırlıyo bazen parmağımdan daralttırcaktım evlenince kilo alırsam diye ellemedim
kızlar babamın beni göndermemesi sizin dediğiniz gibi değil..keşke öyle olsa...nikah için onların ayağına gitmiş olacakmışız...hep onlara göre hareket ediyormuşuzda....daha neler neler...arkadanda annem söyleniyor...yani öyle basit bir şey değil...babam bir kaç kere ......den başka kimse mi yok...gibi sözler söylüyör...nasıl söyleniyorlar beni üzüyorlar anlatamam....
kızlar babamın beni göndermemesi sizin dediğiniz gibi değil..keşke öyle olsa...nikah için onların ayağına gitmiş olacakmışız...hep onlara göre hareket ediyormuşuzda....daha neler neler...arkadanda annem söyleniyor...yani öyle basit bir şey değil...babam bir kaç kere ......den başka kimse mi yok...gibi sözler söylüyör...nasıl söyleniyorlar beni üzüyorlar anlatamam....
ah canımya napçaz senin durumunu sizin iki düğünmü olcaktı nsl olcaktı hatırlamıyorumda
canım canını hiç sıkma, doğaldır böyle şeyler son zamanlarda, ilk zamanlar annem beni nişanlımla çarşıya gezmeye bile yollamazdı, kıskanırdı :1rolleyes:eda geçmiş olsun...ben de hiç bilmiyorum...
kızlar dün akşamdan beri canım çok sıkkın..nişanlımla babamın tel.. konuşmlarını anlatmıştım...okulla kapandğıünda ben ant.gidip nikah ve evimizi düzecektik..ve babamında haberi vardı...dün sonunda konuştuk ve bana çok bağırdı...temmuzda hep beraber gidecekmişiz..eve döndüğümde başımın etini yiyecekler...bazen aileme çok kızıyorum...sabrediyorum...içime atıyorum...
selcim çok güzellermiş canım :1hug:
önce ordamı olcakta böle yapıyo yaa
çok üzülüyorum durumuna, benimkide pek tersliyo bni bakalım izne geldiğindede nikah falan kıyalacağı için 20 gün falan bizde kalcak annem daha sölemedi galiba işalla tepki göstermez
snde ben gibi bn bikeresinde saatimi kaybetmişim ama kaaç ay sonra fark ettim halbuki hep takardım düşün yani -tatlicadiarzu-
benim tanışmam çok garip, aşk hikayeşlerine yazmıştım link veririm birazdan :asigim:düğün önce bizim trafta olucak...sanada kolay gelsin....kızlar sizlerde mi üniv..tanıştınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?