2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

merhaba canım valla geç gördüm msjrını çünkü giremedigim günler o kadar çok ki onları okuyodoum ne yaptığınıza bakıyodum valla iyisiniz ben bi çeyizim topladım o kadar ama artık bizde işlere baylayabiliriz çünkü nişanlımın yeri belli oldu ilkin istanbuldu ama parayı verince becayiş yaptı edirneye gidiyorum ankaradan edirneli varmı aramızda bana oraları anlatsın tayin yeri belli olana kadar evlilik yok gibi bişeydi tam yeri belli olunca içim burukludu bi tuhaf oldum cumada aşkıma kavusuyorum allah kısmet ederse ayrı olan herkesi allah kavustursun TATLIRUYA gelinligin çok hoş olacak modelini cok beğendim yeni gelen arkadaşalar hosgeldiniz bizde temizlik yapıyoruz düğüne hazırlık bi haftalık falan isimiz var ondan sonra artık hep burdayım ayyyyyy kızlar benim takvimime göre 66 günüm kaldı ayyyyyy ne çabuk gecti onca ay hiç anlamadım neyse kızlar gelişmelerinizi bekliyorum hadi canlarım kendinize iyi bakın bu arada FMK kulagın nasıl oldu canım girmedigim için soramadım tekrar gecmis olsun

yaaaaaaaa kızlar bu sitedeki şu puan olayını neye göre veriyolar çok merak ettim bilen varmı

punalari birbirimize verebiliyoruz.. terazi varya oraya tikliyorun... ben seni repledim yani puan verdim

iyi ya hafta daha fazla sohbet edebliyegiz insallah

saat cok gec oldu ben yatar kendine iyi bak allaha emanet ol

tayin cikmis hayirli olsun>!

yok canım ya puanlamayı merak ettim ondan yoksa napıyım puanı tes sağol canım ya ama yinede puan icin tes

kim var bakalım burda

kızlar kına örtümü ve eldivenlerimi ekliyim size, ama önce fotosunu çekmem lazım

kızlar canım çok sıkılıyor nişanlımın karacigerinde büyüme ve yaglanma varmış şimdi hastanede ultrosanla bakıcaklarmış nişanlımın yanında şimdi olmak çok isterdim ama olamıyorum var mı etrafınızda böyle bir hastalığı olan tanıdıklarınız

sel çok güzelmiş güle güle kullan canım
sağol canım, bahsettiğin gibi bir hastalığı olan biri hiç tanımıyorum, ama tedavisi vardır tabi ki de üzülme lütfen yanına gidemiyorsan bile telefonlarınla yanında ol canım benim :teselli:

gecmis olsun canim... insallah düzelir iyilesir nisanlin allah sifalar versin

yengemdede kara cigerinde yaglanma varmis ama hepatit c onun hastaligi

sonucu bilir bize olmur tatlim

sonuçları almış ama dr çıkmış gösterememiş sonuçları çok üzülüyor o üzüldükçe bende üzülüyorum

eda geçmiş olsun...ben de hiç bilmiyorum...
kızlar dün akşamdan beri canım çok sıkkın..nişanlımla babamın tel.. konuşmlarını anlatmıştım...okulla kapandğıünda ben ant.gidip nikah ve evimizi düzecektik..ve babamında haberi vardı...dün sonunda konuştuk ve bana çok bağırdı...temmuzda hep beraber gidecekmişiz..eve döndüğümde başımın etini yiyecekler...bazen aileme çok kızıyorum...sabrediyorum...içime atıyorum...

adasim benim babamda öyle... yazin kayinbabam ve diyerlei yalvardilar babama fmk gelsin bi görsün köyü filan diye nisanimiz oldu ben bir kere bile yasadiklari yeri görmedim düsün yani. Gelinimiz gönderin diyorlar babam olmaz diyo nisanlisi alsin getirsin diyorlar babam halen olmaz diyo, araba gönderelim aldiralim evin kapisindan diyorlar babam halen olmaz diyo utandim valla nisanlim üzülmüstü bu duruma babamin nisanlima güvenmedigini düsünmüstü. Hep birlikte gelin otururz diyorlar babam yol cok uzak bide haftaya zaten havalaninda götürmek icin o yolu bir daha gidip gelecegiz diyor... Eninde sonunda nasil oduysa benim almanyaya geri dönecegim gün erkenden ciktik yola nisanlin ailesine ugradik gece de annemler beni alana birakti. O gün bile babamin gidesi yoktu oraya megersem babamin derdi baskaymis beni oraya götüresi yoktu cünki oraya giderek ben onlari orda birakip nisanlimla birlike gezmeye dolasmaya cikarim sanmis annem söyldi o almanyaya dönecegim gün. Sonra babama söyledim ben Baba ne gezmesi ne tozmasi gidip evlerine oturacagiz birlikte okadar. Köyde oturuyorlar zaten nerede cikip dolasayim dedim biraz havayi yumsatmak icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…