• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

kader06

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
439
2
296
41
evet arkadaşlar kaldı mı baba evındekı son dort ay ınanırmısınız salon tutalana kadar hıç evlenmıyecegımı sanıyodum sonra gelınlık alındı falan derken baktım iş ciddi oturdumu içime bı sıkıntı 7-8 agustos dugun gunum sızlerın hangı gunlerde allah şimdıden herkese ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR VERSIN :asigim: :teytey :nazar:

evet arkadaşlar kaldı mı baba evındekı son dort ay ınanırmısınız salon tutalana kadar hıç evlenmıyecegımı sanıyodum sonra gelınlık alındı falan derken baktım iş ciddi oturdumu içime bı sıkıntı 7-8 agustos dugun gunum sızlerın hangı gunlerde allah şimdıden herkese ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR VERSIN :asigim: :teytey :nazar:

Benimde 01/08/09 düğün tarihimiz salonu ramazan bayramından sonra tutmuştuk istediğim tarih bile ozaman doluydu gelinlik aldınmı erken gibi geliyor bana daha o konuda girişimim yok tabi kafamda beliren model var kısmet artık MUTLULUKLARkaydirigubbakcemile4

evet ızmırın molı dıye bı uretımcısı ankarada satışlarını yapıyomuş ordan aldım hata gelınlıgımı ızmırdekı fuarda bı manken tanıtmış ama ben hala bulamadım kım oldugunu şimdı alırsan daha uygun ben sımdı mecbur aldım cunku nışanlım gorevde ve ızın gunlerınde esyaları alcaz o zaman ugrasamam dıye aldık kına elbısesınıde aldım memnunnum sanada şimdiden mutluluklar

bende kısmettsee burada olcam inş :utangac:
dur bakalım yazarım geneee hayırlısı olsun inş a.s.

Merhaba Kader06. Benimkide 08.08,09'da olacak. Belki ayni gün olur, ne dersin ;=)))

Benimki de haziran sonu olcaktı ama zorunlu nedenlerle 1 ay ertelemek zorunda kaldık. Biz de 6. yıldönümümüzde yani 4 Ağustosta evlenmeye karar verdik

Merhaba Kader06. Benimkide 08.08,09'da olacak. Belki ayni gün olur, ne dersin ;=)))

ıns cnm hayırlısı olsun eee pekı hazırlıklarınız nasıl gıdıyo başladınızmı herkese bol bol mutluluk dılıyorum:asigim: kaydirigubbakcemile3 :asigim:

Bende senin gibi hiç evlenmeyecekmişim gibi hissediyordum gelinlik alındı salon tutuldu (3 ağustos) hala evlenmeyecekmişim gibi hisediyorum bendemi bi gariplik var kafamçokkarıştı

ıns cnm hayırlısı olsun eee pekı hazırlıklarınız nasıl gıdıyo başladınızmı herkese bol bol mutluluk dılıyorum:asigim: kaydirigubbakcemile3 :asigim:

Bugün sabah kardesimin ismiyle girip yazmisim kafamçokkarıştı
Hazirliklar pek fazla baslamadi :roflol: Dügün salonu tutuldu, Resimci ayarlandi, nikah dairesinden gün alindi, Ceyize baslandi, o kadar, ya sende?

ben gelinliği,kına elbisemi aldım ,salon tutuldu,fotografcı ayarlandı,kuafor ayarlandı yani tutuldu,çeyiz hazır sadece yıkanacak ütülenecek en son mobilya beyaz eşya ev tutlacak onlar içinde tayin bekliyoz bakalım siz nikah için erken mi aldınız günü yoksa bizmi geç kalcaz ne zaman alsak biz haziran da alırız diyoduk JTOSıK

ben gelinliği,kına elbisemi aldım ,salon tutuldu,fotografcı ayarlandı,kuafor ayarlandı yani tutuldu,çeyiz hazır sadece yıkanacak ütülenecek en son mobilya beyaz eşya ev tutlacak onlar içinde tayin bekliyoz bakalım siz nikah için erken mi aldınız günü yoksa bizmi geç kalcaz ne zaman alsak biz haziran da alırız diyoduk JTOSİK

Belkide biz erken aldik canim. 08.08.09'da dügün olacak ya, nikahda dügünde olacak. Bu tarih'de güzel oldugu icin cogu kisi basvuru yapabilir diye düsündük. Ne olur olmaz yani. Benim Cegizim bile tamamlanmadi daha. Annem ev tutalim diyo ilk önce, ne var ne yok o zaman görürüz. Evi tutabilmemiz icinde isimiz belli olmasi lazim. Öyle iste kaydirigubbakcemile4 Gelinlik filan hepsini nisanda halledecegiz iste. Hayirlisi.

bende ağustor geliniyim kısmet olursa kızlar 15 ağustos günü sanırım son düğünde benim olur çünkü 4 gece sonra ramazan başlıyor

ay evet artık balayına ramazan sonu çıkarsınız benim oyle bi fırsatım olmayacak nişanlımın işi nedeniyle kısmet artık allah ömür verirse bi dahaki seneye gideriz.olsun annen en güzelini demiş en azından fazla gereksiz şey almamış olursun jtostik

ay evet artık balayına ramazan sonu çıkarsınız benim oyle bi fırsatım olmayacak nişanlımın işi nedeniyle kısmet artık allah ömür verirse bi dahaki seneye gideriz.olsun annen en güzelini demiş en azından fazla gereksiz şey almamış olursun jtostik

Oda dogru, hem daha bayagi zaman var, aceleye gerek yok. Acele ise kim karisirmis kötükedihüso Ha ha ha. Biz balayina hemen 09.08'inde cikacagiz canim.

Oda dogru, hem daha bayagi zaman var, aceleye gerek yok. Acele ise kim karisirmis kötükedihüso Ha ha ha. Biz balayina hemen 09.08'inde cikacagiz canim.

günaydın ağustos gelinleri bizim 1 ağustos 2'sinde balayına çıkıyoruz çok heyacan verici her detay sağlıkla inşll:Saruboceq:ah

büyük ihtimalle eşimin işi nedeniyle bizde çıkamıcaz balayına bir daha ki yaaza hemde oldukça masraflı bu dönemde ayrı bir bütçe ayıramadık ::(

slm arkadaşlar ben yeniyim site biraz karışık geldi yardımlarınızla işllh çözücem..ben eylül 27 nasipse evlencem daha zaman var ve hazırlık filan yapmadım henüz sizden öğreneceğim çok şey var sanırım...

ayyyyyy kıskandım vala çogunuz balayına çıkıyosunuz benimde hayalimde vardı bodrumda yazlık var ama eş yanımda yok ayyy aslında insan evin hazırlıklarını bitirse gidebilir ayyyy dur sen ben bi yolunu bulayım bide biz 26.10.2001 yılından beri çıkoruz okul du işti derken aslında hakkımız balayı kızlar gelinliğinizi düşündünüzmü ben kırk beyaz alt tarafı kabarık ve kuyruğu olan bi model aldım strepez üst kısmı kına elbisemde bindalı ama biraz farklı görmedim kimsede şimdiye kadar yada var denk gelmedim ama ahtettim siteye koyacam gelinliğimide kına elbisemide siz ne düşündünüz aklınızda olan bişey varmı kızlar size tavsiyem gelinliginizi kutu ile alın bana kılfta verdiler simdi bile nereye koyacam diye kara kara düşünüyorum fikirlerimizi paylaşmak dilegi ile... TCA Şeniz

Merhaba Senizcim, bizde ayni sizin gibi 9.11.01'den beri cikiyoruz. Lisans'di Yüksek Lisansdi derken iste 2009 oldu. Bindallini merak ettim simdi bak ;=))) Ben daha birsey almadigim icin birsey diyemiyecegim. Henüz hicbir fikrim yok. Zaten hazir alavagim. Hangisi daha hos olursa, ona karar verecegim ;=)))))

Balayi icin Cesme -Alacati düsündük bizde.

Back