- 4 Eylül 2007
- 3.430
- 4
- 43
al bendende okadar sibel. çok çabuk sıkılıyor. aktivite yapmaya çalışayım göstermeye çalışayım, hiç izin vermez hemen kendi atlar. istediği olmadımı kendini atar yere tepinir. bizimkinde tam konuşma yok birazda ondan. yani bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum sibel. bu arada bugün raketi yaptım. yapıştırıcı tutmadı koli bandı kullandım güzel oldu. baya oynadık. yarında yumurcakta bir program var orada bir etkinlik yaptı. onu uygulamaya çalışacağım. yapabilirsem resmiyle beraber anlatırım.
Bence konusmayla da alakali degil kendilerinle alakali :) Hadi bakalim baslayalim dedigimde tipis tipis oturan beni dinleyen bir kiz degil . Hatta zor zahmet yaptigimiz bir seyi eline alip 2 dakikada hasat ediyor . Oyun grubuna gidiyoruz guzel seyler yaptiriyor cantamiza aliriyorz daha arabada paramparca oluyor . Boyle boyle ogrenecek diye dusunuyorum makas tutmayi kesmeyi yapistirmayi . Ben kagit makasi kullaniyorum kizimla. Ne kadar serbest kalirsa daha cabuk olur diye dusunuyorum. Benim kizim konusuyor ama dedigim gibi yine parcaliyor . Sonucta su an beyinleri sungerden farksiz. Uygulamasalarda beyinlerine attiklarina eminim. Gun geliyor evde soylenmemis hic duyulmamis seyleri suratima soyluyor ki sok oluyorum . Bunu doktoruna sordugumda bizim kulaklarimizdan 5 kat daha iyi duyduklarini ogrendim .Cevremizden 5 kat daha haberdar bu kuzular. Kisaca konusunca da is bitmiyor devam parcalamali aktiviteye :)