2009 Aralık Anneleri

Aaaaa bu ne ayol ctesi pazara döndü forum

BU ARADA DÜN ZEYNEBİN ÜST DİŞİ ÇIKTI ARTIK 3 DİŞLE ISIRIYOR
hayırlı olsun yeni inciniz cnm

aaa geçmiş yok. koca gün naaptınız kızlar. ben yine konuşamadım bölüm değişikliğini yöneticim çok yoğun doğum iznine çıkmak üzere işlerini bitirmeye çalışıyo .. :92:
hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm
mutsuzummmm(((((
ne oldu öznurcum
daha nice nice sağlıklı mutlu yaşalara
annesi babası sevdikleriyle birlikte seraycım

Herkes Mina prensesin doğum günü partisinde DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN KUZUMUN.
ne güzel
valla çok kıskandım hepinizi
keşke bizde gelebilseydik
fotoları dört gözle bekliyorum

Yeni konu acacagim dogumgunu olan anne oraya yazsin o gun hatira kalsin bebislerimize
pelincim süper bir fikir

tekrar nice yıllara mina:)

bu arada o akdar kişi bir araya gelipte....
toplu bir fotoğraf çekilmeliydik gibime geliyor...
:)
hakikaten neden çekilmediniz
çok güzel olurdu

selam:)
ben buralardayım ama yazamadım bugün, hem yoğundu hem migrenim tuttu, geberdim resmen
yarında yokum, merkezdeyim, haberiniz olsun...
nilküüüünnnn cnm
iyi bak kendine salı görüşürüz inşallah

dualrımız sizinle cnm

resmi yükledim kızlar bir bakın fikir verin içine ne renk giydireyim sevmem aslında gri renkte bu sefer hosuma gitti
çok şiin
iyi günlerde kullansın edacım
ben uçuk pembe diyorum
Yarin sabah asiya gidiyoruz dua edin bize
geçmiş olsun şimdiden
umarım ağrısız sızısız geçer gider
günaydın .............

günaydın bahaaaaaaaaaar

geçmiş çok birikmemeiş şükürler olsun bir çırpıda okudum geldim:13:

herkeze günaydın
iyi ve çabuk geçen bir hafta diliyorum
malum bayram tatili ve yavrularımızla geçireceğimiz uzuuun bir tatil:81:

bigecim nasıl oldunuz

kızlar çok mutsuzummm (
cumartesi günü evime hırsız girdi artık isyanlardayım yakında kafayı yicem sanırım artık

günaydın herkese
nehir uyuyor halen:) hihihi bende ellemedim öellikle dinleneyim diye
bahar bu arada çok geçmiş olsun çok üzüldüm hay allah
arzucum sana da günaydın hayatım...

nevrayı görüyorum sanki
nasıl acaba?

bu arada parti fotoları face eklendi:)
çok iyi çekemedim diğer objektifimi evde bırakmışım
bir de çocuklarla hoş beş derken koşturmacalı oluyor:) idare ediverin artık:)

melike face mail attım cnm

Son düzenleme:
günaydın herkeseeee
nasılsınız?
bahar çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm, alınan çok şey yoktur inşallah ((((

pelin canııııım kuzumuz yaşına girmiş yesin onu teyzesi!!!!!!!!!!!
allahım nice doğum günlerini bir arada sağlıkmutluluk içinde kutlamayı nasip etsin
kuzum yaaaaaa

özlem sizede çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar tahlilleri miniğimizin

baharcım çok geçmiş olsun gerçekten sinir bozucu, nasıl olmuş.. duyan gören yok mu? bişeyler almışmı

Sağol cnm hakikaten çok sinir bozucu.eviimi talan etmiş yatak odasında ne var ne yoksa karıştırmış.Altın takılarımın bir kısmını almış bir kaçını bırakmış görmemiş sanırım laptop vardı onu bulamamış.biraz para vardı onu almış güneş gözlüğümü çalmış hayvan karı. kadın diyorum polise göre kadınmış parmak izi alınamadı ama küçük parmaklı dedi. eldiven giymiş.öyle işte cnm

belkide çocuktur minik parmaklıysa bahar
hay allahım yaaaa, gidene mi yanasın yoksa mahreminin evinin bir yabancı tarafından karıştırılmasına mı
çok geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın ((((
inşallah yakalanırda cezasını görür

teşekkür ederim cnm

Sağol tatlım

vay be kadınlarda başladı demek... hey yarabbim...
tekrardan geçmiş olsun bahar.. kapı çelikmiydi kilitli miydi nasıl girmiş kaçıncı kat ya? vay be işe bak..
kapı çelik olsa ne yazar. hırsızlar diyolarmış ki, normal kapı beş dk çelik 10 dk.. o kadar kolay açıyolarmış.. allah beterinden korusun.. cana değil mala gelsin yeterki.. allahından bulsun hırsızlar

çok üzüldüm baharcım yaa..çok geçmiş olsun..geldimi böyle üstüste geliyor işte..bitmiş olsun hepsi artık..

ya zaten benide en çok üzen o.yatak odamda çamaşırlarım herşeyim ortadaydı.şimdi giremiyorum odaya uyuyamıyorum sanki biri çıkıvercekmiş gibi.çok kötüymş ya inan bana.Allah kimseye göstermesin

bahar çok büyük geçmiş olsun çok zor bir durum en büyük korkumdur benim çünkü eşim asker olduğu için çok sık yanlız kalıyorum gece tık sesine kalkarım Allah korusun
giden mal olsun canım Allaha şükür siz iyisinizya önemli olan o

olur mu 1 yaşında bebekle daha ne kadar ilgilenecektin herşey çok güzeldi zaten o sıcak atmosfer yeter annemde sırf mina için gelmek istedi ama asansörde bile ayyy ayıp olur mu diye söyleniyordu kaynanam için Allah a havale ediyprum

melike sıkma canını diycem ama elinde olmadığını biliyorum çünkü hayatımızın orta yerindeler,
Alah senden kocandan zeynepten uzakyerde tutsun islah etsin onu

amin canım bu sabah kocamla da kavga ettim sabah sabah gömleği ütüledim yeni pantolonunu giydi hangi kravat olur dedi ne biliyim dedim bu sabah yaptıklarımın hepsinin karşılığını gösterecekmiş bana eeee ne beklersin öyle kadından pırlanta çıkacak değil ya bazen şeytan diyor bırak ana oğul yaşasınlar 10 kasım evlilik yıldönümümüz
annesiyle gitsin nereye gidecekse

kardeşimin odası öyleydi gaysanın duvara monte yatağından vardı
taşınalı 10 sene olacak ben hala geceleri o eve döndüğümüzü filan görüyorum hayırdır inşallah tatlım buyur silivriye gel

Yarin sabah asiya gidiyoruz dua edin bize

Allah kolaylık versin canım inşallah fazla ağlamazsınız

inciniz hayırlı olsun melikee.. maşall kuzumuzaaa

sağol canım

hayırlı olsun yeni inciniz cnm

:

sağol tatlım

kızlar çok mutsuzummm (
cumartesi günü evime hırsız girdi artık isyanlardayım yakında kafayı yicem sanırım artık

off yaaaa çok geçmiş olsun canım Allah belalarını versin harcayamasınlar inşallah neyse ki evde değildiniz

off en beteri o evin o hali birde evde olmak ne alacaksa alsın yeter ki ben görmeyim diyorum

kızlar çok mutsuzummm (

baharcım çook geçmiş olsun .. allah beterinden korusun canımm.. çok zor biliriim.. nazarlara geldiniz valla .. herşey üst üste geliyo..

sağol cnm.bende şimdi hiç yalnız kalmak istiyorum.buda geçicek inş

bencede Allh belasını versin hepsinin burunlarından gelsin inş
baharcım çook geçmiş olsun .. allah beterinden korusun canımm.. çok zor biliriim.. nazarlara geldiniz valla .. herşey üst üste geliyo..

teşekkürler cnmm.nazarmı bilmem ama artık bu son olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…