2009 Aralık Anneleri

Oznur irmak seni en guzel anne secmis ne ismarlarsin bilmem artik :)))

yerim ben onu..ne istermiş sor bakalım:))) bu arada bende onu çok beğendim hem çok güzel maşallah hemde çok hanım hanımcık bi kız gibi duruyo..nehirde çok sevimli ama ırmak bi başka güzel..
bugünkü doğumgününüz nasıl geçti:)

özlem geçmiş olsun Allah acil şifa versin canım meleğine..inşallah bişeycik çıkmaz gerek kalmaz hastaneye filan..

eda zeynonun damakta fen ön dişi patladı ama sanki damak dışarı fırlamış gibi bugünde kanadı biraz..yarın doktoru arayacağım...
ön dişler bukadar zor olduysa azıları düşünmek istemiyorum ben..canım kızım atlatsa biranönce şunları..öyle görünce çok canı yanıyomuş gibi geliyo bana..

melike sıkma canını diycem ama elinde olmadığını biliyorum çünkü hayatımızın orta yerindeler,
Alah senden kocandan zeynepten uzakyerde tutsun islah etsin onu

bizide patlıyacak diş herhalde zaten damaklar acayip kabarık işte emzigin arkasıda vurunca morardı herhalde o bölge annem öyle yorum yaptı :) zeynebe bişey olsun bütün mersin duyuyor düsün anneannem bile acmış kıza ne oldu diyor .

geçmiş olsun eda minik kuzuna..

arzu allah sana güç kuvvet versin ardanın peşinden koşmak için:))çok hareketli maşallah..

arzu allah sana güç kuvvet versin ardanın peşinden koşmak için:))çok hareketli maşallah..
evet öznur gördünüz işte bizzat :))
valla sayesinde iyi kilo verdim.. maşallah allah nazardan saklasın sizinkileri görünce iyice tırstım ardanın haylazlıklarından

bu saatte zeynep hanım halen oturuyor bende yemek yapmayı unutmuşum yarına onu yapıyorum of of sabahta erken uyanacam

Fena degildi ordanda babam pasta almis annemlere gectik :) irmak oyle hanim masallah nehir deli serseri mina hepsinden beter :)))

Canberk de şimdi uyudu ben de gidiyorum yatmaya güya resim ekleyeyim dedim ama beceremedim bir tane eklenmiş onu da Eda nın yorumundan gördüm neyse ben bu işi tecrübelilere bırakıp gidiyorum.
İyi geceler herkese tatlı rüyalar dekorasyonla kafayı yemiş durumdayım dün gece rüyamda bile Melikeyi görüyorum ataköydeki evlerine gitmişim duvara monte yatak odası yapmışlar kaldırınca odaya geçiliyor falan onu gösteriyordu bana gri üzerine mor puanlıydı bir de örtüler tövbe yarabbim taktım mı takıyorum ben de işte.
Neyse kaçtım ben.

ben cözdüm telden cekenleri yüklüyor makinadan hata veriyor Ebru .İyi geceler biz daha ayaktayız ailecek ay bu arada eşim sürekli ne yazıyorsun bana bu kadar msj atmamıstın diyo :))) okumasa bari giripte

Aaaaa bu ne ayol ctesi pazara döndü forum

BU ARADA DÜN ZEYNEBİN ÜST DİŞİ ÇIKTI ARTIK 3 DİŞLE ISIRIYOR

inciniz hayırlı olsun melikee.. maşall kuzumuzaaa

d.gününüz kutlu olsun .. nice yıllara nice yaşlara sağlıklı , sıhhatle , rabbim birbirinizden ayırmasınn ..

çok çok geçmiş olsun . inşall gerek kalmaz . kuzucuk iyileşmiştir. rabbim şifa versin .

herkese günaydınnnn .. çok yoğun bi hafta sonu geçirdim. yorgunluktan geberiyorum resmen ..

C.tesi sabahtan dr. troitlerim ile ilgili HAŞİMATO olmuşum .. 1 ay ilaç kullanacam .. sonra kontrol ve duruma göre değerlendirecek dr. bakalım inşll . geçiçi bir süre kullanırım .. dr sonrası koşturarak eve geldik . malum öğleden sonra misafirlerim gelecekti. neyse geldiler. gece 9 kadar oturdular .. burak kudurdu.. uyumadı .. kucaktan inmedi. hiçbirine gitmedi.. bu çocuklar herşeyi hissediyoo ... ee çocuk haklı ne güzel arkd. tanışacaktı onların yüzünden hiç bir yere çıkamadı..

Pazar günü de Koçtaş' taydık. çocuk kilitlerinden aldık. bi de banyo dolabı .. oradan geldik 5 gibi. k. valdemlere gittik. burak yine durmadı . hep kucağımızdaydı . kimseye gitmedi.. eve geldik eşim, babamla banyo dolabını duvara monte etti. evi topla falan derken gece 1:30 yattığımızda ayaklarım hala ağrıyoo ..

off ne uzun yazdımm.. Herkes iyidir umarımm..

Yarin sabah asiya gidiyoruz dua edin bize

kara kuzum benim kıyamamm .. inşalla çok ağlamaz pelincim.

pelincim doğum gününüz kutlu olsun.. aranızda olmayı çok isterdik inan .. koşuşturmadan arayamadım da kusura bakma lütfen ..

minacık anne, babasıyla sevdikleriyle birlikte sağlıklı , mutlu uzunnnnn bi ömür sürer inşllah.. rabbim yüzünden gülücüğü eksik etmesinn.. hiç dikenli yolu olmasınn.. Hayatı boyunca hep iyi ve merhametli insanlara karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…