Oznur irmak seni en guzel anne secmis ne ismarlarsin bilmem artik :)))
geçmiş olsun eda minik kuzuna..bizide patlıyacak diş herhalde zaten damaklar acayip kabarık işte emzigin arkasıda vurunca morardı herhalde o bölge annem öyle yorum yaptı :) zeynebe bişey olsun bütün mersin duyuyor düsün anneannem bile acmış kıza ne oldu diyor .
evet öznur gördünüz işte bizzat :))arzu allah sana güç kuvvet versin ardanın peşinden koşmak için:))çok hareketli maşallah..
yerim ben onu..ne istermiş sor bakalım:))) bu arada bende onu çok beğendim hem çok güzel maşallah hemde çok hanım hanımcık bi kız gibi duruyo..nehirde çok sevimli ama ırmak bi başka güzel..
bugünkü doğumgününüz nasıl geçti:)
Canberk de şimdi uyudu ben de gidiyorum yatmaya güya resim ekleyeyim dedim ama beceremedim bir tane eklenmiş onu da Eda nın yorumundan gördüm neyse ben bu işi tecrübelilere bırakıp gidiyorum.
İyi geceler herkese tatlı rüyalar dekorasyonla kafayı yemiş durumdayım dün gece rüyamda bile Melikeyi görüyorum ataköydeki evlerine gitmişim duvara monte yatak odası yapmışlar kaldırınca odaya geçiliyor falan onu gösteriyordu bana gri üzerine mor puanlıydı bir de örtüler tövbe yarabbim taktım mı takıyorum ben de işte.
Neyse kaçtım ben.
Yarin sabah asiya gidiyoruz dua edin bize
Aaaaa bu ne ayol ctesi pazara döndü forum
BU ARADA DÜN ZEYNEBİN ÜST DİŞİ ÇIKTI ARTIK 3 DİŞLE ISIRIYOR
bugün bizim doğum günümüzdü...
ne kadar çabuk geçti koca bi yıl...
gecen sene ki konuşmalarımız hallerimiz gözümün önünde ama şimdii tam 1 yaşındayız...
Rabbim tüm melekleri analarına babalrına bağışlasın
rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın...
iyi ki doğdun kuzucuğum,pamuğum ,can kuşum...
seni çok seviyorum...
pelincim aradım ama telin çekmiyor sanırım mina'nın doğum gününü kutlamak için aramıştım sağlıklı sıhhatli mutluluk dolu nice nice yıllara ersin inşallah tatlı kuzucum...
bu arada çoooook kötüyüm dualarınıza ihtiyacımız var kızlar kızımda idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı 2 hafta önce kültür verdik çıkan sonuca göre iğne verdi dr.umuz 10 gündür iğne vuruldu kuzum ama geçmemiş nasıl oluyor anlamadım 20 iğneden sonra hala geçmemiş tekrar kültür verdik yarın çıkacak sonuca göre hastaneye yatma durumumuz var inşallah gerek kalmaz çok korkuyorum kalbim sıkışıyor bu gece nasıl geçer bilmiyorum artık nolur dua edin kızlar kızım bir an önce iyileşsin bu arada hala mersindeyiz biz drumuz da uzak offf
Yarin sabah asiya gidiyoruz dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?