Esinle geleksen ikinci kopruden cok yakin İkea 3. Cikis kopruden sonra ikeadan bizim evde 10 dk ben melikeye ikeaya geliside cizecegim sanada atarm ama esinle gelemzsen kadikoye gelirsen ordan bizim eve kapinin onune kadar minibus var kadikoyden nerden kalkiyor blmiyrm ama durdurur sorarim senin icin ama sen giseleden daha kolay bulur diyorsan onuda cizyim gece Mina izin verirse
sabrım kalmadıki canım. sürekli ben suçluyum. eşimin gözünde .ötekini saymıyorum bile. suratı görmeliydiniz.akşama bassın damarıma bak olacaklardan ben sorumlu değilim yetti gari
ben geldim. sevgili kayınvalideğim öğlende teşriflerini sundu.ben çıkana kadar laf soktu :95:
yok efendim onlarda kalsaymışık oda gelenini gidenini özlemişmiş.off allahım. kocatana anlattım şimdide ben zaten onlar hep geldiğinde böyleymişim. surat asıyormuşum. herşeyleri batıyormuş.kadın 1 yıldan beri görmemiş torunuymuş da bilmem neymişde bayağı bi tartıştık. :96:sanki torun kaçırıyorum.çok bıktım artık çokkkkkkkkkk
ekran ters ya şimdi okuyabildim mesajını canım sağol oldu valla :):92:alt+ctrl+YUKARI TUŞU
alt+ctrl+AŞAGI TUŞU
arzu bi de bunları bi dene bakalım
ekran ters ya şimdi okuyabildim mesajını canım sağol oldu valla :):92:
nilgüncüm eşine söyele ist. giderken benide alın
müzeyyencim teşekkürler cnm
inş hep beraber nice nice nicelerine inşallah.
baharcım sabah aradım bigeyi
azı dişlerinin hepsi birden patlıycak sanırım diyor
ben geldim. sevgili kayınvalideğim öğlende teşriflerini sundu.ben çıkana kadar laf soktu :95:
yok efendim onlarda kalsaymışık oda gelenini gidenini özlemişmiş.off allahım. kocatana anlattım şimdide ben zaten onlar hep geldiğinde böyleymişim. surat asıyormuşum. herşeyleri batıyormuş.kadın 1 yıldan beri görmemiş torunuymuş da bilmem neymişde bayağı bi tartıştık. :96:sanki torun kaçırıyorum.çok bıktım artık çokkkkkkkkkk
hadi bakalım güle güle
emecekmi acaba bugün nilgün merak ediyorum
ctrl t yaptınmı?
arzucum düzelmedimi halaa..
2 gündür emiyor meral şükür sorun yok,
aslında o anlarda hep ayyy evet onlar geldi diye böyleyim ben gelmeseler daha mutlu olacağım demek ister insan
harifen katılıyorum canımah tülay ne diyim neyseki yakın değil gelir gelmez birbirinize kattı sizi. hem faydaları olmaz hem de böyle daha köstek olurlar insana. 1 senedir görmediysen torununu gelininle uğraşmak için harcadığın zaman ve enerjiyi torunun için birşeyler yapıp onu mutlu etmek için harca di mi ama. hem çok özledim 1 senedir görmedim diyor hem de bizim eve gelseydiniz eşimi dostumu görürdüm diyor. gündüz torununu sev bak doya doya sonra kimi göreceksen gör allah allaah.
zaten öğlende hiç cevap vermedim canım kendini şekilden şekile soktu durdu. bende boş boş yüzüne baktım. akşama bizdeler sanırım. kayınpedfer çıkarken akşama görüşürüz dedi gitti. içer gelir oda şenlik var akşama bizde sizde gelseniz ya:88:sakin ol, hep diyorum kendinize yapıyorsunuz diye valla onlara bişi olduğu yok siz huzurunuzu bozuğunuzla kalıyorsunuz, çünkü söylesende söylemesende kızsanda kızmasanda yapacak olan her koşulda yapacağını yapıyor
ve sen sinirlendiğinle stres olduğunla kalıyorsun,
tepki verme bide öyle dene bakalım ne olacak
tamam meralcim ne dimek
dedimki kadıköy tarafında ev
dediki gerçekten istiyorsan götürürüm, bu hafta fenerin maçı kadıköydeymiş de bende ona giderim dedi
işte bende tam bunu demek istiyorum dum:78:
Harifen katılıyorum canım
zaten öğlende hiç cevap vermedim canım kendini şekilden şekile soktu durdu. Bende boş boş yüzüne baktım. Akşama bizdeler sanırım. Kayınpedfer çıkarken akşama görüşürüz dedi gitti. Içer gelir oda şenlik var akşama bizde sizde gelseniz ya:88:
2 gündür emiyor meral şükür sorun yok,
melike bir ara bize özelden banka hesap no ıban no gönderirmisin cnm
Melike bir ara bize özelden banka hesap no ıban no gönderirmisin cnm
dur ben benimkine mesaj atayım haftasonu beni istanbula götürür müsün diye
bakalım ne diycek :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?