2009 Aralık Anneleri

Kabuk bgladigina gore gecyr cok sukur insallah daha iyi haberlerini vrrirsin gecmis olsun tekrar

selam arkadaşalr
gun içinde bıraz gırebılıyorum ondada gecmışı okuyana kadar zaman gecıyo yazamıyorum
bıgeeecım cook gecmış olsun umut paşam korkutmuş senı bugun inş bıdaha o kadar ateşlenmez
eeeeee
o kadar sey okudum aklımda bu kaldı ya,,soz konusu ateş olunca cok korkuyorum da ben

annemde yarın gıdıyor cook mutsuzum suannn

Allah kavustursun diyeyim simdiden fatma

Allah kavustursun Fatma

sağolun kızlar,,keşke aynı şehırde olsaydık(
burcu canım gecmış olsun,eylulde uyumuşken yapmayı sevdığınn bışey yok mu yapsan,,kafan dağılır hem
ya da gıt eylulu uyurken ızle ne kadar şanslı olduğunu gör annesi,,ruhun ferahlasın

site izin verırse azramın yenı fotolarından yuklıcem

Allah allah hayir olsun o zaman benimkide eve kendini zor atti o kadar fena ki ahim tuttu iyiki herseyi anlatmadim burda birde sizin topluca ahiniz tutsaydi vah adamin haline

Pasta yapayim dedim onu da canim istemedi. Biraz yatcam yine fatma

allah hayırlara çevirsin burcu...
pelin nooldu seninkine..korksunlar bizim şerrimizden:)))

Son düzenleme:
burcu nasıl oldu eşin geçtimi hastalığı iyice..ara veriyodu zaten ama tamamen geçtimi merak ettim:)

Birimiz uyumalimis ikimizinde mina yuzunden uykusuz kalmasina ne gerek varmis o biri kendisi ki 6 ay icerde yattim uyusun diye kac haftafa minanin odasinda yerde bana ettigi lafa bak daha varda diymm minaya baba lazim :)) benim ahimla eve zor atmis kendini :))

burcu nasıl oldu eşin geçtimi hastalığı iyice..ara veriyodu zaten ama tamamen geçtimi merak ettim:)

Cok sukur gecti.Ama iste tam yemekten sonra olusan ve Eylülün uyuma saatine kadar suren maalesef bir tansiyon dusuklugu problemimiz var Oznurcum sorma . Nasil bir tansiyon bu kocacigimin pesini birakmiyor valla cok uzuluyorum . Tam yemek yiyoruz .Eylülü alip bakarmisin ben mutfagi topliyim diyorum kut dusuyor . Eylülü yatiriyorum yatagina birden nasil bi guc geliyorsa dikeliyor gece 12 ye kadar da bi daha dusmuyor iste. Cok uzuluyorum cok . Eylül dogdugundan beri bu boyle .

hey allam ya hepsi ayrı bi çeşit bunların..hakkını yemeyeyim kocacığımın bari ben mutfağı toplayana kadar zeynoya bakıyo allah razı olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…